McNerd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Σοβαρά τώρα, γιατί το κάνουν αυτό; Σπίτι τους έτσι κανουν; Μιλώ για τον χαρακτηριστικό ήχο και συνακόλουθο φτύσιμο στο πεζοδρόμιο.... Είναι κάποιου είδος επίδειξης; Ή μαγκιάς; Γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι νιώθουν και περηφάνια για αυτό που κάνουν... εξ ου και η προσπάθειά τους να τους ακούσουμε όλοι σε ακτίνα 1χλμ... 4
*nenya* Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Σιχαμενοι. Θανατος. Μαζι μ'αυτους που την πετανε εξω και κατουρανε οπου βρουν. 19
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καμιά φορά ρίχνω και εγώ έξω. Πιο διακριτικά βέβαια, όχι όταν περιβάλομαι από κόσμο και σημαδεύω συνήθως το χώμα στην βάση κάπου δέντρου (αν μιλάμε για πεζοδρόμιο) ή καμιά γλάστρα ή καναν υπόνομο ή κάποιο άλλο ποταπό μέρος ξερωγώ. Αν περνάω τον δρόμο τότε πάνω στην άσφαλτο, δεν έχει ανάγκη καθαριότητας. Άμα έχεις κάτι στο στόμα τι να κάνεις δηλαδή, να το κρατήσεις για κανα δύωρο ή να το ρίξεις μέσα στην τσέπη σου? 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ε ρε κινα που σας χρειαζεται 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως οι γέροι το συνηθίζουν, αλλά στα τέτοια τους αν είναι κάποιος άλλος σε κοντινή απόσταση και έρθει αντιμέτωπος με το απαίσιο θέαμα.
dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα,πλεον ελεω ηλικιας η ιγμοριτιδα χαλαρωσε και αραιωσε η αναγκη.....δεν το ηξερα,να παρω αδεια για να ριξω ροχαλα.......αλλο τι θα διαβασω.....τοτε σε ενοχλει και το ρεψιμο,το κλασιμο,η ανασκαφη στην μυτη,το ξυσιμο του αυτιου και των γνωστων.αρα δεν τα κανεις.ρομποτ? 6
Irene.j Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα,πλεον ελεω ηλικιας η ιγμοριτιδα χαλαρωσε και αραιωσε η αναγκη.....δεν το ηξερα,να παρω αδεια για να ριξω ροχαλα.......αλλο τι θα διαβασω.....τοτε σε ενοχλει και το ρεψιμο,το κλασιμο,η ανασκαφη στην μυτη,το ξυσιμο του αυτιου και των γνωστων.αρα δεν τα κανεις.ρομποτ? 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καμιά φορά ρίχνω και εγώ έξω. Πιο διακριτικά βέβαια, όχι όταν περιβάλομαι από κόσμο και σημαδεύω συνήθως το χώμα στην βάση κάπου δέντρου (αν μιλάμε για πεζοδρόμιο) ή καμιά γλάστρα ή καναν υπόνομο ή κάποιο άλλο ποταπό μέρος ξερωγώ. Αν περνάω τον δρόμο τότε πάνω στην άσφαλτο, δεν έχει ανάγκη καθαριότητας. Άμα έχεις κάτι στο στόμα τι να κάνεις δηλαδή, να το κρατήσεις για κανα δύωρο ή να το ρίξεις μέσα στην τσέπη σου? τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα,πλεον ελεω ηλικιας η ιγμοριτιδα χαλαρωσε και αραιωσε η αναγκη.....δεν το ηξερα,να παρω αδεια για να ριξω ροχαλα.......αλλο τι θα διαβασω.....τοτε σε ενοχλει και το ρεψιμο,το κλασιμο,η ανασκαφη στην μυτη,το ξυσιμο του αυτιου και των γνωστων.αρα δεν τα κανεις.ρομποτ? Οπότε ας πούμε αν ενώ περπατάς σε προσπεράσω και αφήσω μια ...καλή και συμπυκνωμένη, θα με καμαρώσεις και θα μου κάνεις και θετικό σχόλιο του στυλ "αχ τι ωραία, μεγαλώνει το εντεράκι σου"? Μου αρέσει πως κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι λέμε! Αναφερόμαστε στη ΣΙΧΑΜΑΡΑ και την ΑΗΔΙΑ όταν κάποιοι το κάνουν σχεδόν επιδεικτικά αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν και άλλοι κοντά τους... Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, δε νομίζω να έφτυσα ποτέ έξω χύμα! (με την έννοια της ροχάλας) 17
georgekz750 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ενω οταν βλεπεις ποδοσφαιρικο αγωνα που αδειαζουν ολοι τονους ροχαλας στο γκαζον και μετα κυλιουνται πανω τους ειναι μια χαρα 3
ΛεναΛενα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα,πλεον ελεω ηλικιας η ιγμοριτιδα χαλαρωσε και αραιωσε η αναγκη.....δεν το ηξερα,να παρω αδεια για να ριξω ροχαλα.......αλλο τι θα διαβασω.....τοτε σε ενοχλει και το ρεψιμο,το κλασιμο,η ανασκαφη στην μυτη,το ξυσιμο του αυτιου και των γνωστων.αρα δεν τα κανεις.ρομποτ? Μαλλον τοτε δεν σου εχει συμβει να καθεται διπλα σου πελατης επι ενα τεταρτο και να την αμολαει σε σημειο που σου ερχεται αηδια, ε?αν ναι, σου αρεσε?προσωπικα μου εχει συμβει..οπως και να βλεπω τα αποτελεσματα της ανασκαφης στην μυτη(παλι πελατη)...το ξυσιμο του αυτιου δεν με πειραζει εκτος και μαζι με το δακτυλο βγαινει και 'μαρμελαδα'....και οχι, δεν θελω καποιος να ειναι ρομποτ, αλλα υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ διακριτικης και προσβλητικης σωματικης ανακουφισης, φανταζομαι το καταλαβαινεις αυτο, ετσι? 2
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Διακριτικότητα και σεβασμός στους άλλους και στον εαυτό σου λέγεται! Και μένα μου χει τύχη να θέλω να φτύσω φροντίζω όμως αν το κάνω να μην με δει κανείς! Εννοείται κάνετε ότι γουστάρετε δεν είστε ρομπότ κάντε το στο χώρο σας όμως και όχι δημόσια αν δεν θέλετε να σας λένε σιχαμένους και ζώα! 4
McNerd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Και ο ήχος που προηγείται είναι τραγικός 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα,πλεον ελεω ηλικιας η ιγμοριτιδα χαλαρωσε και αραιωσε η αναγκη.....δεν το ηξερα,να παρω αδεια για να ριξω ροχαλα.......αλλο τι θα διαβασω.....τοτε σε ενοχλει και το ρεψιμο,το κλασιμο,η ανασκαφη στην μυτη,το ξυσιμο του αυτιου και των γνωστων.αρα δεν τα κανεις.ρομποτ? Άντε και σε ανώτερα: 6
ΛεναΛενα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Αυτη η φωτο θα με στοιχειωνει για ολη μου τη ζωη!χαχαχαχαχχαχαχα Καμιά φορά ρίχνω και εγώ έξω. Πιο διακριτικά βέβαια, όχι όταν περιβάλομαι από κόσμο και σημαδεύω συνήθως το χώμα στην βάση κάπου δέντρου (αν μιλάμε για πεζοδρόμιο) ή καμιά γλάστρα ή καναν υπόνομο ή κάποιο άλλο ποταπό μέρος ξερωγώ. Αν περνάω τον δρόμο τότε πάνω στην άσφαλτο, δεν έχει ανάγκη καθαριότητας. Άμα έχεις κάτι στο στόμα τι να κάνεις δηλαδή, να το κρατήσεις για κανα δύωρο ή να το ρίξεις μέσα στην τσέπη σου? Εκτος και αν αυτο το κατι ειναι κανα σκαθαρι που θες να ξεφορτωθεις, τοτε υπαρχει και μια αλλη συνηθεια που λεγεται καταποση! χαχαχα..εναλλακτικα παρε ενα χαρτομαντηλακι και κανε οτι θες εκει!
louilouiCK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό και να ήθελα μόνο στην ιδέα με πιάνει gagging μάλλον θα μου έχει μείνει απο τραύμα παιδικό όταν ήμουν κάτω των 5 και είδα στον δρόμο εναν μουσάτο άστεγο να σέρνει ενα καρότσι και η μύξα σα σταλακτίτης να ξεκινά απο τα ρουθούνια του να πηγαίνει πάνω στο μουστάκι και να στάζει στο μούσι και μετά να υπάρχει σταλακτίτης και κάτω απο το μούσι...Απο τότε έχω θέμα με μύξες στην υγρή τους μορφή ακόμη και τις δικές μου... ροχάλα ούτε και αν κρινόταν η ζωή μου απο αυτό δεν θα μπορούσα να κάνω τουλάχιστον όχι χωρίς να ξερνάω παράλληλα και να μου τρέχουν μύξες απο την μύτη (λόγω των δυνατών συσφιξεων/gagging και του στρες ) που με την σειρά τους θα προκαλούσαν επιπλέον ξερατό και δεν συμμαζεύεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα