Προς το περιεχόμενο

[Amazon.co.uk] 10GBP Off για αγορές άνω των 50 GBP (Μόνο για 20/1/17)

saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ωστόσο

Δεν το γνώριζα παιδιά , νόμιζα πως ήταν στο προϊόν που θα παρεις οποτε μια χαρά.

Ωστόσο επειδή εχω κάνει μόνο μια αγορά απο το Αμαζον κ δεν γνωρίζω πως γίνεται , βάζω απλα 2 πράγματα στο καλάθι κ κάνω την παραγγελία ?

Τα Μεταφορικά θα πάνε x2 δηλαδή χωριστά στο κάθε προϊόν ή όχι?

Επιλέγεις εσύ να σου έρθουν μαζί. Αν τώρα κάποιο από τα 2 καθυστερεί οι ίδιοι στα στέλνουν ξεχωριστά χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να κανεις 2 παραγγελίες και να βάλεις και στις 2 τον κωδικό;

Όχι και καλά έκανες και ρώτησες, θα το προσθέσω στο πρώτο post.

Each customer may claim a maximum of one Offer

• Like 1

• Moderators

Να θες να παρεις κάτι με 49.99£ και να μην σε πιάνει το κουπόνι της έκπτωσης για 0,01 cent...

( https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MY13UKE/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&th=1 )

Μην σου τύχει :/

Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα ή αν όντως θέλεις το συγκεκριμένο controller, αλλά δε χρειάζεται το προϊόν που θα πάρεις να ξεπερνάει τις 50£ αλλά η παραγγελία. Άρα προσθέτεις κάτι πάμφθηνο και παραγγέλνεις. Το αναφέρω για να το δουν και άλλοι αν έχουν αυτό τον ενδοιασμό.

BTW αν όντως ενδιαφέρεσαι για controller αλλά δε σε πειράζει αν δεν είναι το κόκκινο, από εδώ θα σου έρθει φθηνότερο (το κόκκινο είναι από τα λίγα που δεν είναι σε προσφορά)

E βάλε κάτι που κοστίζει £1 πχ κάποιο καλώδιο για να ξεπεράσεις τις £50.

Ωστόσο

Δεν το γνώριζα παιδιά , νόμιζα πως ήταν στο προϊόν που θα παρεις οποτε μια χαρά.

Ωστόσο επειδή εχω κάνει μόνο μια αγορά απο το Αμαζον κ δεν γνωρίζω πως γίνεται , βάζω απλα 2 πράγματα στο καλάθι κ κάνω την παραγγελία ?

Τα Μεταφορικά θα πάνε x2 δηλαδή χωριστά στο κάθε προϊόν ή όχι?

Ειστε σιγουροι οτι με τα μεταφορικα (ακομα και μονο με την διαφορα ΦΠΑ ακομα και να μην ειχε μεταφορικα υποθετικα) που πηγαινει το συνολο παραγγελιας πανω απο 50 λιρες δεν δεχεται το κουπονι;;;;

Ειστε σιγουροι οτι με τα μεταφορικα (ακομα και μονο με την διαφορα ΦΠΑ ακομα και να μην ειχε μεταφορικα υποθετικα) που πηγαινει το συνολο παραγγελιας πανω απο 50 λιρες δεν δεχεται το κουπονι;;;;

Για το ΦΠΑ δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί έχω χρησιμοποιήσει το κουπόνι μου.

Για τα μεταφορικά, με την επιφύλαξη να μη θυμάμαι καλά από τις δοκιμές που έκανα το πρωί, νομίζω δεν ισχύει. Θα πρέπει η παραγγελία πρό μεταφορικών να ξεπερνάει τις 50 λίρες. Αλλά και πάλι αν το δοκιμάσει κάποιος σίγουρα ας γράψει.

EDIT: Στους όρους γράφει στις εξαιρέσεις:

This Offer applies only to products dispatched from and sold by Amazon, excluding

......

and delivery and handling charges

άρα μάλλον καλά θυμάμαι. Πρέπει η παραγγελία προ μεταφορικών να είναι πάνω από 50£.

@matrixxx

Όταν απαντούσα στον MontzOlee θεώρησα δεδομένο πως είχε δοκιμάσει το controller στα 49.99 (άρα με ΦΠΑ και μεταφορικά) και δεν το δέχτηκε ή πως έκανε πλάκα. Μετά έγραψε πως δεν έχει ιδέα από παραγγελίες από Amazon και κατάλαβα πως δεν πήγε την παραγγελία στο τελευταίο στάδιο.

Μα ειναι δυνατον να μην εχουν ενα φιλτρο να αποκλειει απο τα αποτελεσματα της αναζητησης 3ους πωλητες και να αφηνει μονο αυτα που πουλαει αμιγως το αμαζον? Ακομα και αν επιλεξεις τα ''prime' και ''eligible free uk delivery'' παλι βγαζει 3ους πωλητες. Στο αμαζον μπηκαμε οχι στο ebay!

Ψαχνω ενα καλο πολυμετρο και δεν φαινεται να πουλαει ουτε ενα...Φτωχια και στο αμαζον.

• Like 2

Μα ειναι δυνατον να μην εχουν ενα φιλτρο να αποκλειει απο τα αποτελεσματα της αναζητησης 3ους πωλητες και να αφηνει μονο αυτα που πουλαει αμιγως το αμαζον? Ακομα και αν επιλεξεις τα ''prime' και ''eligible free uk delivery'' παλι βγαζει 3ους πωλητες. Στο αμαζον μπηκαμε οχι στο ebay!

Ψαχνω ενα καλο πολυμετρο και δεν φαινεται να πουλαει ουτε ενα...Φτωχια και στο αμαζον.

Κάνεις search αυτό που θες στο search bar (πχ "multimeter")

Στα αποτελέσματα, διαλέγεις από αριστερά Department (πχ "Electronics and Photo")

Αριστερά πάλι εκεί που λέει "Seller", επιλέγεις Amazon

Αν δεν το γράφει, πατάς κάτω εκεί που λέει +"See more" και μετά επιλέγεις Amazon.co.uk (έχει τους Sellers αλφαβητικά)

Profit

• Like 2

Κάνεις search αυτό που θες στο search bar (πχ "multimeter")

Στα αποτελέσματα, διαλέγεις από αριστερά Department (πχ "Electronics and Photo")

Αριστερά πάλι εκεί που λέει "Seller", επιλέγεις Amazon

Αν δεν το γράφει, πατάς κάτω εκεί που λέει +"See more" και μετά επιλέγεις Amazon.co.uk (έχει τους Sellers αλφαβητικά)

Profit

Σε ευχαριστω αν και παλι 1-2 πολύμετρα εβγαλε της προκοπης και τα υπολοιπα κινεζιες.

• Moderators

Για το ΦΠΑ δε μπορώ να δοκιμάσω γιατί έχω χρησιμοποιήσει το κουπόνι μου.

Μολις εκανα τις δοκιμες μου. Πραγματι πρεπει να ειναι 50 χωρις τα μεταφορικα.

Η διαφορα του ΦΠΑ ομως, του δινει του φιλου το κουπονι χωρις να προσθεσει τιποτα αλλο στην παραγγελια του.

• Like 3

Μολις εκανα τις δοκιμες μου. Πραγματι πρεπει να ειναι 50 χωρις τα μεταφορικα.

Η διαφορα του ΦΠΑ ομως, του δινει του φιλου το κουπονι χωρις να προσθεσει τιποτα αλλο στην παραγγελια του.

εχει λογικη ετσι! παλι καλα! :)

• Moderators

εχει λογικη ετσι! παλι καλα! :)

Παντα ετσι ηταν. ;) Και τοτε που ειχαμε δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 25, σημασια ειχε η τελικη (με τον Ελληνικο ΦΠΑ) τιμη.

• Like 1

Εγώ έκανα δοκιμή σε ένα άσχετο για να δω αν το δέχεται , το έβγαλα από το καλάθι και τώρα που βρήκα ένα που όντως ήθελα ΔΕΝ δέχετε το κουπόνι! :P
320px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...