Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαθος δικο μου. Δεν διαβασα καλα. Διαβασα "ενω αναγνωριζει τα usb sticks δεν αναγνωριζει τους hdd"!!!

Μηπως φταινε τα στικ; εχεις δοκιμασει δοαφορετικα; μηπως ειναι καποιο φορμα που δεν αναγνωριζει η τηλεοραση;

Δημοσ.

Δοκίμασα 4-5 διαφορετικά usb sticks.

Οι εξωτερικοι σκληροί δίσκοι είναι λογικό να θέλουν και περισσότερο ρεύμα απο αυτό που δίνουν οι θύρες της tv οπότε δεν το εψαξα περαιτέρω.

Όσον αφορά τα usb sticks τώρα:

Όταν είναι ενα αρχείο για παράδειγμα μέχρι 500-700 mb το αναπαράγει κανονικά...

Όταν είναι περισσότερα αρχεία ή ταινία (μια ταινία με μέγεθος απο 4-5gb και πάνω) δεν την ανοίγει καθόλου.

Μου εμφανίζει ενα μικρό παράθυρο στο πάνω μέρος της οθόνης, που λεει οτι εντοπιστηκε η τάδε συσκευή και όταν παταω στην επιλογή αναζήτηση η άνοιγμα αυτης της συσκευής που εντοπίστηκε η εικόνα παγώνει σε ενα loading εικονίδιο και απλά μένει εκεί.

Δοκίμασα την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων (αυτό με τα τέσσερα μηδενικά -0000-) αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Μίλησα εχθες με εκπρόσωπο της εταιρεία και μου είπε οτι τα έχω κάνει- καλύψει- όλα σε πρώτη φάση και μένει μόνο να κλείσω ραντεβού για επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι (που ενδέχεται να κάνει κάποιο Hard Reset, απο ότι είπε ο τύπος στο τηλέφωνο) και απομακρυσμένο έλεγχο - εξέταση της συσκευής.

Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που βγήκε από το κουτί της.

Πράγμα που τούς το είπα και ο κύριος στο τηλέφωνο απόρησε...

Υπάρχει λύση η να ξεκίνησω να τρελενομαι που έδωσα κοντά 700€ για tv και τελικά δεν αναπαράγει αυτά που θέλω?

ΥΓ: Tv samsung Led του 2011, στο πατρικό μου, παίζει τα πάντα και συμφέρει. αυτή η ριμάδα (ku6400) γιατί όχι?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.

Την πήγα στον κωτσο, οι άνθρωποι είδαν με τα μάτια τους το θεματακι ππυ υπάρχει με την συγκεκριμένη και μου είπαν οτι την Δευτέρα το απόγευμα θα παραλάβω καινούργια οπότε μια χαρά

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Ενημερωτικά ποστάρω πως παρέλαβα εχθές το απόγευμα απο τον Κωτσόβολο της περιοχής όπου διαμένω την καινούργια μου πλέον ku6400.

Και πάλι με παγίδεψαν οι βίδες της επιτραπέζιας βάσης στήριξης, λιγότερο απο την προηγούμενη φορά -βεβαίως βεβαίως- την έστησα τη συντόνισα και για την ώρα όλα πάρα πολύ καλά.

Επειδή είναι σχετικά και ουσιαστικά ανούσιο να "μιλάω μόνος μου" με τα "άκυρα" posts μου, αν είναι εύκολο ζήτω από τους αρμόδιους mods να κλειδωθεί το θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...