Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη προσοχη...οι καινουριες επαναφορτιζομενες του IKEA ladda 2450mah φερονται ως ιδιες με τις eneloop..στα τεστ εχουν ακριβως τις ιδιες αποδοσεις..και το κυριοτερο φτιαχνονται στο μοναδικο εργοσταστιο που υπαρχει στην ιαπωνια που ειναι αυτο που φτιαχνει eneloop (της fujitsu)

λιγο digging σε youtube και web θα δειτε ακριβως τι παιζει

Επεξ/σία από JohnnyX
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Το εχω ακουσει κι εγω αυτο. Οταν περασω απο ikea θα παω να παρω μια τετραδα να τις δοκιμασω

Δημοσ.

Μια χαρα φαινονται αυτες του ΙΚΕΑ για 8ευρωπουλα η τετραδα,αν σε αφηνε το σαιτ να παραγγελεις και να παραλαβεις απο τα κεντρα παραγγελιων και παραλαβων καλα θα ηταν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, JohnnyX said:

Προσοχη προσοχη...οι καινουριες επαναφορτιζομενες του IKEA ladda 2450mah φερονται ως ιδιες με τις eneloop..στα τεστ εχουν ακριβως τις ιδιες αποδοσεις..και το κυριοτερο φτιαχνονται στο μοναδικο εργοσταστιο που υπαρχει στην ιαπωνια που ειναι αυτο που φτιαχνει eneloop (της fujitsu)

λιγο digging σε youtube και web θα δειτε ακριβως τι παιζει

Όταν έψαχνα επαναφορτιζόμενες ΑΑΑ για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, αποφάσισα να πάρω τις ladda του IKEA διαβάζοντας ότι πρόκειται για rebranded eneloop. Έχουν παρόμοια specs  με τις eneloop pro  και lite και είναι όντως made in Japan. Υποθέτω πως στη χειρότερη περίπτωση απλά θα είναι Β διαλογής.

Πάντως τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.

Επεξ/σία από Nidonas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...