Προς το περιεχόμενο

Google services Freezing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά εδώ και καιρό έχω θέμα με το YouTubeκαι διαφορα αλλα google services να σέρνονται

τι ενός

ΠΧ: πατάω search στο youtube- γράφω αλλα κάνει παύση το μηχάνημα 

επίσης πατάω στο mouse την ροδέλα πάνω - κάτω δεν πάει γρήγορα και αλλα διαφορα κούφα

16GB ram dd3 1866

AMD 7850

SSD 480 300GB free 

έχω κάνει - google chrome cleanup tool

παίζει ένα extension που έχω το tubebuddy να φτάει?

Δημοσ.

Δες αν επηρεάζεται το youtube είναι απλό γιατί ρωτάς, κάνε απενεργοποίηση στη σειρά των ύποπτων επεκτάσεων σαν πρώτο βήμα αφού έκανες καθαρισμό του chrome με το εργαλείο του.

Δεύτερο βήμα καθαρισμό των dns εγγραφών μήπως κάτι παίζει εκεί τρέχεις το ipconfig /flushdns σαν διαχειριστής από τη γραμμή εντολών.   

Πείραξες κάτι πρόσφατα παράδειγμα μητρώο και δημιούργησε το πρόβλημα;

Δημοσ.

Δες αν επηρεάζεται το youtube είναι απλό γιατί ρωτάς, κάνε απενεργοποίηση στη σειρά των ύποπτων επεκτάσεων σαν πρώτο βήμα αφού έκανες καθαρισμό του chrome με το εργαλείο του.

Δεύτερο βήμα καθαρισμό των dns εγγραφών μήπως κάτι παίζει εκεί τρέχεις το ipconfig /flushdns σαν διαχειριστής από τη γραμμή εντολών.   

Πείραξες κάτι πρόσφατα παράδειγμα μητρώο και δημιούργησε το πρόβλημα;

ευχαριστώ file.

Όχι απλά δεν είχα κάνει καθαρισμό καιρό.

Έχω WIFI με η protocol.

Όταν βγάζω το tubebuddy πάει λίγο καλύτερα αλλα όχι ιδιαιτερα.

Δεν πείραξα κάτι στο βίος όχι.

από την αρχή πήγαινε αργά.

Ειδικά εάν κάνω export movies τότε ΟΛΟ το σύστημα κάνει freezing για δευτερόλεπτα.

έχω AMD 7850k, μήπως να πάρω έναν i5?

έχω επίσης forthnet και είναι χαμηλής ταχύτητας το bandwith 8-9mps
Δημοσ.

Να το αφαιρέσεις θεωρώ  ότι αυτός είναι ο φταίχτης έτσι και βλέπεις.

Αλλά τι είναι επέκταση ή λογισμικό που κατέβασες;

Το κατέβασμα μπορείς να το κάνεις και με επέκταση εγώ χρησιμοποιώ για τέτοιες επιλογές το YouTube Center στον Opera και δεν έχω κανένα πρόβλημα σφαίρα https://addons.opera.com/el/extensions/details/youtube-center/?display=en δεν το έχω στο κύριο browser μου τον chrome.

Δημοσ.

Θα κάνω new admin user. Έτσι θα φανεί η αλήθεια . Τα χρειάζομαι όλα τα εργαλεία στον chrome. Μάλλον ο 7850ειναι απλά αδύναμος. Έχω 2chrome ανοικτά . 15 tabs ,movie maker,Skype ,και άλλα μικρά

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω να είναι ο λογαριασμός admin που κάνει τη διαφορά αυτή αλλά καλό είναι να μη δουλεύεις σε admin account για ασφάλεια.

Εφόσον έχεις θέμα επιδόσεων στο υπολογιστή αυτόν να μη τρέχει λογαριασμός της microsoft με ότι συνεπάγεται και το user αυτό να είναι τοπικό θα έχεις διαφορά αλλά εξαρτάται κι από το μηχάνημα κατά πόσο.

Αλλά κάτσε καλά τρέχεις και το movie maker σε αδύναμο υπολογιστή με τόσα ανοιχτά.. δηλαδή με μόνο τη μία καρτέλα με το youtube ανοιχτή και πάλι είναι βαριά η κατάσταση εκεί;

Δημοσ.

Εάν το 7850 τετραπύρηνο είναι αδύναμο για τόσο απλά πράγματα τότε να το κλείσουν το μαγαζί τους. Θα δω όταν πάω σπίτι ευχαριστώ φίλε μου καλέ

Δημοσ.

Μπορεί ο Flash Player να κάνει το θέμα , κάνε το να τρέχει όποτε το χρειάζεσαι

http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html

με αυτά λογικό να κολλάει ( Θα κάνω new admin user. Έτσι θα φανεί η αλήθεια . Τα χρειάζομαι όλα τα εργαλεία στον chrome. Μάλλον ο 7850ειναι απλά αδύναμος. Έχω 2chrome ανοικτά . 15 tabs ,movie maker,Skype ,και άλλα μικρά )

αλλά με αυτό που σου είπα θα στρώσει B)

• Like 1
Δημοσ.
το δοκιμάζω άμεσα Ευχαριστώ

και να είμαι admin αλλα ούτος si αλλιώς τα windows 10 είναι πολύ safe 

Μπορεί ο Flash Player να κάνει το θέμα , κάνε το να τρέχει όποτε το χρειάζεσαι

http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html

με αυτά λογικό να κολλάει ( Θα κάνω new admin user. Έτσι θα φανεί η αλήθεια . Τα χρειάζομαι όλα τα εργαλεία στον chrome. Μάλλον ο 7850ειναι απλά αδύναμος. Έχω 2chrome ανοικτά . 15 tabs ,movie maker,Skype ,και άλλα μικρά )

αλλά με αυτό που σου είπα θα στρώσει B)

BTW έχω chrome - δεν δουλεύω με firefox
Δημοσ.

BTW έχω chrome - δεν δουλεύω με firefox

Τι εννοείς είναι πολύ safe ; Αν διαβάσεις παντού προβλήματα βγάζουν , ναι δοκιμασέ το και πες τι έγινε B)

Δημοσ.
καλά δεν πειράζει δεν έχει το νέο chrome PLUGINs -= θα το δούμε αύριο που θα είμαι και πιο ξεκούραστος

σημασία έχει ότι βοήθησες ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...