gerrardpanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά θέλω να κανω. Jailbreak στο iPhone και θέλω την βοήθεια σας πως γίνεται γιατι πρώτη φορά θα κανω, και την γνώμη σας αν το κανω μην κολλάει κτλπ.. υπάρχει κάποιο προγράμμα στο για pc για να το κανω; και πως γίνεται
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά θέλω να κανω. Jailbreak στο iPhone και θέλω την βοήθεια σας πως γίνεται γιατι πρώτη φορά θα κανω, και την γνώμη σας αν το κανω μην κολλάει κτλπ.. υπάρχει κάποιο προγράμμα στο για pc για να το κανω; και πως γίνεται εκτός ότι δεν υπάρχει ακόμα εργαλείο για jailbrake στο ios 10.2 μόνο στο 10-10.1 και υπό Όρους αφού υποστηρίζονται μέχρι 6s αναμένεται σε λίγες μέρες να βγει καινούριο οπότε μείνε στην 10.2 και εάν υποστηρίζει την συσκευή σου μπορείς να το κάνεις .
Neg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Jailbreak για την 10.2 δεν υπάρχει, ο Luca έβγαλε Jailbreak για SE, 6S, 6S Plus, 7, 7Plus μόνο για τις 10.1-10.1.1 το οποίο είναι κινητή βόμβα (μεταφορικά πάντα) αφού είναι ασταθές (Beta). Περίμενε στην 10.2 και για καλό και για κακό αποθήκευσε τα Blobs σου για να μπορείς να κάνεις Downgrade σε περίπτωση που κλείσει το παράθυρο ενημέρωσης της 10.2 στις επόμενες βδομάδες.
gerrardpanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εν το μεταξύ ούτε για iPhone 6 βλέπω να υπάρχει και αγχώνομαι, εάν βγει για iOS 10.2 πως θα ενημερωθώ ;
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εν το μεταξύ ούτε για iPhone 6 βλέπω να υπάρχει και αγχώνομαι, εάν βγει για iOS 10.2 πως θα ενημερωθώ ; από το google λίγοι είμαστε στο insomnia που έχουμε iphone
gerrardpanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φιλε μου, αν και σκέφτομαι να αλλάξω σε android
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φιλε μου, αν και σκέφτομαι να αλλάξω σε android προδότη !
Neg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εν το μεταξύ ούτε για iPhone 6 βλέπω να υπάρχει και αγχώνομαι, εάν βγει για iOS 10.2 πως θα ενημερωθώ ; Σοβαρά τώρα; Όταν οι Android Users έχουν το XDA οι Jailbreak έχουν το Reddit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα