Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ
meletis_m Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 καλημερα σας,εχω ενα θεμα με ενα κινεζικο κινητο homtom ht3 οπου ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι πηγα να ανοιξω τη καμερα και λειτουργουσε μονο η μπροστα η οποια με εδειχνε αναποδα και δεν εμφανιζε καθολου το κουμπι εναλλαγης μεταξυ των καμερων μπρος-πισω.εκανα αναβαθμιση λογισμικου και δεν αλλαξε τιποτα,το ιδιο κ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εαν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ή εαν γνωριζει καποια λυση να δοκιμασω θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω πολυ Το έχεις αγοράσει απο Ελλάδα ή απο εξωτερικο ? Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσεις με το κατάστημα απο το οποίο το προμηθεύτηκες. Μετα απο αναβαθμιση μου το εμφάνισε και εμένα 1 KingZone N5 που είχα αγοράσει απο Κίνα. Με επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων σε εμένα δέν έφτιξε, του πέρασα ξανά την Rom-Λειτουργικό και έφτιαξε, Του απενεργοποιησα κιολας τις ενημερώσεις συστηματος.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δες αν το κανει και σε αλλη εφαρμογη της καμερας. Αλλιώς ξαναπερνα την rom που ειπαν ποιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα