crocodile 15 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας , μπορείτε να μου πείτε τι μέγεθος και τι bit rate θα πρέπει να έχει για να μην εμφανίζει χιονιά και θολούρες σε 50αρα tv ; ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από crocodile 15
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Η ερωτηση ειναι περιεργη κατ αρχας. Μεγεθος το ιδανικο ειναι να εχει την Native αναλυση (αν εννοεις αυτο). Δεν γραφεις καν αν εχεις FHD η 4k. Βitrate οσο υψηλοτερο τοσο το καλυτερο. Τωρα αν κανω τον μαντη, πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι στις ρυθμισεις της τηλεορασης. Μου εχει τυχει σε αρκετους φιλους να εχουν brightness, contrast, gamma και φιλτρα στον θεο και ολες οι ταινιες να δειχνουν αθλια. Μετα απο calibration εγινε κυριολεκτικα μεταμορφωση. Βαλε ενα default preset οπως το movies και ξεκινα να παιζεις απο εκει.
crocodile 15 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 το μοντέλο είναι το Samsung 50KU6000 τι ρυθμίσεις προτείνεις???
vste Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορω να προτεινω ρυθμισεις γιατι δεν ειμαι στον χωρο σου ωστε να ξερω θεση tv, συνθηκες φωτισμου χωρου, κα. Παρε το manual ανα χειρας, βαλε μια ταινια σχετικα καλη ποιοτητα, η χρησιμοποιησε το παρακατω video: https://www.youtube.com/watch?v=SlLFOrWvY_M
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα