sea-marine Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Θέλω το antivirus να είναι στα ελληνικά και θέλω να μου πείτε πως ενημερώνω το antivirus που είναι bootable στο στικάκι
sea-marine Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το avast προτιμώ αλλιώς ένα οποιοδήποτε από τα δωρεάν που να είναι στα ελληνικά.
thepoint Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Θα πας στα εργαλεία του avast και θα επιλέξεις rescue disk μετά θα επιλέξεις το usb που θέλεις να βάλεις το av + τους τελευταίους ορισμούς το κάνει αυτόματα και γρήγορα. Προσοχή μην επιλέξεις κατά λάθος κάποιο άλλο δίσκο/usb γιατί διαγράφει τα πάντα. Κατόπιν εκκίνηση από το usb. Να το κάνεις τελευταία στιγμή για να πάρει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.
sea-marine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το έκανα. Τώρα πώς θα κάνω το antivirus που έχω κάνει bootable στο στικάκι να τρέξει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή?
thepoint Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Όταν ξεκινάς τον υπολογιστή αν βλέπεις επιλογή για μέσο να επιλέξεις το usb για να εκκινήσει από αυτό, σε άλλη περίπτωση πρέπει να ενεργοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα από το bios το πιθανότερο είναι με το F8 ή F10 στο ξεκίνημα να εισέρχεσαι στο bios για τις ρυθμίσεις. Αν τα βρεις σκούρα δώσε μητρική ή μοντέλο φορητού για οδηγίες. Να το κάνεις πάλι αυτό με το avast rescue disk για να είναι με τους τελευταίους ορισμούς ενήμερο. Υπάρχει και μια άλλη δυνατότητα να ξεκινήσει το avast από το μέσο που είναι χωρίς usb αλλά θα σου ζητήσει να κάνει μια αλλαγή στην εκκίνηση του υπολογιστή σου ώστε να αναλάβει αυτό στην επόμενη επανεκκίνηση αλλά δεν θυμάμαι που το βρίσκεις αυτό δεν είμαι σε avast αυτή τη στιγμή καλύτερα να μη το κάνεις όμως είναι ευκολία αλλά μιας και το usb γίνετε σε μηδέν χρόνο είναι καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Πάντως αυτό που εγκαθιστά μπορείς όποτε θέλεις να το αφαιρέσεις όπως και τα άλλα υποσυστήματα του AV. με την ίδια διαδικασία εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα