Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνω για ένα κουτί που να έχει οπωσδήποτε φίλτρα στους εξαερισμούς του (μαγνητικά κατα προτίμηση) να μπορει να κουμπωθεί όποια μητρική υπάρχει πάνω του για dekstop επεξεργαστές να έχει χώρο για 2 μονάδες CDROM κα κατα προτίμηση άλλο ένα για εξωτερικό panel θέλω να μην έχει πολύ πλαστικούρα και να διαθέτει εξόδους στο μπροστινό μέρος για ακουστικά και USB3 δεν με ενδιαφέρει η παρουσία τροφοδοτικού (κατα προτίμηση να μην έχει) θετικό θα ήταν να είναι μελετημένο για cable management (με τρύπες και χώρο στο πίσω μέρος κάτω απο την μητρική) 

θα ήθελα να μην ξεπεράσει τα 50 ευρώ και όσο πιο φθηνό τόσο το καλύτερο (θα με ενδιέφερε μόνο έως +30 ευρώ αν δεν υπάρχει λύση στα λεφτά που διαθέτω) 

ευχαριστώ. 

Α και κατα προτίμηση όσο λιγότερο κακγκούρικο γίνεται εμφανισιακά (θα υποχωρήσω στην εμφάνιση μονο αν δεν υπάρχει κάτι άλλο με αντίστοιχες δυνατότητες σε αυτή την τιμή) 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τσέκαρε το aerocool 500, σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να βρεις καλύτερο. Οι πάνω ανεμιστήρες έχουν μαγνητικό φίλτρο, ο πίσω όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το CoolerMaster Silencio 452 ειναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλά επειδή ειναι για ενα δορυφορικό PC τσιγκουνεύομαι να δώσω τόσα :P αν έβγαινε καμια Noname κόπια τους θα ήταν τέλεια αγορά :P και το erocool 500 φαίνεται υποσχόμενο αλλά έχει όντως φίλτρα παντού εκτός απο πίσω ή μόνο πάνω; 

Δημοσ.

Ναι το CoolerMaster Silencio 452 ειναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλά επειδή ειναι για ενα δορυφορικό PC τσιγκουνεύομαι να δώσω τόσα :P αν έβγαινε καμια Noname κόπια τους θα ήταν τέλεια αγορά :P και το erocool 500 φαίνεται υποσχόμενο αλλά έχει όντως φίλτρα παντού εκτός απο πίσω ή μόνο πάνω; 

Έλα δώσε τα 30€ δεν είναι αναλώσιμο για να τελειώσει :P 

Το παίρνεις τώρα και με σωστή συμπεριφορά και φροντίδα θα κρατήσει χρόνια.

Δημοσ.

ωραιο κουτι και με φιλτρα ειναι αυτο εδω γ δες μια  kai einai sta 55 ευρω  http://www.skroutz.gr/s/7528322/Aerocool-Aero-800.html?from=catspan&keyphrase=aerocool+800

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html?from=catspan&keyphrase=agos

φιλτρα παντου και στο τροφοδοτικο (συρωμενο) με μαγνητικα στα πλαινα και πανω. 

Cable managment καλό , αλλα οχι κατι τρελο, τα βασικα.

Χωρος για 3 x 5,25 φατνια.

Αν εισαι απο Θεσσαλονικη καλος, αλλιως αμα το βρεις καπου μεταχειρισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html?from=catspan&keyphrase=agos

φιλτρα παντου και στο τροφοδοτικο (συρωμενο) με μαγνητικα στα πλαινα και πανω. 

Cable managment καλό , αλλα οχι κατι τρελο, τα βασικα.

Χωρος για 3 x 5,25 φατνια.

Αν εισαι απο Θεσσαλονικη καλος, αλλιως αμα το βρεις καπου μεταχειρισμενο.

χιλιες φορες αυτο π το πρωτινά που εχει και φοβερο χωρο και καλο cable management 

Δημοσ.

Ζαχαρώνω το 1000άρι προς το προν αν είχε και 3o bay θα το έπαιρνα χθες στα καπάκια :P  και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το αφήσανε αποσπώμενο μιας και ο χώρος υπάρχει.... (θα βάλω 2 Bluray recorders αλλά θα ήθελα να του βάλω και ενα usb 3/cardreader πάνελ) χμμμμ θα ψάξω λίγο ακόμη αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας (και για όσους δούν το ποστ εντός σαββατοκύριακου ας ρίξουν την δική τους πρόταση αν έχουν κάτι ανταγωνιστικό κατα νού ή καλύτερο μέχρι τότε δεν θα κάνω καμιά παραγγελία )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...