Steliosdelas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, Εχω βαλει στο ματι το παραπανω τηλεφωνο....οχι για κανα φοβερο λογο αλλα γιατι ανεκαθεν η htc μου εκανε λιγο premium ,ειχα καποια πρωτα smartphones της που ηταν αστερακια και λεω να ξαναδοκιμασω.... Η τιμη για το m9 ειναι καπου 225 και για το plus με την διπλη καμερα και τα δακτυλικο αποτυπωμα στν την quad οθονη στα 275....απο ebay παντα.... Αυτο με δελεαζει.... Και δω ερχομαι και βλεπω καυι κριτικες του phonearena που το θαβει οσο δεν παει! Κατι 6αρια βλεπω.... Το gsmarena πιο λογικα στεκεται σε ενα 8.3 οταν η κριτικη χρηστων παιζει πιο ψηλα... Θελω γνωμες χρηστων αν υπαρχουν...αξιζει? Ξερω οτι η καμερα του δεν ειναι αντιστοιχη αλλων flagships του 2015 οπως το s6 Απο την αλλη....εχω ενα lg g3....που οπως και να το κανουμε εμεινε πισω.... Με απογοητευσε η καμερα του g3 λιγο...και θελω κατι καλυτερο...σιγουρα το m9 ,ποσο μαλλον δε το plus θα ειναι αναβαθμιση....
vchristod84 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Επειδή είχα εμπειρία από σχεδόν ίδια συσκευή με το plus, θα σου είπα μακριά απ' αυτό. Το απλό m9 παρότι είχε τον 810 που έλεγαν όλοι ότι ζεσταίνεται κλπ, είναι σίγουρα καλύτερο. Ο mediatek επεξεργαστής, είναι τραγικός στο plus. Για την κάμερα, μην περιμένεις πολλά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα