The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Site χωρις φυσικο καταστημα? Είχε και φυσικό κατάστημα και ΑΦΜ και όνομα ιδιοκτήτη και fb! Εκανα την βλακεία και πλήρωσα με κατάθεση σε λογαριασμό... παρόλο που είχε επιλογή για κάρτα και paypal, που παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Μετά πάω να στείλω φαξ, δεν δούλευε! Το email δεν απαντούσε και τα τηλέφωνα εκτός λειτουργίας. Εχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή τώρα, αλλά δεν περιμένω και πολλά. Πιθανόν να είναι κάποια καταχρεωμένη επιχείρηση οπότε μια ακόμη καταγγελία δεν θα παίξει ρόλο.
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Aπο τα λάθη μας μαθαίνουμε!καλό είναι να κάνουμε μια ερώτηση,πρωτού πράξουμε. κανένας δεν είναι "μαθημένος" Παιδια κατι αντοιστιχο συμβαινει και με εμενα εχω παρει κατι μποτες 12Ε μαζει με μεταφορικα 18Ε βγαινουνε της εχω παρει 28 νοεμβρη και δεν ηρθε τιποτα, με ειπε ο κινεζος σε εχω στειλει αλλες και θελει 15 εργασιμες τωρα τι να κανω να περιμενω; ή να παρω τα λεφτα πισω; και πως γινεται να τα παρω πισω; ειμαι καινουριος στο ebay μίλησε μαζί του,και αν δεν παραλάβεις τπτ..refund
panos0100 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Aπο τα λάθη μας μαθαίνουμε!καλό είναι να κάνουμε μια ερώτηση,πρωτού πράξουμε. κανένας δεν είναι "μαθημένος" μίλησε μαζί του,και αν δεν παραλάβεις τπτ..refund Ναι μηλισα μαζει του με λεει σε 15 μερες θα εχεις αλλο ζευγαρι, μπωρει λεει να χαθηκαν αυτες ή να τις εκλεψαν, να περιμενω κι αλλο αν ειναι; φοβαμαι μηπως μετα δεν με αφησει να παρω λεφτα πισω, γιατι ειναι απο 28 νοεμβρη, και να ρωτησω θα παρω ολο το ποσο ή μονο την αξια; γιατι 12Ε ειχαν η μποτες και 3,50 ειχε μεταφορικα
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 track number σου έχει δώσει;; ότι πλήρωσες θα το πάρεις στο ακέραιο.
afterhours Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Με paypal εχεις 180 μερες προστασια...περιμενε μηπως κολλησανε απο την πρωτοχρονια στα ΕΛΤΑ
Tsino Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ όταν κάνω αγορά από ebay, στην τελευταία ημερομηνία αναμενόμενης παραλαβής ανοίγω case και ζητάω refund. Ότι και να μου λέει ο πωλητής ζητάω refund. Αν το θέλω το προιόν οπωσδήποτε παίρνω πίσω τα λεφτά και ξαναβάζω νεα παραγγελία. Ούτε λέω να μου ξαναστείλει ούτε τίποτα. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος. 3
skfn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ όταν κάνω αγορά από ebay, στην τελευταία ημερομηνία αναμενόμενης παραλαβής ανοίγω case και ζητάω refund. Ότι και να μου λέει ο πωλητής ζητάω refund. Αν το θέλω το προιόν οπωσδήποτε παίρνω πίσω τα λεφτά και ξαναβάζω νεα παραγγελία. Ούτε λέω να μου ξαναστείλει ούτε τίποτα. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος.Σίγουρα είναι πιο ασφαλες.Αν έχεις μερικές παραγγελίες σε εκκρεμότητα, υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθείς ποτέ λήγει κάθε μια;
torq Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις να ζητάτε πάντα refund. Την είχα πατήσει κι εγώ παρόμοια όταν ήμουν νέος στις αγορές μέσω ΝΕΤ. περίμενα, πέρασε η προθεσμία και ο τύπος γνωρίζοντας το δεν απαντούσε καν. Από τότε δε καταλαβαίνω τίποτα. Δεν έχει έρθει αυτό που περιμένω, αμέσως refund. Ας λέει ότι θέλει ο πωλητής. Γιατί είναι πολλοί αγοραστές λαμόγια αλλά είναι και οι πωλητές.... Μη λυπάστε κανέναν. μία φορά που είχα ζητήσει refund παρέλαβα μετά από λίγες μέρες. Επικοινώνησα με τον πωλητή και του επέστρεψα τα χρήματα. 1
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εχω παρει στις 28 νεμβρη περιμενω μεχρι αυτη την εβδομαδα αν ειναι, αλλα πως ανοιγω αυτο το refund και απο που; λιγο τα βηματα θελω να μου πειτε, επισης τι πρεπει να πω, και αν πρεπει να αποδειξω κατι πρεπει να στειλω καποιο χαρτι; και αν μια στο εκατομυριο αφου παρω τα λεφτα πισω και μετα ερθουν οι μποτες δεν θα ειναι κλεψια;
Supernova21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μετα απο προβλημα με κινεζο, μονο Refund! 3 φορες εχει τυχει να μη μου ερθουν πραγματα, (ολα απο κινα τυχαιως) και τις 3 φορες μολις ανοιξα case στο paypal, υστερα μου εστειλαν μυνημα οι πωλητες λεγοντας πως θα ξαναστειλουν το προιον, πως θα με αποζημιωσουν στο φουλ κλπ. Ο ενας μαλιστα μου υποσχοταν να μου στειλει 2 θηκες κινητου (ενω ειχα παραγγειλει 1) αν εκλεινα την υποθεση της paypal. Πολυ ευγενικα και τις 3 φορες, απαντησα στους πωλητες πως ενδιεφρομαι μονο για πληρη αποζημιωση, και πως αν δεν λυθει το θεμα εντος 7 ημερων θα κανω αιτηση για "escalate" (Οπου παρεμβαινει η ιδια η paypal). Παντα ειχα τα λεφτα μου πισω εντος 1-3 ημερων. Γενικα αν εισαι λιγο ψιλιασμενος ειναι παρα πολυ δυσκολο να χασεις χρηματα στο ebay. Με το που γινει στραβη, τα λεφτα μας πισω και αγοραζουμε απο αλλου.
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 μήπως φταίει το ποσοστό του γιατί ήταν 97,1% άρα μαλον θα είχε πολλούς δυσαρεστημένους, με είπε να περιμένω 15 μέρες ακόμα και θα με κάνει λέει έκπτωση 5% για την καθυστέρηση http://www.ebay.com/itm/311727723985?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=610617073716&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (οι μπότες είναι για την κοπέλα μου δεν είναι για μένα) κι αυτη με λεει να παρουμε τα λεφτα πισω, αλλα βρε παιδια λεω μια πιθανοτητα αν ερθουν και παρω τα λεφτα πισω μετα ειναι κλεψια αυτο ομως
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Οταν το παραλάβεις το δέμα σου,μιλάς πάλι με τον πωλητη και τα δίνεις πίσω τα χρήματα.
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 αχχχχχ τι να κανω βασικα πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο, μεχρι ποσο περιθωριο εχω να ζητησω λεφτα πισω; γιατι αν εχω περιθωριο να περιμενω ακομα λιγο οπως λεει κι αυτος 15 μερες
skfn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μου έστειλε ο Κινέζος ότι επέστρεψε τα χρήματα από Παρασκευή, χάρηκα, αλλά ....δεν τα βλέπω πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν αργότερα καθυστερημένα η με δουλεύει??
chipakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 εχω παρει στις 28 νεμβρη περιμενω μεχρι αυτη την εβδομαδα αν ειναι, αλλα πως ανοιγω αυτο το refund και απο που; λιγο τα βηματα θελω να μου πειτε, επισης τι πρεπει να πω, και αν πρεπει να αποδειξω κατι πρεπει να στειλω καποιο χαρτι; και αν μια στο εκατομυριο αφου παρω τα λεφτα πισω και μετα ερθουν οι μποτες δεν θα ειναι κλεψια; Αφού αγόρασες 28 Νοέμβρη τι κάθεσαι και περιμένεις ακόμη?? Μήπως έρθουν οι μπότες περπατώντας??Στις 28 Ιανουαρίου δεν θα τις βλέπεις ούτε στην οθόνη σου.Πήγαινε......... More actions.......μετά ........ Contact seller και μετά στην δεύτερη επιλογή που λέει....... I didn’t receive my item....συμπληρώνεις ότι σου ζητάει και έτσι ανοίγεις υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα