naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Όντας απελπισμένος με τις ταχύτητες που έχω ψάχνω να βρω μια προσωρινή λύση για μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν που έχω τώρα. Έχω το ZTE H108L και ενώ έλεγα να μεταφερθώ σε vdsl τον Οκτώβριο οι οικονομικές δυσκολίες δεν μου το επέτρεψαν. Η γραμμή μου είναι 24αρι (κλασσικό αστείο αλλά δε βαριέσαι) nova και αυτή τη στιγμή πιάνω τα παρακάτω με γραμμή σε fastpath. Σε interleaved που ήταν προηγουμένως ήταν ούτε 1 mbit πάνω. Σκεφτόμουν την αλλαγή router μπας και δω μερικές καλύτερες ταχύτητες. Φαντάζομαι για το Line Attenuation που έχω έπρεπε να πιάνω μεγαλύτερη ταχύτητα (φαντάζομαι κοντά στα 10mbit) από ότι έχω ψάξει. Οπότε κοιτούσα για αλλαγή router μπας και δω καλύτερες ταχύτητες. Είχα δοκιμάσει ένα TP-Link που έδωσαν στην σύνδεση της αδερφής μου από nova πάλι αλλά ενώ είδα στην fastpath γραμμή 1mbit παραπάνω σε ταχύτητα είχα σχεδόν διπλάσιο ping παντού. Οπότε ξαναβαλα το ZTE. Κοιτούσα μήπως πάρω το TP-LINK TD-W8960N v7 ή το Asus DSL-N14U. Αξίζει να κάνω την αλλαγή σε κάποιο από αυτά? Θα δω καμιά σοβαρή αύξηση στην ταχύτητα ή τσάμπα θα ελπίζω? Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα κερδίσεις κάτι. Αυτό που πας να κάνεις είναι να "βγάλεις από τη μύγα ξύγκι". Το να πας σε καλό router έχει τα οφέλη του σε άλλους τομείς (π.χ. ένα από τα καλά της Asus που είχα δει, σήκωνε 7 ασύρματες και 3 ενσύρματες συσκευές με αστραπιαίο routing, ενώ το ZTE H168N (VDSL) που δίνει η Wind, δυσκολεύεται με 2 PC κι ένα tablet. Στο DSL κομμάτι, αν δεν πας σε VDSL (έχεις καμπίνα κοντά; ) δύσκολο να δεις φως!
naruto14 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα κερδίσεις κάτι. Αυτό που πας να κάνεις είναι να "βγάλεις από τη μύγα ξύγκι". Το να πας σε καλό router έχει τα οφέλη του σε άλλους τομείς (π.χ. ένα από τα καλά της Asus που είχα δει, σήκωνε 7 ασύρματες και 3 ενσύρματες συσκευές με αστραπιαίο routing, ενώ το ZTE H168N (VDSL) που δίνει η Wind, δυσκολεύεται με 2 PC κι ένα tablet. Στο DSL κομμάτι, αν δεν πας σε VDSL (έχεις καμπίνα κοντά; ) δύσκολο να δεις φως! Ναι έχω σε λιγότερο από 100 μέτρα από το σπίτι μου. Για το vdsl αν είχε πάρει το μάτι μου και το σκέτο 30άρι που δίνει ο OTE όταν έψαχνα θα έβαζα σίγουρα. Οπότε δηλαδή θα είναι πεταμένα λεφτά για τη περίπτωση μου να αγοράσω νέο ρουτερ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πεταμένα λεφτά είναι, αν ο λόγος που θα το πάρεις είναι καθαρά η DSL σύνδεσή σου. Αν, ωστόσο, πάρεις VDSL router, έχεις παραπάνω συσκευές από 1 PC και σκοπεύεις κάποια στιγμή αργότερα το γυρίσεις και σε VDS, θα συνεχίσεις να το εκμεταλλεύεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα