tolbar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 καλημερα!! το Pc μου ειναι msi z170a-g45 ram ddr4 2x8 crucial ballistix sport 16 gb gtx 1050ti 4gb 2 ssd wd green -sandisk υδροψυξη corsair h60 τροφοδοτικο corsair cx series 650w windows 10 pro 64 το pc ειναι στημενο περιπου ενα μηνα ( τα παντα καινουργια) στην αρχη ολα καλα ξαφνικα βλεπω αδικαιολογητα υψηλη χρηση ram μετα απο κανενα 10λεπτο φτανει μεχρι το 30%με40% χωρις να κανω κατι.εχω ψαξει διαφορα στο google αλλα τιποτα. drivers και τα σχετικα ολα σωστα μηπως καποιος ξερει τι συμβαίνει ? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα.
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Για βάλε ενα screenshot με τα processes να δούμε τι γίνεται. πάτα πάνω στο memory ωστε να τα βάλει με σειρά μεγέθους.
tolbar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 οκ!! ευχαριστω για το ενδιαφερον. θα το κανω το απογευμα γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια. αν εχεις το χρονο ριξε μια ματια μηπως και βγαλουμε καμια ακρη
vste Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πηγαινε Διαχειρηση εργασιων -> Επιδοσεις και κανε κλικ στο Ανοιγμα εποπτειας πορων. Εκει πηγαινε στην καρτελα μνημη και κανε sort ανα σφαλματα. Θα δεις αν καποια process κανει σφαλματα συνεχεια και γεμιζει την μνημη.
tolbar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα !! αυτο που μου δημιουργησε προβλημα ειναι το Killer Network Manager το εκανα Uninstaller και ολα οκ γενικος απο τι εχω διαβασει εχει γενικος προβλημα το συγκεκριμενο driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα