FiKiFiKi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κάποιον καλό SSD σε προσφορά έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ωστόσο Δεν το γνώριζα παιδιά , νόμιζα πως ήταν στο προϊόν που θα παρεις οποτε μια χαρά. Ωστόσο επειδή εχω κάνει μόνο μια αγορά απο το Αμαζον κ δεν γνωρίζω πως γίνεται , βάζω απλα 2 πράγματα στο καλάθι κ κάνω την παραγγελία ? Τα Μεταφορικά θα πάνε x2 δηλαδή χωριστά στο κάθε προϊόν ή όχι? Επιλέγεις εσύ να σου έρθουν μαζί. Αν τώρα κάποιο από τα 2 καθυστερεί οι ίδιοι στα στέλνουν ξεχωριστά χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να κανεις 2 παραγγελίες και να βάλεις και στις 2 τον κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να κανεις 2 παραγγελίες και να βάλεις και στις 2 τον κωδικό; Όχι και καλά έκανες και ρώτησες, θα το προσθέσω στο πρώτο post. Each customer may claim a maximum of one Offer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Να θες να παρεις κάτι με 49.99£ και να μην σε πιάνει το κουπόνι της έκπτωσης για 0,01 cent... ( https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MY13UKE/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&th=1 ) Μην σου τύχει :/ Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα ή αν όντως θέλεις το συγκεκριμένο controller, αλλά δε χρειάζεται το προϊόν που θα πάρεις να ξεπερνάει τις 50£ αλλά η παραγγελία. Άρα προσθέτεις κάτι πάμφθηνο και παραγγέλνεις. Το αναφέρω για να το δουν και άλλοι αν έχουν αυτό τον ενδοιασμό. BTW αν όντως ενδιαφέρεσαι για controller αλλά δε σε πειράζει αν δεν είναι το κόκκινο, από εδώ θα σου έρθει φθηνότερο (το κόκκινο είναι από τα λίγα που δεν είναι σε προσφορά) E βάλε κάτι που κοστίζει £1 πχ κάποιο καλώδιο για να ξεπεράσεις τις £50. Ωστόσο Δεν το γνώριζα παιδιά , νόμιζα πως ήταν στο προϊόν που θα παρεις οποτε μια χαρά. Ωστόσο επειδή εχω κάνει μόνο μια αγορά απο το Αμαζον κ δεν γνωρίζω πως γίνεται , βάζω απλα 2 πράγματα στο καλάθι κ κάνω την παραγγελία ? Τα Μεταφορικά θα πάνε x2 δηλαδή χωριστά στο κάθε προϊόν ή όχι? Ειστε σιγουροι οτι με τα μεταφορικα (ακομα και μονο με την διαφορα ΦΠΑ ακομα και να μην ειχε μεταφορικα υποθετικα) που πηγαινει το συνολο παραγγελιας πανω απο 50 λιρες δεν δεχεται το κουπονι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ειστε σιγουροι οτι με τα μεταφορικα (ακομα και μονο με την διαφορα ΦΠΑ ακομα και να μην ειχε μεταφορικα υποθετικα) που πηγαινει το συνολο παραγγελιας πανω απο 50 λιρες δεν δεχεται το κουπονι;;;; Για το ΦΠΑ δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί έχω χρησιμοποιήσει το κουπόνι μου. Για τα μεταφορικά, με την επιφύλαξη να μη θυμάμαι καλά από τις δοκιμές που έκανα το πρωί, νομίζω δεν ισχύει. Θα πρέπει η παραγγελία πρό μεταφορικών να ξεπερνάει τις 50 λίρες. Αλλά και πάλι αν το δοκιμάσει κάποιος σίγουρα ας γράψει. EDIT: Στους όρους γράφει στις εξαιρέσεις: This Offer applies only to products dispatched from and sold by Amazon, excluding ...... and delivery and handling charges άρα μάλλον καλά θυμάμαι. Πρέπει η παραγγελία προ μεταφορικών να είναι πάνω από 50£. @matrixxx Όταν απαντούσα στον MontzOlee θεώρησα δεδομένο πως είχε δοκιμάσει το controller στα 49.99 (άρα με ΦΠΑ και μεταφορικά) και δεν το δέχτηκε ή πως έκανε πλάκα. Μετά έγραψε πως δεν έχει ιδέα από παραγγελίες από Amazon και κατάλαβα πως δεν πήγε την παραγγελία στο τελευταίο στάδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Με το ελληνικο φπα βγαινει 51.56 το controller οπότε το κουπόνι θα περνάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μα ειναι δυνατον να μην εχουν ενα φιλτρο να αποκλειει απο τα αποτελεσματα της αναζητησης 3ους πωλητες και να αφηνει μονο αυτα που πουλαει αμιγως το αμαζον? Ακομα και αν επιλεξεις τα ''prime' και ''eligible free uk delivery'' παλι βγαζει 3ους πωλητες. Στο αμαζον μπηκαμε οχι στο ebay! Ψαχνω ενα καλο πολυμετρο και δεν φαινεται να πουλαει ουτε ενα...Φτωχια και στο αμαζον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μα ειναι δυνατον να μην εχουν ενα φιλτρο να αποκλειει απο τα αποτελεσματα της αναζητησης 3ους πωλητες και να αφηνει μονο αυτα που πουλαει αμιγως το αμαζον? Ακομα και αν επιλεξεις τα ''prime' και ''eligible free uk delivery'' παλι βγαζει 3ους πωλητες. Στο αμαζον μπηκαμε οχι στο ebay! Ψαχνω ενα καλο πολυμετρο και δεν φαινεται να πουλαει ουτε ενα...Φτωχια και στο αμαζον. Κάνεις search αυτό που θες στο search bar (πχ "multimeter") Στα αποτελέσματα, διαλέγεις από αριστερά Department (πχ "Electronics and Photo") Αριστερά πάλι εκεί που λέει "Seller", επιλέγεις Amazon Αν δεν το γράφει, πατάς κάτω εκεί που λέει +"See more" και μετά επιλέγεις Amazon.co.uk (έχει τους Sellers αλφαβητικά) Profit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κάνεις search αυτό που θες στο search bar (πχ "multimeter") Στα αποτελέσματα, διαλέγεις από αριστερά Department (πχ "Electronics and Photo") Αριστερά πάλι εκεί που λέει "Seller", επιλέγεις Amazon Αν δεν το γράφει, πατάς κάτω εκεί που λέει +"See more" και μετά επιλέγεις Amazon.co.uk (έχει τους Sellers αλφαβητικά) Profit Σε ευχαριστω αν και παλι 1-2 πολύμετρα εβγαλε της προκοπης και τα υπολοιπα κινεζιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για το ΦΠΑ δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί έχω χρησιμοποιήσει το κουπόνι μου. Μολις εκανα τις δοκιμες μου. Πραγματι πρεπει να ειναι 50 χωρις τα μεταφορικα. Η διαφορα του ΦΠΑ ομως, του δινει του φιλου το κουπονι χωρις να προσθεσει τιποτα αλλο στην παραγγελια του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μολις εκανα τις δοκιμες μου. Πραγματι πρεπει να ειναι 50 χωρις τα μεταφορικα. Η διαφορα του ΦΠΑ ομως, του δινει του φιλου το κουπονι χωρις να προσθεσει τιποτα αλλο στην παραγγελια του. εχει λογικη ετσι! παλι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 εχει λογικη ετσι! παλι καλα! Παντα ετσι ηταν. Και τοτε που ειχαμε δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 25, σημασια ειχε η τελικη (με τον Ελληνικο ΦΠΑ) τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Παντα ετσι ηταν. Και τοτε που ειχαμε δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 25, σημασια ειχε η τελικη (με τον Ελληνικο ΦΠΑ) τιμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έκανα δοκιμή σε ένα άσχετο για να δω αν το δέχεται , το έβγαλα από το καλάθι και τώρα που βρήκα ένα που όντως ήθελα ΔΕΝ δέχετε το κουπόνι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα