billthekill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας !Όντας κονσολάκιας είμαι παντελώς άσχετος με τα monitor , αλλά ήθελα να προβώ σε αγορά ενός κάπου στις 28". Αυτή τη στιγμή παίζω σε μια Tv Samsung ku6000 στις 50".(4K ~22ms input lag).Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Μια asus pb287 που κοίταζα , διάβασα σε forum ότι δε μπορεί να παίξει 4K στο PS4 pro επειδή δεν υποστηρίζει hdmi 2.0. Κάποιες άλλες δεν υποστηρίζουν hdcp 2.2 , με το οποίο εάν έχω καταλάβει καλά δε θα μπορώ να δω βίντεο;;; σε 4K (θέλω τη βοήθεια σας εδώ) . Εγώ θέλω ένα 4K monitor που να τα κάνει όλα και να μην έχει μεγαλύτερο input lag από αυτό που έχει η tv μου φυσικά! Help!
XMorsX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα. Η καλυτερη επιλογη απο αποψη επιδόσεων αλλα και τιμης ειναι η 27" 4K IPS LG 27UD68. https://www.skroutz.gr/s/8675419/LG-27UD68-W.html?keyphrase=LG+27UD68 Ειναι πολυ καλυτερη απο την τηλεοραση σου αν δε σου πεφτει μικρο το μεγεθος.
billthekill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Φαίνεται παρά πολύ καλή σε όλα ! Βοήθησε με με κάτι ! Οι διάφορες από την 27ud58-Β είναι μόνο στο bezel? Σε ρωτάω γιατί όλα τα μαγαζιά την 27ud68-w την έχουν κατόπιν παραγγελίας ενώ η άλλη υπάρχει και σε στοκ ! Ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια σου !
XMorsX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Φαίνεται παρά πολύ καλή σε όλα ! Βοήθησε με με κάτι ! Οι διάφορες από την 27ud58-Β είναι μόνο στο bezel? Σε ρωτάω γιατί όλα τα μαγαζιά την 27ud68-w την έχουν κατόπιν παραγγελίας ενώ η άλλη υπάρχει και σε στοκ ! Ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια σου ! Nαι μονο στο bezel ειναι, παρε την 58. Παρακαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα