Προς το περιεχόμενο

Cool 1 dual vs xiaomi redmi note 3 pro special edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα κινητα του τιτλου..υπαρχει καποιος που να τα ειχε και τα 2 να μου πει αποψεις? Δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα..οποια βοηθεια καλοδεχουμενη! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

συγκρινεις το Best VFM με ενα -ομολογουμενως- καλο "αντιγραφο"....? 

ειδικα για την ελλαδα, δεν νομιζω οτι στεκει αλλη αγορα πλην του RN3Pro....!!

και για να αιτιολογησω την απαντηση μου, δεν θα εχεις καλυτερη υποστηριξη -οσον αφορα στο Software- πουθενα αλλου, πλην Ελλαδας...!!  

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου..περαν του λογισμικου ειναι σε κατι αλλο καλυτερο το xiaomi? Καμερα,επεξεργαστη,αυτονομια? Επειδη ειχα letv και xiaomi σαφεστατα υπερτερει το xiaomi στο software, αλλα με μια σταθερη(και οχι τελευταια εκδοση λογισμικου) δεν νομιζω να εισαι τοσο χαλια το leeco..

Δημοσ.

Δαγκωτό το Xiaomi.

Εξαιρετικη συσκευη, value for money..

Premium μεταλλικη κατασκευη, πολυ καλη οθονη, δυνατος επεξεργαστης σε συνδυασμο με 3 giga ram ( με σκορ πανω απο 70Κ στο Antutu ), καθολου lag, ακομη και με πολλες και "βαριες" εφαρμογες και παιχνιδια, φοβερη μπαταρια ( με αρκετη χρηση φτανει το βραδυ με 40% ), πολυ καλο fingerprint scanner, ραδιο και ..υπερυθρες (!)

Η καμερα αρκετα καλη αλλα υστερει σε συγκριση παντα με ακριβοτερα μοντελα και κυριως σε ληψεις με χαμηλο φωτισμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα, το ενα για την αγορα της Κινας (Kenzo) και το αλλο η international εκδοση (Kate) που εχει και την μπαντα 800 LTE και δουλευει καλυτερα στην Ελλαδα με τους παροχους κινητης.

• Like 2
Δημοσ.

Δαγκωτό το Xiaomi.

Εξαιρετικη συσκευη, value for money..

Premium μεταλλικη κατασκευη, πολυ καλη οθονη, δυνατος επεξεργαστης σε συνδυασμο με 3 giga ram ( με σκορ πανω απο 70Κ στο Antutu ), καθολου lag, ακομη και με πολλες και "βαριες" εφαρμογες και παιχνιδια, φοβερη μπαταρια ( με αρκετη χρηση φτανει το βραδυ με 40% ), πολυ καλο fingerprint scanner, ραδιο και ..υπερυθρες (!)

Η καμερα αρκετα καλη αλλα υστερει σε συγκριση παντα με ακριβοτερα μοντελα και κυριως σε ληψεις με χαμηλο φωτισμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα, το ενα για την αγορα της Κινας (Kenzo) και το αλλο η international εκδοση (Kate) που εχει και την μπαντα 800 LTE και δουλευει καλυτερα στην Ελλαδα με τους παροχους κινητης.

Συμφωνω..αλλα και το leeco εχει μεταλλικη κατασκευη,3gb ram,infared,dual 13mp camera και καλυτερο επεξεργαστη, εκει που βλεπω να υστερει ειναι οτι στο λογισμικο,στο οτι δεν εχει radio και στην υποστηριξη της 800αρας μπαντας. Οι διαφορες ειναι στα σημεια φαινεται..
Δημοσ.

Συμφωνω..αλλα και το leeco εχει μεταλλικη κατασκευη,3gb ram,infared,dual 13mp camera και καλυτερο επεξεργαστη, εκει που βλεπω να υστερει ειναι οτι στο λογισμικο,στο οτι δεν εχει radio και στην υποστηριξη της 800αρας μπαντας. Οι διαφορες ειναι στα σημεια φαινεται..

Ναι ειναι πολυ λιγες αλλα τα Xiaomi ειναι τα "Apple της Κίνας" και εχουμε και την υποστηρίξει της κοινοτητας.
Δημοσ.

καλα..... μην περιμενεις τεραααστιες διαφορες...!!   αλλιως δεν θα το σκεφτοσουν..!

πολυ καλο και το Cool 1, αλλα σου τονισα εξ' αρχης το μειονεκτημα που εχουν ΟΛΑ τα υπολοιπα τηλεφωνα, εναντι των Xiaomi, εδω στην ελλαδα. 

και αυτο ειναι η ελληνικη κοινοτητα που υποστηριζει τα Xiaomi. ολα τα αλλα ειναι ...."λογια, ν' αγαπιομαστε"...!!!  

εσυ το μονο που θα προσεξεις, οπως πολυ σωστα σου τονισε ο saruman, ειναι την εκδοση του μοντελου που θα παρεις, για να εχεις και την 800αρα μπαντα.   ΑΝ σε καιει αυτο, βεβαια..! 

εγω, παντως, που εχω το REDMI PRO, δεν με απασχολει καθολου η 800αρα...!!  ετσι κι αλλιως κατα 95% του χρονου, σε wifi ειμαι... σιγα μην χρησιμοποιησω το 3-4G.

αλλα αυτο ισχυει μονο για μενα..!!  ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες.

Δημοσ.

Ναι εννοειται πως αν παρω το xiaomi θα παρω οπωσδηποτε το kate με την 800αρα..δεν ξερω τι να κανω πραγματικα..απο τη μια ειναι αυτο με 4g παντου,υποστηριξη,αναβαθμισεις και απο την αλλη το leeco με καλυτερο επεξεργαστη, ισως λιγο ποιοτητα κατασκευης και διπλη καμερα πισω που απο οτι λενε ειναι αρκετα καλη..δεν ξερω πραγματικα..

Ναι εννοειται πως αν παρω το xiaomi θα παρω οπωσδηποτε το kate με την 800αρα..δεν ξερω τι να κανω πραγματικα..απο τη μια ειναι αυτο με 4g παντου,υποστηριξη,αναβαθμισεις και απο την αλλη το leeco με καλυτερο επεξεργαστη, ισως λιγο ποιοτητα κατασκευης και διπλη καμερα πισω που απο οτι λενε ειναι αρκετα καλη..δεν ξερω πραγματικα..

Δημοσ.

Σαν κατοχος του cool 1 δυο βδομαδες περιπου, μπορω να πω οτι μαζι με το zuk z2 ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου,

παρα πολυ καλη διαρκεια μπαταριας( οχι το note 3 θα υστερει σε αυτον τον τομεα)...

καταπληκτικη κατασκευη, με τρομερη οθονη ακομα κ στον ηλιο τρομερα χρωματα 

επιδοσεις τρομερες, παιζει τα πιο βαρια παιχνιδια χωρις κανενα κολλημα...

αρκετα καλο ηχειο μπορω να πω, κ το πιο δυνατο του σημειο απ ολα μπορω να πω πως ειναι η διπλη καμερα, δεν περιμενα τετοια καμερα απο κινεζο, μου θυμισε αρκετα το g4 που ειχα ειδικα το manual...

το μονο μελανο σημειο ειναι το λογισμικο, οπως κ στα xiaomi το δικο μου φοραει την stable rom κ οχι καποια πειραγμενη, οποτε δεν ειχα καποιο θεμα κ δεν χρειαστικε να περασω καποια αλλη, ευτυχως!

αν δεν ειχα το κολλημα να αλλαζω κινητα σαν τα πουκαμισα, θα το κραταγα 1 χρονο+ σιγουρα!!!

Δημοσ.

Σαν κατοχος του cool 1 δυο βδομαδες περιπου, μπορω να πω οτι μαζι με το zuk z2 ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου,

παρα πολυ καλη διαρκεια μπαταριας( οχι το note 3 θα υστερει σε αυτον τον τομεα)...

καταπληκτικη κατασκευη, με τρομερη οθονη ακομα κ στον ηλιο τρομερα χρωματα

επιδοσεις τρομερες, παιζει τα πιο βαρια παιχνιδια χωρις κανενα κολλημα...

αρκετα καλο ηχειο μπορω να πω, κ το πιο δυνατο του σημειο απ ολα μπορω να πω πως ειναι η διπλη καμερα, δεν περιμενα τετοια καμερα απο κινεζο, μου θυμισε αρκετα το g4 που ειχα ειδικα το manual...

το μονο μελανο σημειο ειναι το λογισμικο, οπως κ στα xiaomi το δικο μου φοραει την stable rom κ οχι καποια πειραγμενη, οποτε δεν ειχα καποιο θεμα κ δεν χρειαστικε να περασω καποια αλλη, ευτυχως!

αν δεν ειχα το κολλημα να αλλαζω κινητα σαν τα πουκαμισα, θα το κραταγα 1 χρονο+ σιγουρα!!!

Αν σου πω οτι εχω το zuk z2 και το θελω σαν 2 η συσκευη με καλη καμερα? Γιατι το δινεις ομως? Σε ξενερωσε κατι πριν του λογισμικου?
Δημοσ.

Πάρε το cool1 έχει βγει ως rmn3pro killer + έχει και πολύ καλή σελφοκάμερα και γενικά στα πολλά σημεία είναι ένα τικ καλύτερο απ το xiaomi

Δημοσ.

Αν σου πω οτι εχω το zuk z2 και το θελω σαν 2 η συσκευη με καλη καμερα? Γιατι το δινεις ομως? Σε ξενερωσε κατι πριν του λογισμικου?

οχι, απολυτως κανενα προβλημα, απλως μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορα κινητα, τα κραταω λιγες μερες αλλα τα δοκιμαζω αρκετα,κ καταλαβαινω αμεσως πλεονεκτηματα η μειονεκτηματα του καθενως, αυτο μαζι με το zuk με ειχαν εντυπωσιασει παρα πολυ, οπως κ το vernee apollo παλιοτερα...

ps. 3/32 gb εκδοση

θεωρω οποιο κ να διαλεξεις δ θα απογοητευτεις, ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ κ τα δυο!!!

Δημοσ.

Από το Kaisershop στα 228€ το cool 1 3gb ram αξίζει αρκετά σε αυτήν την τιμή. Από βιντεάκια στο YouTube παρατήρησα λόγω του νεότερου επεξεργαστή είναι ελαφρώς ταχυτερο από το rn3pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...