saxo vts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 καλημερα και χρονια πολλα,μπορει καποιος να με βοηθηση στο εξεις.περνω τις επαφες μου απο το κινητο μου και τις ριχνω στο outlook μετα πως μπορω να τις παρω backup σενα αρχειο ολες μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Θα πάς στο File μενου του Outlook και θα ζητήσεις να κάνεις Import/export. Από εκεί θα διαλέξεις σε τι μορφή (CSV, Excel, DB, TSV κτλ.) θελεις να κάνεις export τον φάκελο Contacts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Λοιπον, πρωτα απο ολα κανε Visible ολα τα αρχεια του συστηματος... ακομα και τα hidden (Απο tools --> Folder Options --> View --> Show hidden files and folders) Kαι τωρα, θα παμε να βρουμε το αρχειο Outlook.pst.... το οποιο βρισκετε: C:\Documents and Settings\(το username με το οποιο κανεις login)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook και εκει μεσα θα βρεις το αρχειο που ζηταμε. Κανε το Copy και paste εκει που θελεις να το φυλαξεις. *** Eπισης η Microsoft εχει βγαλει ενα εργαλειακι το οποιο και λεγεται OUTLOOK BACKUP το οποιο απλα αναλαμβανει να δημιουργησει ενα αντιγραφο του Outlook.pst εκει που θελεις.... μπορεις και χωρις αυτο, χειροκινητα οπως σου ειπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ναι μόνο που το παιδί ζήτησε να πάρει backup των Contacts, όχι όλων των φακέλων του Outlook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo vts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 ευχαριστω παιδια αλλα στο import ti prepei na epileksw gia na to ksana balo sto outlock to sygekrimeno backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Παντως ειναι προτιμοτερο το backup ολοκληρου του Outlook... και πιστευω πως ειναι καλυτερα γιατι σωζεις και e-mail, σημειωσεις, calendar etc etc... Στο κατω κατω το μεγεθος του αρχειου ειναι αστειο για να το κανουμε θεμα. Και γινεται import πολυ ευκολα το backup.... απλα αντικαθιστας το original outlook.pst με αυτο που κρατησες και αυτο ηταν... Εγω τουλαχιστον τοσα χρονια ετσι περνω backup και παντα εχω απολυτη συμβατοτητα με τα νεα office που βγαινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo vts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 ok paidia sas eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δεν διαφωνούμε kirimis, κι εγώ το Outlook.pst κρατάω, απλά το παιδί μπορεί να ήθελε να κρατήσει ξεχωριστά τα contacts οπότε του απάντησα αυτό ακριβώς που ρώτησε. By the way, το μέγεθος του Outlook.pst δεν είναι πάντα αστείο. Σε 'μένα έχει ξεπεράσει τα 30ΜΒ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Χεχε... κρατας πολυυυυυ πραγμα!!!.... εγω εδω και χρονια το κραταω γυρω στα 2ΜΒ σταθερα.... σβηνω τα αχρειαστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Εγώ πάλι είμαι τύπος που θέλει να θυμάται την ιστορία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Paidia emena exei ftasei ta 350 MB to pst arxeio....kai synexos auxanei...ti asteio to mege8os tou arxeiou mou lete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 kai ego tipos pou krataei tin istoria tou eimai... mexri prin ligous mines eixa OLA ta email pou eixa lavei kai steilei apo to 1997!!!! Apo to Eudora mail!!!! Tora egine malakia kai ta exasa ola (xtipise diskos) kai edo kai 3 xronia peripou pali ap'tin arxi ta kratao.. Mexri pou paixtike kafrila prin 1 vdomada kai exasa ta panta (klatare to outlook kai ta ekane ola xalia den evlepe tous fakelous tipota). Kai to teleftaio backup itan tou maiou!! Pikrathika!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Ένας πολύ απλό τρόπος για να κρατήσει κανείς emails, notes, contants είναι πολύ απλά να τα επιλέξει όλα και να τα κάνει drag 'n' drop στο φάκελο που επιθυμεί να τα αποθηκεύσει. Αργότερα, με την ίδια τεχνική τα φέρνει πίσω στο Outlook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo vts Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Ένας πολύ απλό τρόπος για να κρατήσει κανείς emails' date=' notes, contants είναι πολύ απλά να τα επιλέξει όλα και να τα κάνει drag 'n' drop στο φάκελο που επιθυμεί να τα αποθηκεύσει. Αργότερα, με την ίδια τεχνική τα φέρνει πίσω στο Outlook.[/quote'] φιλε μεστειλες.ΑΥΤΟ ειναι το καλυτερο που ακουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Όντως. Πάρα πολύ ωραίο και δεν το ξέραν πολλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.