Προς το περιεχόμενο

[Amazon.co.uk] 10GBP Off για αγορές άνω των 50 GBP (Μόνο για 20/1/17)

saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος ψάχνει για προπαραγγελία ddr3l 16gb (2x8) so dimm με το κουπονακι BIGTHANKS βγαίνoυν πολύ καλή τιμή σε αυτές:

Corsair CMSX16GX3M2B1866C10 Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3L 1866Mhz

https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMSX16GX3M2B1866C10-Vengeance-Enthusiast-Notebook/dp/B00FMRV7R6/

82,5 ευρώ μου βγήκε εμένα με χρέωση της κάρτα μου. Ότι φθηνότερο σε μαρκα αυτή την στιγμή στην αγορά

Ελλάδα το μοντέλο με 1600Mhz ξεκινάει στα 126 ευρώ (χωρίς μεταφορικά)

Και το 1866Mhz αλλά c11 έκδοση απο ελλάδα 134 ευρω (χωρίς μεταφορικά)

edit: αποτελεί προσφορά σύμφωνα με τα δεδομένα των τελευταίων 3-4 μηνών, παλιότερα έπαιξε και φθηνότερα αλλά πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές (ειδικά για την Enthusiast έκδοση του μοντέλου) κ φαίνεται ότι θα ανέβουν κ άλλο όπως πάνε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσει άκυρο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έριξα κι εγώ μια βαρβάτη παραγγελία για βιβλία στο Αμαζον μετά από καιρό...τελευταία ακόμη και τα ξενόγλωσσα τα έβρισκα σε ανταγωνιστικότατες τιμές και μέσω Public (κι εκεί υπάρχει το πλεονέκτημα των πόντων με τη κάρτα-κλαμπ και τη χρεωστική της εθνικής, αλλά έστω.)

Παλικάρια καμιά καλή τιμή σε κάρτα γραφικών με το κουπόνι παίζει; Κατά προτίμηση κάτι σε GTX 1050 ή 1060, μια ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι αξιόλογο... αν κάποιος βρει κάτι ας ενημερώσει!

επεισης οποίος θέλει να πάρει μια και εγω αλλη μια και να μοιράσουμε   τα έξοδα στην ουσία οποίος δεν χρειάζεται  και της δυο  ας στηλει πμ

• Moderators

Για κοιταξτε λιγο το status της παραγγελιας σας. Ειναι σε ολους ακομα "Not yet dispatched";

Δεν εχει προχωρησει καθολου σχεδον μια ολοκληρη μερα μετα.

Για κοιταξτε λιγο το status της παραγγελιας σας. Ειναι σε ολους ακομα "Not yet dispatched";

1 προϊον είναι σε κατάσταση "preparing for dispatch", τα υπόλοιπα είναι "not yet dispatched"...

....150€ σε βιβλία που δεν θα χρειαστώ πριν το καλοκαίρι, άντε και με τρώει να το ακυρώσω...

Παρήγγειλα κι ένα βιβλίο από 3ο πωλητή, Bookbarn International που έχει πολλά -χρησιμοποιημένα- βιβλία μόλις 0.01GBP και ουσιαστικά χρεώνει μόνο μεταφορικά....βιβλίο σπάνιο δερματόδετο, 300σελίδων των Παν/μιακών εκδόσεων Cambridge, σε "πολύ καλή" κατάσταση για 4GΒΠ συνολικά...not bad...

Η δική μου

Shipping today

Σήμερα που το χρειάζομαι το κουπόνι δεν παιζει.

Περιμένω αντίστοιχο απο fr es κλπ.

Το fr βάζει συχνά αντίστοιχα κουπόνια.

Αν παίζει κάτι πείτε.

• Moderators

Σήμερα που το χρειάζομαι το κουπόνι δεν παιζει.

Περιμένω αντίστοιχο απο fr es κλπ.

Το fr βάζει συχνά αντίστοιχα κουπόνια.

Αν παίζει κάτι πείτε.

Πως να παιξει σημερα αφου ηταν μονο για χθες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...