Sadako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγω το τόπικ με επιφύλαξη (είδα ένα παρόμοιο τόπικ μετά από search αλλά εκεί ανέφερε μόνο έναν σκληρό και με μικρότερη διαφορά τιμής από τον καινούριο), για 2 λόγους: 1. Δεν ξέρω πόσοι θα έπαιρναν recertified σκληρό δίσκο, αλλά εδώ τουλάχιστον είναι recertified από την ίδια την WD και προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση. Ίσως κάποιους να τους μην του πειράζει τόσο πολύ, έστω για όχι πολύ ευαίσθητα δεδομένα. 2. Λόγω βάρους κλπ δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να περάσουν τελωνείο (αν έρχονται από Αμερική απευθείας κι όχι από κάποιο EU Store) https://www.wdc.com/en-ie/products/wd-recertified.html Εγώ έψηνα να πω την αλήθεια τον MyCloud 2T https://www.wdc.com/en-ie/products/wd-recertified/my-cloud.html που βγαίνει στα 83μιση ευρώ , ενώ στο πιο φτηνό σκρουτζομάγαζο βγαίνει γύρω στα 145 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/4153270/Western-Digital-My-Cloud-2TB.html , αλλά μας έφαγε τα λεφτά η Logitech (μέσω της προσφοράς του Amazon). Ανάλογα με το μοντέλο αλλού έχει μικρότερη κι αλλού μεγαλύτερη έκπτωση από την κανονική τιμή... 1
saxos55 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 2. Εκεί που είδα την προσφορά ανέφεραν ότι για πάνω από 50 ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά, δεν βρήκα κάπου να το επιβεβαιώσω στο site, συν του ότι λόγω βάρους κλπ δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να περάσουν τελωνείο (αν έρχονται από Αμερική απευθείας κι όχι από κάποιο EU Store) https://www.wdc.com/en-ie/products/wd-recertified.html Εγώ έψηνα να πω την αλήθεια τον MyCloud 2T https://www.wdc.com/en-ie/products/wd-recertified/my-cloud.html Επίσης αν δεις στο Shipping Estimator (αν βάλεις ένα προϊόν στο καλάθι) στο drop down list έχει μόνο Ευρωπαϊκές χώρες και επίσης τα δέματα με Standard Shipping Time έρχονται σε 3-4 μέρες άρα σίγουρα φεύγουν από Ευρώπη.
Sadako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι έχεις δίκιο, στραβομάρα, άλλαξα και το αρχικό ποστ...
iparou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 What's the catch με τους recertified δίσκους ? Θα έπαιρνα έναν για το καταγραφικό των καμερών στο σπίτι, που και να χτυπήσει ο δίσκος δεν χάνεις και πολλά πράγματα.. Αν και ένας 2,5'' 2 ΤΒ κοστίζει όσο περίπου τον πήραμε με την προσφορά εδώ
james01gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 μας άναψες φωτιές γιατί δεν ήθελα να πάρω δίσκο τώρα (αν και ότι έχω μου είναι γεμάτο τελείως). για καταγραφικό καμερών μάλλον θα βαρέσει μπιελά ο δίσκος αλλά όμως το πιο πιθανό είναι να σου σκάσει πριν τους 6 μήνες, δηλαδή μέσα στην εγγύηση. η αποστολή είναι από Ιρλανδία, άρα δεν έχει τελωνεία δεν έχει τίποτα
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πολυ καλό, αλλα δυστυχώς ό,τι με ενδιαφέρει είναι μη διαθέσιμο "notify when available"... ...για όποιον έχασε τη προσφορά των ιντενσο 2ΤΒ 2'.5" συμφέρει, αφού προσφέρει στην ίδια τιμή την ίδια χωρητικότητα.
iparou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πολυ καλό, αλλα δυστυχώς ό,τι με ενδιαφέρει είναι μη διαθέσιμο "notify when available"... ...για όποιον έχασε τη προσφορά των ιντενσο 2ΤΒ 2'.5" συμφέρει, αφού προσφέρει στην ίδια τιμή την ίδια χωρητικότητα. Αλλά recertified oi HDD. 1
Sadako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 What's the catch με τους recertified δίσκους ? Θα έπαιρνα έναν για το καταγραφικό των καμερών στο σπίτι, που και να χτυπήσει ο δίσκος δεν χάνεις και πολλά πράγματα.. Αν και ένας 2,5'' 2 ΤΒ κοστίζει όσο περίπου τον πήραμε με την προσφορά εδώ Αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και αξίζει, ανοίγεις την θήκη και παίρνεις από μέσα τον σκληρό.. Στο άλλο σχετικό τόπικ που είχα βρει (του 2015 βέβαια) έλεγε ότι του άλλου του ήρθε σε 4 μέρες. Οπότε ναι έχει μάλλον δίκιο ο φίλος που λέει ότι έρχονται από Ιρλανδία ή κάτι τέτοιο...
Charlie53 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Στο άλλο σχετικό τόπικ που είχα βρει (του 2015 βέβαια) έλεγε ότι του άλλου του ήρθε σε 4 μέρες. Οπότε ναι έχει μάλλον δίκιο ο φίλος που λέει ότι έρχονται από Ιρλανδία ή κάτι τέτοιο... Το σίγουρο είναι οτι θα παραλάβεις πιο γρήγορα απ οτι στα Public. 4
eleftherios1970 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσοχη μερικοι εξωτερικοι δισκοι παροτι "ανοιγουν" δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τους σκληρους δισκους σαν ανεξαρτητο σκληρο.
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Recertified σημαίνει πως ήδη έχει χαλάσει μια φορά ο δίσκος που θα αγοράσετε και έχει επιστραφεί στην WD. Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. 1
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Recertified σημαίνει πως ήδη έχει χαλάσει μια φορά ο δίσκος που θα αγοράσετε και έχει επιστραφεί στην WD. Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. Όχι απαραιτητα πως έχει χαλάσει, αλλά πως έχει σταλεί για οποιονδήποτε λόγο πίσω κι έχει ελεγχθεί για καλή λειτουργία (μπορεί να είναι ασυμβατότητα, λάθος του πελάτη, οτιδήποτε πρακτικά.)
Sadako Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω το κακό είναι ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς είχε χαλάσει. Πχ αν είχε χαλάσει απλά ο controller της θήκης (λογικά θα δέχονται επιστροφές και για κάτι τέτοιο) και απλά τον αντικατέστησαν δεν έχει τίποτα ο σκληρός (εκτός από την όποια 'φθορά' λόγω χρήσης). Αν είχε κάτι πιο σοβαρό σε στυλ bad sectors και απλά έχουν μαρκαριστεί για να παρακάμπτονται από το OS άραγε θα τους πουλούσαν ως recertified;
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσφορα δεν ειναι, αφου παντα ετσι ειναι οι τιμες των επισκευασμενων/Recertified.
Προτεινόμενες αναρτήσεις