Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το mxiii 2gb rom 8gb ram έκλεισε το βράδυ και την άλλη μέρα δεν άνοιξε ξανά.Ούτε κόκκινο λαμπάκι αναμονής ούτε μπλε λειτουργίας.Πατάω το power από το box και από το κοντρόλ τίποτα.Κάνω reset από την υποδοχή av port με οδοντογλυφίδα και ταυτόχρονα πατημένο το power επίσης τίποτα.Το συνδέω στον υπολογιστή με το otg cable που είχε στη συσκευασία με το usb tools δεν το βλέπει ο υπολογιστής.Το τροφοδοτικό του λειτουργεί κανονικά και είναι εντάξει η υποδοχή ρεύματος στο box.

Ξέρουμε κανέναν τεχνικό να μας πει αν επισκευάζεται η πάει στην ανακύκλωση?

Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα σε φωτογραφίες ότι φοράνε επεξεργαστή FORESEE ενώ εμένα είναι TOSHIBA,και λένε στην πλακέτα Netxeon G82 V2.0 ενώ εμένα λέει V4.0.Brick δεν έχει πάθει γιατί σε video στο youtube αυτά που είναι brick ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και δεν μπουτάρουν,ενώ σε μένα τίποτα.

post-257633-0-46059500-1484926130_thumb.jpg

post-257633-0-50394300-1484926183_thumb.jpg

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου

μακαρι να εχει λυθει το προβλημα και να λειτουργει αν οχι θα προτεινα μερικα ευκολα ανεξοδα βηματα πριν το εγκαταληψεις γιατι μαλλον θεμα ρευματος τροφοδοσιας ειναι.

α. δες με ενα πολυμετρο αν βγαζει ταση και ποσο το τροφοδοτικο την συγκρινεις με αυτη που σιγουρα αναγραφεται στο τροφοδοτικο η και στο κουτι του μχιι .Δες αν τα καλωδια ειναι ολα κουμπωμενα σφιχτα ,αν το βισμα τροφοδοσιας μπαινει και καθεται επισης οκ 

β. αν δεν εχεις ταση επειδη το 90 % των συσκευων αυτων δουλευουν με ταση 5βολτ (usb) δοκιμασε να το δουλεψεις με 1 τροφοδοτικο απο σμαρτφον λογικα κανει.

διονυσης

Δημοσ.

Καλημέρα Διονύση.Το είχα τσεκάρει το τροφοδοτικό του με πολύμετρο και ήταν εντάξει.Επίσης το δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό άλλου box που έχω με τα ίδια βολτ αλλά τίποτα.Επίσης το βίσμα κουμπώνει εντάξει πίσω στην υποδοχή.Δοκίμασα και το τροφοδοτικό από smartphone που είπες δεν είδα φως.

Ποιο πολύ με ένοιαζε που μου έπαιζε το ote tv go παρά το ότι δεν ήταν στην αιχμή της τεχνολογίας,επειδή δεν ήταν root.Και τώρα αυτό που πήρα όπως και αυτά που πουλάνε είναι τούμπανο αλλά όλα root,και δεν μου παίζει το go.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.

θερμοκρ;ασιες ειχες τσεκαρει γιατι ενας φιλος που τι ειχε εφτανε 80 +

Μπα μέχρι τότε που δούλευε δεν είχα τσεκάρει ούτε διαβάσει ότι ανεβάζει θερμοκρασίες.Του φίλου σου δουλεύει ακόμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...