barman_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 τελικα οι του τιτλου αξιζουν?τις θελω για ασυρματο τηλεφωνο
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Aν ειναι ο δρομος σου, ισως δεν ειναι και κακη περιπτωση. Αλλα, νομιζω οτι ειναι αρκετα παλιες οπως τις βλεπω στην φωτογραφια, αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 6-7 ετων μοντελο, ετσι δεν αποκλειω να εχουν θεμα. 1
cmqwerty Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ειναι 1.2 v ενω οι συσκευες που εχω θελουν 1.5 v. μετα εψαχνα να βρω γιατι "αδειαζουν" τοσο γρηγορα. μετα πηρα κανονικες (1.5v) που η τιμη τους ειναι ξεφτυλα και κρατανε περισσοτερο. Οι NiCD / NiMH επαναφορτιζόμενες είναι στα 1,2V δεν υπάρχουν τέτοιες στα 1,5V και αν σου αδειαζαν πολύ γρήγορα πιθανόν δεν πήρες τις σωστές επαναφορτιζόμενες για την συσκευή σου. τελικα οι του τιτλου αξιζουν?τις θελω για ασυρματο τηλεφωνο Eίναι αρκετα παλιές αυτές μην τις πάρεις. Είχα πάρει καποια στιγμή καινούριες από άλλη εταιρία τις ξεχασα για 1,5 χρόνο σε συρτάρι και ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν είχαν αχρηστευτει, όσο και αν προσπαθούσα με διάφορους φορτιστές δεν φόρτιζαν. Ίσως αν ψάξεις εκει στο ράφι να έχει και καινούριες επαναφορτιζόμενες που η συσκευασία τους είναι σαν αυτές εδώ: https://www.energizer.eu/el/product/?tax=usage&term=28 1
Atakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μη το λες... Πήρα από τον Γερμανό για το σταθερό και ούτε 6 μήνες δεν έβγαλαν, τώρα θέλει να πάρω άλλες. περιεργο γιατι γραφουν στο κουτι πως κρατανε ενα 70% διαθεσιμη ενεργεια μετα απο 5 χρονια... Οι eneloop είναι πάρα πολύ αξιόπιστες, αλλά δεν είναι μόνο θέμα μπαταρίας. Αν το σταθερό (ασύρματο λογικά) έχει φορτιστή κακής ποιότητας, ό,τι μπαταρία και να βάλεις θα χαλάσει νωρίτερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Είχα πάρει καποια στιγμή καινούριες από άλλη εταιρία τις ξεχασα για 1,5 χρόνο σε συρτάρι και ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν είχαν αχρηστευτει, όσο και αν προσπαθούσα με διάφορους φορτιστές δεν φόρτιζαν. Οι εξυπνοι φορτιστες ειναι οσο πιο χαζοι γινεται: Αν πεσει η ταση μιας μπαταριας κατω απο 0.8V τοτε δεν "βλεπουν" την μπαταρια και δεν την φορτιζουν επομενως. Την βαζεις σε εναν της πλακας, ξεκινα την φορτιση και μετα μπορεις να την βαλεις στον εξυπνο φορτιστη. Ελπιζω να μην ηταν αυτο το προβλημα, αλλα να εννοεις οτι δεν κρατουσαν αρκετο φορτιο. 1
cmqwerty Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οι εξυπνοι φορτιστες ειναι οσο πιο χαζοι γινεται: Αν πεσει η ταση μιας μπαταριας κατω απο 0.8V τοτε δεν "βλεπουν" την μπαταρια και δεν την φορτιζουν επομενως. Την βαζεις σε εναν της πλακας, ξεκινα την φορτιση και μετα μπορεις να την βαλεις στον εξυπνο φορτιστη. Ελπιζω να μην ηταν αυτο το προβλημα, αλλα να εννοεις οτι δεν κρατουσαν αρκετο φορτιο. To ειχα υποψιν τότε αυτό το ελαττωμα και θυμαμαι πως τις είχα επίσης δοκιμάσει σε απλούς φορτιστές αλλά πάλι δεν φόρτιζαν. Ελέγχοντας τες με μετρητή τάσης δεν είχα ουτε καν ενδειξη ενώ ήταν αχρησιμοποίητες. Οπότε μάλλον θα ήταν και πολύ καιρό στην αποθήκη ή στο ράφι πριν τις αγοράσω. Γι' αυτό και ειπα πριν στο παιδι μην παρει τις παλιες της προσφοράς και την πατησει όπως εγώ.
nikomas50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οι εξυπνοι φορτιστες ειναι οσο πιο χαζοι γινεται: Αν πεσει η ταση μιας μπαταριας κατω απο 0.8V τοτε δεν "βλεπουν" την μπαταρια και δεν την φορτιζουν επομενως. Την βαζεις σε εναν της πλακας, ξεκινα την φορτιση και μετα μπορεις να την βαλεις στον εξυπνο φορτιστη. Ελπιζω να μην ηταν αυτο το προβλημα, αλλα να εννοεις οτι δεν κρατουσαν αρκετο φορτιο. Εξαρτάται από το τί θεωρείς έξυπνο φορτιστή. Εγώ τον POWEREX MH-C9000 όσες φορές προσπάθησα να τον "ξεγελάσω" με τον τρόπο που αναφέρεις δεν τα κατάφερα. Τον έχω δοκιμάσει σε διάφορες μάρκες μπαταριών και διαφορετικής παλαιότητας. Από τη στιγμή που αρνιόταν να φορτίσει μια μπαταρία, ότι και να έκανα δεν τη φόρτιζε ούτε ξεκινούσε τη διαδικασία επαναφοράς/συντήρησης. Κατέληξα να χρησιμοποιώ αλκαλικές 1,5V και ξένοιασα! Μου στοιχίζουν λίγο παραπάνω αλλά γλυτώνω τη διαδικασία της φόρτισης.
Atakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται από το τί θεωρείς έξυπνο φορτιστή. Εγώ τον POWEREX MH-C9000 όσες φορές προσπάθησα να τον "ξεγελάσω" με τον τρόπο που αναφέρεις δεν τα κατάφερα. Τον έχω δοκιμάσει σε διάφορες μάρκες μπαταριών και διαφορετικής παλαιότητας. Από τη στιγμή που αρνιόταν να φορτίσει μια μπαταρία, ότι και να έκανα δεν τη φόρτιζε ούτε ξεκινούσε τη διαδικασία επαναφοράς/συντήρησης. Κατέληξα να χρησιμοποιώ αλκαλικές 1,5V και ξένοιασα! Μου στοιχίζουν λίγο παραπάνω αλλά γλυτώνω τη διαδικασία της φόρτισης. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μία καλή παράλληλα για να διαβάσει τάση και μετά από λίγο να την αφαιρέσεις. Αυτό κάνω σε συντηρητή / φορτιστή μπαταρίας gel αυτοκινήτου τουλάχιστον, που αντίστοιχα δεν ξεκινάει αν έχει πέσει πολύ χαμηλά η μπαταρία. Είναι και οικολογικό το θέμα με τις επαναφορτιζόμενες, όχι μόνο θέμα κόστους.
smpt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εγώ, όταν δεν ξεκινά, βάζω παράλληλα μια καλή μπαταρία χρησιμοποιώντας αλουμίνοχαρτο και τις φορτίζει μια χαρά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εφυγαν ολα τα σχετικα με ζητηση/προτασεις φορτιστων μιας και ειναι οφτοπικ και ξεφυγε για πολυ...
Diskimpex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Με καθημερινη χρηση ,κρατανε πανω απο χρονο 1
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsonos είπε TRONIC...lidl Έκατσες και εψαξες ένα θέμα που έχουν περάσει 14 μήνες, για να γράψεις τι ??? TRONIC .... Μας trollareis???? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από bill987 2
JoannisV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρα από την πλάκα και παρόλο που είναι μπαταρίες από τα lidl, μπορώ να πω πως (επειδή τις έχω χρόνο τώρα) οι συγκεκριμένες έχουν βγει καλές. (έχω τις ΑΑ) Κάτι tronic πιο παλιές (γκρι-μαύρες) μου είχαν βγει σκουπίδια, οι συγκεκριμένες όμως μέχρι τώρα σε xbox controller που τις έχω, κρατάνε ένα χρόνο τώρα. (Καθημερινή χρήση, θέλουν φόρτιση κάθε 5-7 μέρες). Τις προτείνω, γιατί στην τιμή τους (3-4ε) δύσκολα βρίσκεις κάτι παρόμοιο. Πήγα κ πήρα και 2η τετράδα μάλιστα Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από JoannisV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις