Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Είμαι 22 χρόνων ύψος 1,67 και ... 52 κιλά ! Όπως καταλάβατε το θέμα μου είναι τα κιλά μου ...Θέλω να τα αυξήσω ...Και ξέρω ότι η απάντηση είναι ...Φάε ..Το πρόβλημα όμως είναι ότι λόγο της καθημερινότητάς μου και των γονιών μου καθώς και της οικονομικής δυνατότητας έχω ένα αρκετά αναρxo πρόγραμμα φαγητού (υπάρχουν μέρες που μπορεί να φάω μεσημεριανό στις 7 το απόγευμα) . Μπορώ να πω πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ εντατικά με την γυμναστική ... Εννοώντας ότι έχω πάει κατά περιόδους γυμναστήριο και ασχολουμαι μερικές φορές κ στο σπίτι αλλά ποτέ κάτι εντατικό πάνω από 6 μήνες . Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση καθώς μπορώ να βγάλω εις πέρας αρκετές ασκήσεις ..(αλλημονο με αυτά τα κιλά ) Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι ότι σκέφτομαι να αγοράσω μία πρωτεΐνη όγκου για να μπορέσω να πάρω μερικά κιλά (5-6) δεν έχω βλέψεις για να χτίσω κάποιο μυώδες σώμα ...Βέβαια θέλω να πιστεύω ότι αν αρχίσω το συμπλήρωμα θα ασχολουμαι στο σπίτι λίγο με γυμναστική βασικές ασκήσεις όπως μονόζυγο push ups ,βαρακια κτλπ.ποια είναι η γνώμη σας καθώς γύρω από αυτό τον κλάδο ακούγονται πολλά . Πιστεύεται ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω πρωτεινη ή απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που αθλούνται εντατικά και έχουν βλέψεις bodybuikding ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! Και συγνώμη αν κούρασα .

Δημοσ.

Αν δεν είσαι γραμμένος σε γυμναστήριο και δεν έχεις ένα πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη και διατροφής δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις πρωτεΐνη. Για την επίτευξη κάθε στόχου τα βασικά από τα οποία ξεκινάμε είναι ένα βασικό πρόγραμμα και συνέπεια.

Από εκεί και πέρα για να βάλεις κιλά το βασικό είναι να τρώς ημερησίως περισσότερες θερμίδες απ'όσο ξοδεύεις, ξεκίνα από αυτό και μετά φτιάχνεις τη κατανομή των γευμάτων. Προτιμότερο να δώσεις τα λεφτά για της πρωτεΐνης σε φαγητό κατά τη γνώμη μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε για αρχη καποια γευματα υψηλα σε πρωτεινη πχ αν εισαι απο αυτους που το πρωι απλα πινουν καφε βαλε μισο λιτρο γαλα απαχο φαε μερικα αυγα κανενα φρουτο.Αν δεν τρως δεκατιανο βαλε και εκει κατι υψηλο σε πρωτεινη (μπορεις να φτιαξεις δικες σου μπαρες πρωτεινης που δεν εχουν υψηλο κοστος ωστε να τρως και στο ενδιαμεσο πριν το βραδυνο)  θεωρητικα αν προσθεσεις μονο αυτα + οτι ετρωγες μεχρι σημερα θα ειναι αρκετα για αρχησεις να παιρνεις σιγα σιγα βαρος.

Υγ .βεβαια νομιζα οτι εγραφες 62 κιλα τα 52 ειναι τραγικα λιγα δεν πας σε κανενα διατροφολογο καλυτερα γιατι εσυ δεν θες 5-6 κιλα θες 15-16

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.

52 κιλα ανθρωπος, καθολου ..απαχο δε θα πρεπε να ναι το γάλα.

για μενα καλυτερα να πιει 1 λιτρο απαχο γαλα παρα ενα ποτηρι κανονικο(με την εννοια οτι θα παρει περισσοτερες καλες θερμιδες).

Απο την αντιθετη πλευρα βεβαια για να ειναι 52 κιλα παιζει να εχει 5% λιπος πανω του

Δημοσ.

Παιδια είναι προφανές ότι δεν με κοφτει αν τα κιλά θα είναι μυς ή λίπος ...Βασικά θέλω κ λίπος !! Ειδικά στην περιφέρεια !! Γι αυτό και ζήτησα για πρωτεινη όγκου.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Επανερχομαι με ερωτηση ..ειχα διαβασει καποια στιγμη ενα πολυ ωραιο αθρο για υπολογισμο θερμιδων που χρειαζονται επιπλεον καθημερινα για την αποκτηση κιλων αναλογα την μερα σου και τι ζωη κανεις ... νομιζω ηταν σε αυτο το φορουμ αλλα δεν ειμαι σιγουρος . Μπορει καποις να βοηθησει ? Ευχαριστω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανερχομαι με ερωτηση ..ειχα διαβασει καποια στιγμη ενα πολυ ωραιο αθρο για υπολογισμο θερμιδων που χρειαζονται επιπλεον καθημερινα για την αποκτηση κιλων αναλογα την μερα σου και τι ζωη κανεις ... νομιζω ηταν σε αυτο το φορουμ αλλα δεν ειμαι σιγουρος . Μπορει καποις να βοηθησει ? Ευχαριστω !

http://www.calculator.net/calorie-calculator.html Αυτο εδω εννοεις λογικα.

Πρωτεϊνη ογκου και να παρεις αν τρως 1 φορα τη μερα δε νομιζω να βοηθησει.Η γυμναστικη με βαρη θα σου δωσει ογκο και κιλα αλλα θελει πολλες θερμιδες στην περιπτωση σου και οπως λες λογω οικονομικης δυσχερειας θα ειναι δυσκολο αυτο.

Εχω φιλο παντως που πηγαινουμε μαζι  γυμναστηριο ο οποιος ειναι 1.68 και αυτος και ξεκινησε το 2012 καμια 55 κιλα και τωρα πλεον μονο με διατροφη, χωρις συμπληρωματα εχει φτασει τα 68 κιλα και ειναι πολυ καλα σωματικα και σε φυσικη κατασταση. Δεν εκανε τρελη διατροφη απο θερμιδες (δλδ 3500 θερμιδες τη μερα κ αλλα τετοια) διοτι και αυτος δυσκολευοταν με τα χρηματα, εκανε ομως το αδυνατο δυνατο να τρωει πρωτεϊνη στα γευματα του και ετρωγε πολλα και διαφορα καθε μερα, γενικα ορεξη να'χεις :)

Το λεω γιατι δεν ειναι παντα λυση το συμπληρωμα..οπως λεει και η λεξη συμπληρωνει τη διατροφη.

Επεξ/σία από Mikeasdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...