ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 κατεβασα την εκδοση 17 και δεν κανει Install τα add-ons..ουτε την Ελληνικη γλωσσα στο interface παρολο που εδειξε οτι την κατεβασε
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Βάλε την 16 που δουλεύει και άσε την 17. Την δοκίμασα αλλά εμένα μου δούλεψαν τα addons κανονικά, αν και με παίδεψε το interface επειδή το άλλαξαν αρκετά. Θα περιμένω να βγει official.
vagos12343 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ύστερα από μια μεγάλη εμπειρία με την έκδοση του Kodi Jarvis αποφάσισα να αναβαθμίσω το Kodi μου για να εγκαταστήσω την Krypton αφού εγκατέστησα όλα τα addons με απόλυτη επιτυχία άνοιξα κάποια stream τα οποία έπαιζαν άριστα .Ύστερα από ένα σχετικά μικρο χρονικό διάστημα πραγματοποίησα έξοδο από το Kodi.Όμως όταν το ξαναενεργοποίησα μόλις έβαλα να παρακολουθήσω ένα stream την ώρα που φόρτωνε και πήγαινε να μου δείξει εικόνα μου έλεγε πως η εφαρμογή Kodi δεν αποκρίνεται και με έβγαζε από εκει. Έχω δοκιμάσει πολλές φόρες την επανεγκατασταση της εφαρμογής αλλά και προηγούμενες εκδσης με κανένα αποτέλεσμα Τι θα πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσω να δω stream μήπως φταίει κάτι στο PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα