iliasnet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Σκέφτομαι να κάνω φορμάτ αλλά τα win10 είναι αναβαθμισμένα από τα win7 Κάνω φορμάτ βάζω κατευθείαν win10 και για ενεργοποίηση δίνω τα κλειδί από τα win7 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Τα windows 7 που έχω είναι original Ο υπολογιστής είναι desktop
pita_kontosouvli Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κανεις φορμάτ επιτόπου με τα 10 και περνάς την ίδια έκδοση με αυτήν που έχεις το κλειδί. Βάζεις Lan, ξεκινάς τα update και παίρνει μόνο του το κλειδί (εφόσον έχει αναβαθμιστεί από 7). Αν δεν το πάρει (ψιλοαπίθανο), βάζεις τον κωδικό χειροκίνητα.
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πας Ρυθμίσεις, Ενημέρωση & Ασφάλεια και επιλέγεις Επαναφορά. Από το μενού κλικάρεις την πρώτη επιλογή και στον πίνακα που εμφανίζεται έχεις 2 δρόμους. Κρατάς τα πρωσ. αρχεία σου ή τα σβήνει όλα. Θα κάνει μόνο του format και ανάλογα με το τί επέλεξες θα βρεθείς με καθαρή εγκατάσταση ή καθαρή και τα αρχεία σου. (docs,pics,music,videos) Δεν ζητάει κωδικό, θα σου πάρει κάνα 2ωρο, να ξέρεις. Κάντω άφοβα, λειτουργεί άψογα.
nikbour Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 "Κάνω φορμάτ βάζω κατευθείαν win10 και για ενεργοποίηση δίνω τα κλειδί από τα win7" Ισχύει όπως ακριβώς το έγραψες. Στην εγκατάσταση θα πεις ότι δεν έχω κλειδί και μετά στην ενεργοποίηση θα κάνεις "αλλαγή αριθμού κλειδιού" ή κάπως έτσι και θα βαλεις το κλειδί απο τα Win7 Εγγυημένα !!! Συγνώμη αλλά αγνόησε τους 2 προλαλήσαντες. Ισχύει ότι σου είπα (δεν συνέβαινε πάντα, για αυτό ίσως μπερδεύτηκαν οι συμφορουμίτες)
angmar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Φοβερή συμβουλή nikbour. Αγνόησε τους άλλους λέει, γιατί εγώ για κάποιο λόγο ξέρω καλύτερα. Άσχετα που ο dpolal προτείνει τον επίσημο πλέον τρόπο να κάνεις "format" στα Windows 10, αγνόησέ τον. https://support.microsoft.com/en-us/help/12415/windows-10-recovery-options 1
mphxths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 @nikbour Γιατι να κανει φορματ και οχι refresh/reset που καθαριζει την εγκατασταση και την φερνει λες και εχεις κανει φορματ+εγκατασταση. Mαθε να μην εισαι απολυτος και αφησε στο μυαλο σου το ενδεχομενο οτι μπορει να ισχυει και κατι αλλο που δεν γνωριζεις και να μην ακυρωνεις τους αλλους για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου. @angmar Η πληροφορικη ειναι προσφορο εδαφος για να δειχτει καποιος και να το παιξει ξερολας...μην σε ξενιζει κατι τετοιο..ειναι στο dna του ανθρωπινου ειδους.
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα σε ολα τα μηχανηματα που κανω upgrade απο 7 η 8 σε 10 (ειναι η δουλεια μου εξαλλου) στην συνεχεια κανω format και καθαρη εγκατασταση απο stick της ιδιας εκδοσης 10. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ δεν μου εχει ζητησει κλειδι. Σε ΟΛΑ με το που μπαινει internet ενεργοποιουνται κανονικα. Φυσικα αν θελει καποιος να κρατησει το κλειδι των 10 για λογους ασφαλειας μπορει να το κανει με το ProduKey πριν κανει format. http://www.majorgeeks.com/files/details/produkey.html Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από vste 2
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 "Κάνω φορμάτ βάζω κατευθείαν win10 και για ενεργοποίηση δίνω τα κλειδί από τα win7" Ισχύει όπως ακριβώς το έγραψες. Στην εγκατάσταση θα πεις ότι δεν έχω κλειδί και μετά στην ενεργοποίηση θα κάνεις "αλλαγή αριθμού κλειδιού" ή κάπως έτσι και θα βαλεις το κλειδί απο τα Win7 Εγγυημένα !!! Συγνώμη αλλά αγνόησε τους 2 προλαλήσαντες. Ισχύει ότι σου είπα (δεν συνέβαινε πάντα, για αυτό ίσως μπερδεύτηκαν οι συμφορουμίτες) τι ακριβως του ειπες και δε το βρισκω?εκτος αν του στειλες μηνυμα
angmar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μεχρι τωρα σε ολα τα μηχανηματα που κανω upgrade απο 7 η 8 σε 10 (ειναι η δουλεια μου εξαλλου) στην συνεχεια κανω format και καθαρη εγκατασταση απο stick της ιδιας εκδοσης 10. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ δεν μου εχει ζητησει κλειδι. Σε ΟΛΑ με το που μπαινει internet ενεργοποιουνται κανονικα. Φυσικα αν θελει καποιος να κρατησει το κλειδι των 10 για λογους ασφαλειας μπορει να το κανει με το ProduKey πριν κανει format. http://www.majorgeeks.com/files/details/produkey.html Τι σχέση έχει αυτό όμως με αυτό που έγραψα;
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι σχέση έχει αυτό όμως με αυτό που έγραψα; Λαθος παραθεση φιλε μου απλα.. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να βάλεις κλειδί κατά την εγκατάσταση των win 10 εφόσον είχες αναβαθμίσει τα 7. Παρακάμπτεις δηλ. το βήμα που βάζεις το κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα