Προς το περιεχόμενο

παιδια μια βοηθεια γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις

angelosxatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!λοιπον ψαχνω βιντεοκαμερα για τον πατερα μου,ερασιτεχνικη χρηση,να βγαζει τοπια και τετοια για παρτη του..αλλα δεν ξερω τι παιζει με τους φακους cmos,mos κτλ,ποτε δεν ασχοληθηκα!τι εχετε να μου προτεινετε γυρω στα 250 βαρια 300;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μεγαλύτερη ευκολία θεωρώ μια action camera φθηνή και πάνω από όλα θα είναι συνεχώς σε εστίαση χωρίς ταλαιπωρία.

Τι νομίζεις να είναι καλύτερο για το χαρακτήρα του και το τρόπο χρήσης, action camera ή βιντεοκάμερα ή campact camera ή dslr; 

Επεξ/σία από thepoint

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony CX405

Στα λεφτα που στη δινει δεν θα βρεις πουθενα αλλου κρυσταλλα Zeiss..οπτικο ζουμ και οχι το αθλιο ψηφιακο των κινητων...optical steadyshot...και codec XAVC οχι κατι παλαιολιθικου τυπου avchd interlaced

Ολα αυτα για ερασιτεχνικη χρηση θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο. και φυσικα σε καλο φωτισμο

Για ληψεις αποκλειστικα το βραδυ ή σε σκοτεινους χωρους θα πρεπει να κινηθεις σε αλλη κατηγορια...(μεγαλυτεροι σενσορες κλπ)

Την εχει παρει ο θειος μου και λεει παιρνει τετοια ευχαριστηση που θα εδινε και τα διπλασια απο οτι κοστιζει...

Αν ο θειος σου κανει και extreme sport τοτε μονο τοτε για το wide FOV αξιζει και μια σοβαρη action cam.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...