Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 530 που εβαλα δεν ειναι ιδιο με το 630? απλα λιγοτερα watt? εχουν καποια αλλη ουσιαστικη διαφορα?

το 530 έχει πιστοποίηση 80 plus ενώ το άλλο έχει 80 plus bronze

Δημοσ.

Ψαχνεις συγκεκριμενα μονο semi modular τροφοδοτικο?

Ναι φιλε μου.

το 530 έχει πιστοποίηση 80 plus ενώ το άλλο έχει 80 plus bronze

σύμφωνα με την σελίδα του κατασκευαστή δεν βλέπω να λέει και στα δυο bronze, τα ιδια ,μου φένονται εκτός αν μου διαφεύγει κατι.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα PC για χρήση Browsing,Gaming και Office.Τα παιχνίδια που παίζω είναι κατά βάση Strategy και Adventure.Το θέμα είναι τί budget πρέπει να διαθέσω,καθώς επίσης και αν θα ήταν συνετό να πάρω αρχικά ένα απλά καλό υπολογιστή και να τον αναβαθμίσω στη πορεία,προκειμένου να αποφύγω να τον χρυσοπληρώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα PC για χρήση Browsing,Gaming και Office.Τα παιχνίδια που παίζω είναι κατά βάση Strategy και Adventure.Το θέμα είναι τί budget πρέπει να διαθέσω,καθώς επίσης και αν θα ήταν συνετό να πάρω αρχικά ένα απλά καλό υπολογιστή και να τον αναβαθμίσω στη πορεία,προκειμένου να αποφύγω να τον χρυσοπληρώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ευχαριστώ

Καλύτερα άνοιξε νέο θέμα, διότι εδώ θα υπάρξει σύγχυση με το build του άλλου παιδιού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...