Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις αγόρασα new razer blackwindow 2016 κάνω ινσταλλ το ραζερ synapse , εχω ηδη το razer deathadder chroma mouse, μολις έκανα ινσταλλ το razer synapse άρχισε να freezarei το μουσε λειτουργεί κανονικά απλα κολαει κ ξεκολλάει , διαγράφω το synapse φτιάχνει αλλα χάνεται ο φωτισμός απο το πληκτρολόγιο. υπάρχει κατι να διαγράψω το μουσε απο το synapse και να κρατήσω μονο το πληκτρολόγιο, εψαξα αλλα δν βρηκα κατι.

Δημοσ.

Λογικα θα ειχες εγκαταστησει και προγραμμα για το προηγουμενο deathadder. Μηπως επρεπε να κανεις απεγκατασταση πρωτα  αυτο και μετα να βαλεις το καινουργιο? Αφαιρασε τα παντα και απο τα 2 και ξανα κανε εγκατασταση κατεβαζοντας το πιο προσφατο λογισμικο απο το επισημο site

Δημοσ.

το εχω κανει 2-3 φορες install-unistall, η μονη λυση ειναι μαλλον να βγαλω το μουσε απο το synapse αλλα δεν βλεπω πως.

Δημοσ.

Τι windows εχεις? Μηπως τα φανταστικα 10ρια? Δοκιμασε το και στο pc καποιου γνωστου σου. Αν και καλυτερο θα ηταν να δοκιμασεις σε 2 pc . Ενα με 10ρια κι ενα με 7-8.1  για να σιγουρεψεις αν ειναι software η΄ hardware το θεμα

Δημοσ.

Γιατι το synapse ειναι ενα αθλιο coded software το οποιο η razer σε υποχρεώνει να χρησιμοποιησεις ακομα και αν θες να κανεις τα πιο basic functions στο mouse/kb σου.. Παιζει να εχει μεινει τιποτα στη registy και να δημιουργει προβλημα, απλα κανε delete τα παντα οτι εχει σχεση με synapse με καποιο uninstaller για να καθαρισει και leftovers/registry οπως το geekuninstaller και μετα κανε fresh install.

Δημοσ.

Γιατι το synapse ειναι ενα αθλιο coded software το οποιο η razer σε υποχρεώνει να χρησιμοποιησεις ακομα και αν θες να κανεις τα πιο basic functions στο mouse/kb σου.. Παιζει να εχει μεινει τιποτα στη registy και να δημιουργει προβλημα, απλα κανε delete τα παντα οτι εχει σχεση με synapse με καποιο uninstaller για να καθαρισει και leftovers/registry οπως το geekuninstaller και μετα κανε fresh install.

Ε στην ουσια αυτο του ειπα κι εγω πιο πριν. Να τα σβησει ολα και ας ριξει κι ενα ccleaner στο παιχνιδι για registry cleaning

Δημοσ.

Δεν ειπες για registry ειπες απλα να κανει uninstall-install, το ccleaner μπορει να μην τα κανει remove ολα ισως θελει και autoruns να βρει κανα leftover να το κανει manual. Οταν εκανα εγω το synapse με uninstaller βρηκα και παλι στη registry entries με το autoruns και τα εβγαλα manual.

Δεν ξερω αν θα κανει καποια διαφορα απλα λεω τι θα εκανα εγω πρωτα.

Επισης οταν λεει κολλαει και ξεκολλαει εννοεις χανει το track για λιγο η κανει disconnect το usb? Αν ειναι το πρωτο μπορει να εχεις κανει κανα περιεργο surface calibration στο DA και να φτιαχνει αν το βγαλεις.

Δημοσ.

Επισης κανε remove τα corpses απο device manager>>show hidden files βγαλε οτι corpse βλεπεις στο mouse/keyboard/HID/USB

εκανα log out apo to razer synapse εφτιαξε μολις κανω sing in κολαει παλι.., 

Δημοσ.

Καλα οκ υποτιθεται οτι οταν λεμε να απεγκαταστησεις τα παντα εννοειται οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις και καποιο "καθαριστικο" εφοσον ξερεις 2 πραγματα. Και καρτα γραφικων οταν αλλαζεις για 100% επιτυχια χρησιμοποιεις ddu κτλ κτλ απλα δεν το ειπα καν και το αφησα να εννοηθει σαν συνεχεια... Αυτο ηταν το λαθος μου ομως αφου εννοειται πως οταν καποιος ζηταει βοηθεια σε κατι, πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν να μην ξερει τιποτα ωστε να γινει δουλεια και να υποθει και η παραμικρη λεπτομερεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...