andreapaog328 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ρε σεις δε γινεται να ανοιξεις case για ολη την παραγγελία? δω μιλάμε με τον άλλονε στην κινα εχει καταντησει σπασμενο τηλεφωνο για καθε item ξεχωριστα που ήταν στο ίδιο cart.
panos0100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 λοιπον πηρα μηνημα απο το ιδιο το ebay και απ οτι καταλαβα λεει να περιμενω μεχρι τις 31 ιανουαριου να δωθει λυση και να περιμενω, ο κινεζος απο την αλλη λεει οτι εστειλε το δεμα με express shiping δυστηχως δεν ξερω τι αλλο να κανω με ενδιαφερει να μην χαθουν τα λεφτα
heros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 επειδή όλοι και ειναι συνηθισμένο αυτο αναφέρεται αρνητικα περιστατικά .. εγώ θα περιγράψω ένα αντίθετο... Παράγγειλα μια πλακετα για τηλεοραση, ο τύπος με έδρα Πολωνία αλλά shipping από Ιταλία έγραφε ότι έκανε και για την δικιά μου τηλεοραση... για να μην τα πολυλογώ ήρθε και δεν έπαιζε... επειδή στο ίδιο μοντέλο η Samsung EXEI ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ.... με τρεις διαφορετικές πλακέτες μη συμβατές αναμεταξύ τους.. Του ζητάω επιστοφη την αποδέχεται το στέλνω με tracking ΙΤΑΛΙΣ και ταυτοχρονα ανοιγω case ebay για refund... Περνάει ο καιρός, ξεχνάω να δω το tracking αν το πηρε ο τύπος και στο μηνα κλείνει το case στο ebay, και 5 μερες μετα επιστρέφει ώς αγνώστου παραλήπτη και η πλακέτα.... To ebay αρνείται να κάνει escalate την υπόθεση οπότε ξαναεπικοινωνω με τον τύπο και μου λέει ότι κακως την έστειλα ΙΤΑΛΙΑ (αυτή όμως είχε ως διεύθυνση επιστροφής.....) και έπρεπε να την στειλω Πολωνια σε διεύθυνση που όμως...δεν έγραφε... ΜΟΥ επιστέφει τα λεφτά ..και ακομη περιμένω την διεύθυνση στην Πολωνία για να την στείλω πίσω... Δεν ξέρω φοβήθηκε το ebay γιατι κάτι παίζει με ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ? Φοβήθηκε μήπως μετά του άνοιγα case στο paypal? Δεν ξέρω...
panos0100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάντως σήμερα ήρθε ένα ειδοποιητήριο να δούμε τι είναι, αν και λέει smart post λογικά είναι ο φακός, πάλι δεν θα ειναι οι μποτες, για να δούμε εντωμεταξύ έστειλα μήνυμα στο ebay και με λέει ο κωδικός δεν ταιριάζει με το προιον τις μπότες, και λέει να περιμένω μέχρι 24 Φλεβάρη δεν ξέρω βρε παιδιά άκρη δεν βγάζω γιατί δεν με δίνει το ebay τα λεφτά πίσω εκεί ρώτησα και πάλι τίποτα Ευτυχώς πήγα σήμερα παιδιά όλα καλά, ήταν και οι μπότες ήταν και ο φακός και τα 2 ήρθαν μαζί, οπότε τέλος καλό όλα καλά ξεμπέρδεψα κράτησε 2 μήνες άλλα τελικά όλα καλά Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από panos0100
skfn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Για να κλείσω το θέμα επειδή το ξεκίνησα: ΗΡΘΑΝ τελικά τα πυκνωτάκια μου σήμερα. Αθώος τελικά ο πωλητής. Ταχυδρομεία (Ελληνικά η Κινέζικα) ο ένοχος κοντά 4 μήνες! Και οι Κινέζοι έχουν μπέσα! 1
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 εεε να μην κατηγορούμε μόνο τους δικούς μας τους ελταδες φταίνε και οι Κινέζοι καμιά φορά
andreapaog328 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Για να κλείσω το θέμα επειδή το ξεκίνησα: ΗΡΘΑΝ τελικά τα πυκνωτάκια μου σήμερα. Αθώος τελικά ο πωλητής. Ταχυδρομεία (Ελληνικά η Κινέζικα) ο ένοχος κοντά 4 μήνες! Και οι Κινέζοι έχουν μπέσα! και μένα χτες μου ήρθανε πράματα απο 9/12 που ειχα παραγγειλει λολ
panos0100 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά ξανά έχω πάλι θέμα αυτή την φορά ευτυχώς το πόσο ειναι 1,16Ε λεπτά, άλλα γιατί θα πιω ένα καφέ στο χέρι με αυτά, λοιπόν πήρα ένα χεράκι αυτή την φορά αυτά που ξύνεις την πλάτη, έστειλε tracking number αυτός πέρασε η 24 μαρτιου και δεν ήρθε τίποτα πάλι με έστειλε τα γνωστά να περιμένω και έχει και καλό ποσοστό 99% εγώ όμως συμφωνά με το tracking number μου βγάζει αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που έβγαλε: 2017-03-06 03:37PingHu, Shenzhen, China, Processing Through Sort Facility PingHu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα