firepc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 pci simple communications controller Μου εχει αυτον με ενα κιτρινο τριγωνο. Τι driver ειναι και πως τον γραφω? Δοκιμασα απο το ιντερνετ αλλα τπτ
Chrisgs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Λογικα αν ψαξεις στο ιντερνετ βαζοντας μοντελο μητρικης ή κατι τετοιο θα στο βγαλει.Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα πχ μου εβγαλε για την dell.Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα το οποιο κατεβαζει και σου κανει update ολα τα drivers(εγω που ειχα θεματακια μου τα ελυσε μπαμ μπαμ :Ρ αρκει να'χεις ιντερνετ). Το πρόγραμμα λέγεται driver booster της IObit.Αν τυχον ειναι κατα των κανονων το να κανουμε "διαφημηση" σε προγραμματα πειτε το μου να το σβησω.Ευχαριστω!
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Λογικα αν ψαξεις στο ιντερνετ βαζοντας μοντελο μητρικης ή κατι τετοιο θα στο βγαλει.Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα πχ μου εβγαλε για την dell.Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα το οποιο κατεβαζει και σου κανει update ολα τα drivers(εγω που ειχα θεματακια μου τα ελυσε μπαμ μπαμ :Ρ αρκει να'χεις ιντερνετ). Το πρόγραμμα λέγεται driver booster της IObit.Αν τυχον ειναι κατα των κανονων το να κανουμε "διαφημηση" σε προγραμματα πειτε το μου να το σβησω.Ευχαριστω! Μην χρησιμοποιεις αυτα τα προγραμματαια που σου βρισκουν τους drivers αυτοματα,να σαι σιγουρος οτι σου βρισκουν κι αλλα πραγματα τα οποια εσυ δεν παιρνεις γραμμη καν... Για καποια free μιλαω γιατι λογικα αυτα που πληρωνεις ε θα κανουν αυτο για το οποιο πληρωνεις και μαλλον.... τιποτε αλλο... Στο θεμα, αν κανεις ενα googlαρισμα φιλε firepc οντως θα την βρεις κατευθειαν την ακρη..
ss13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 pci simple communications controller Μου εχει αυτον με ενα κιτρινο τριγωνο. Τι driver ειναι και πως τον γραφω? Δοκιμασα απο το ιντερνετ αλλα τπτ Τι υπολογιστή έχεις ; The PCI Simple Communications Controller is a generic label that Windows gives to PCI boards installed in a PC when the drivers for the device are not installed. Κατέβασε αυτό http://download.cnet.com/CPU-Z/3000-2086_4-10050423.html στο mainboard tab λέει τη μητρική σου ( πες μας το μοντέλο ) , μην βάλεις κανένα πρόγραμμα για εύρεση οδηγών , περισσότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν 1
firepc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. Το εψαξα στο google αλλα δεν καταλαβα και πολλα λογο αγγλικων μαλλον. Αν μπορειτε να μου το πειτε λιγο στα ελληνικα τι ειναι αυτος ο driver. Ναι αυτα τα free προγραματα δεν ηθελα να τα κατεβασω για να μην εχω νεα προβληματα. Η μητρικη μου ειναι η msi b250. SS13 τι κανει αυτο το λινκ?
Gigamestin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. Το εψαξα στο google αλλα δεν καταλαβα και πολλα λογο αγγλικων μαλλον. Αν μπορειτε να μου το πειτε λιγο στα ελληνικα τι ειναι αυτος ο driver. Ναι αυτα τα free προγραματα δεν ηθελα να τα κατεβασω για να μην εχω νεα προβληματα. Η μητρικη μου ειναι η msi b250. SS13 τι κανει αυτο το λινκ? https://www.msi.com/Motherboard/support/B250-GAMING-M3.html#down-driver Μπες εδω και κατεβασε τους drivers της μητρικης και αν συνεχισει το προβλημα ξαναπες.
firepc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 https://www.msi.com/Motherboard/support/B250-GAMING-M3.html#down-driver Μπες εδω και κατεβασε τους drivers της μητρικης και αν συνεχισει το προβλημα ξαναπες. τους εχω κατεβασει και δοκιμασει ολους αλλα τπτ
ss13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι λειτουργικό έχεις ( 32 ή 64 bit ) ; Είναι βασικά ο ελεκτής των διαύλων που ελέγχει τις συνδεδεμένες συσκευές του υπολογιστή , είναι ένας οδηγός που χρειάζεται για να τρέχoυν οι υποδοχές pci , ο PCI Simple Communications Controller ελέγχει οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στον υπολογιστή όπως το Μodem, οι Usb Ports και ο Ελεκτής Δικτύου ( Network ) κλπ , υπάρχουν περιπτώσεις που επειδή δεν υποστηρίζεται κάποια συσκευή ή δεν την αναγνωρίζει , έτσι το κίτρινο ερωτηματικό εμφανίζεται στην Διαχείριση Εργασιών ( Control Panel ) πηγή : http://www.tech-faq.com/pci-simple-communications-controller.html σε κάθε εγκατάσταση πρέπει να επανεκκινείς τον υπολογιστή ώστε να παίρνει τις αλλάγες ( ξεκινάς την εγκατάσταση με το chipset πρώτα μετά με sound driver κλπ )
firepc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 δλδ εγω εχω συνδεσει κατι που δεν το αναγνωριζει? Και τι ειναι αυτο? Ολα οτι εχω συνδεμενα τα δουλευει κανονικα. (πληκ, ποντικια κλπ.) Ολοι οι αλλοι drivers εχουν γραφτει οποτε καλο θα ηταν να αποφυγω να τους γραψω για δευτερη φορα. Το θεμα ειναι, ποιος driver ειναι αυτος ο συγκεκριμενος 64 bit ειναι
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν σου κανει κατι του chipset τοτε ασε το οπως ειναι. Πολλες φορες το συνανταω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην ουσια και ουτε το πολυ εψαξα αφου ολα δουλευαν οκ
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ένα ένα μας τα λες , ποιο λειτουργικό έχεις ;
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Κάνε δεξί κλικ στο Start bottom Device Manager - στη συσκευή με το κίτρινο σήμα πάτα δεξί κλικ Properties - Details - Επέλεξε από το Property - Hardware ids από το μενού - δεξί κλίκ επέλεξε τους κωδικούς που έχει εκεί - επικόλληση εδώ να δούμε 1
firepc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&SUBSYS_7A721462&REV_00 PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&SUBSYS_7A721462 PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&CC_078000 PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&CC_0780
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Λείπει ο driver για το chipset , κατέβασε εγκατέστησε αυτόν , επανεκκίνηση μόλις τον εγκαταστήσεις http://download.msi.com/dvr_exe/intel_chipse_9_w10.zip μετά αυτόν http://download.msi.com/dvr_exe/intel_me_skl.zip 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα