Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλάξω το P8 μου,και 2 συσκευές που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ειναι τα Xiaomi Redmi Note 4 και Xiaomi Redmi Pro.Αυτα που με ενδιαφέρουν κυρίως,είναι καλή οθόνη,καλό browsing,και ικανοποιητικό βίντεο και φωτογραφίες.

Θα ήθελα γνώμες για τις συσκευές αυτές,και αν αξίζει η μετάβαση απο το p8 σε ενα απο τα δυο μοντέλα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αξίζει κατά πολύ η μετάβαση. Πέρα από αυτά που βάζεις ως σημαντικά, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα που υπάρχει για να έχουμε μία καλύτερη οπτική για το τι θέλεις. Πχ οθόνη, μπαταρία, budget

Το note 4 βγαίνει και σε snapdragon πλέον αλλά θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω σε κατι με μεγαλυτερη οθονη απο 5,2 ιντσες που ειναι το p8.Tωρα απο μπαταρια θελω τουλαχιστον να μου βγαζει τη μερα με φουλ χρηση.Μπατζετ δεν θα παω πανω απο 200 ευρω,ειδικα δε αν εβρισκα και να κανω μια ανταλλαγη θα ηταν το ιδανικοτερο.

Αυτο που με προβληματιζει οσον αφορα αυτα τα τηλεφωνα,ειναι οτι δεν ασχολουμαι με customization,αρα θελω ελληνικα προεγκατεστημενα κλπ.

Δημοσ.

Αν θες ελληνικά από την μαμά xiaomi το redmi pro το ξεχνάς δεν έχει βγει global rom για αυτό το μοντέλο πρέπει να ξεκλειδωσεις bootloader και να περάσεις εσύ την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλάξω το P8 μου,και 2 συσκευές που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ειναι τα Xiaomi Redmi Note 4 και Xiaomi Redmi Pro.Αυτα που με ενδιαφέρουν κυρίως,είναι καλή οθόνη,καλό browsing,και ικανοποιητικό βίντεο και φωτογραφίες.

Θα ήθελα γνώμες για τις συσκευές αυτές,και αν αξίζει η μετάβαση απο το p8 σε ενα απο τα δυο μοντέλα.

Αν θες να κανείς υποβάθμιση εννοείται πως αξίζει
Δημοσ.

Αν θες να κανείς υποβάθμιση εννοείται πως αξίζει

Καλυτερο το p8 δηλαδη??

Δεν ειμαι amateur χρηστης,αλλα δεν εχω και τις γνωσεις για να ξεχωρισω με σιγουρια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...