Προς το περιεχόμενο

Path of Exile [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, activex είπε

Ειναι Cross play με xbox ; χτες είδα κατι 83 lvl

Μεγάλη υπόθεση να παίζει ικανοποιητικά με μοχλό. Το είχα άγχος, τωρα στα δύσκολα δε ξέρω :)

Οχι αλλα ειπανε οτι παιζει και να το δουμε

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εχει κανένας κανένα καλο Ελληνικό οδηγό σχετικά ενημερωμένο; έχω χρόνια που έπαιζα και τωρα στο ps4 ουσιαστικά βλέπω αλλο game οποτε θέλω κατι γενικό για beginners 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, activex είπε

Παιδιά εχει κανένας κανένα καλο Ελληνικό οδηγό σχετικά ενημερωμένο; έχω χρόνια που έπαιζα και τωρα στο ps4 ουσιαστικά βλέπω αλλο game οποτε θέλω κατι γενικό για beginners 

Ευχαριστώ! 

Στο forum τους έχει τα πάντα στα Αγγλικά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Τα περισσότερα τα έχει με φωτογραφίες.

Αν θες κάτι συγκεκριμένο μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 2:10 ΜΜ, najinblue3 είπε

Οχι

θελει. οταν πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε μηνυμα οτι θες psplus για αυτην την υπηρεσια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babality είπε

θελει. οταν πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε μηνυμα οτι θες psplus για αυτην την υπηρεσια.

Δε θέλει λένε στο forum τους.

Εγώ έχω PS Plus, οπότε δεν μπορώ να δω τι γίνεται αν δεν έχεις αλλά μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος;

Υπάρχει ένα PS Plus pack που δίνει σε όσους έχουν PS Plus αλλά μέχρι εκεί.

Κυριολεκτικά όλα τα free to play παιχνίδια δε χρειάζονται PS Plus. Δε βρίσκω το λόγο εδώ να είναι διαφορετικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Δε θέλει λένε στο forum τους.

Εγώ έχω PS Plus, οπότε δεν μπορώ να δω τι γίνεται αν δεν έχεις αλλά μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος;

Υπάρχει ένα PS Plus pack που δίνει σε όσους έχουν PS Plus αλλά μέχρι εκεί.

Κυριολεκτικά όλα τα free to play παιχνίδια δε χρειάζονται PS Plus. Δε βρίσκω το λόγο εδώ να είναι διαφορετικά.

θα ξανατσεκαρω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, babality είπε

Δε νομιζωνα θελει, εχει ενα πακετο με extra καλουδια που αυτο οντως θελει plus, μηπως πηγες να κατεβασεις εκεινο κατα λαθος ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δε νομιζωνα θελει, εχει ενα πακετο με extra καλουδια που αυτο οντως θελει plus, μηπως πηγες να κατεβασεις εκεινο κατα λαθος ?

ισχυει αυτο πηγα να κανω. ελεγε free και πατησα σα τον νουμπα. εντωμεταξυ δεν ξερω γιατι το κατεβαζω. τοχω pc και παιζω απο κει. παει για ακυρο δεν εχω και χωρο στο σκληρο. οτιναναι

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ το έχω λιώσει στο PC, έχω να πω πως έχουν κάνει τιμιότατη μεταφορά. Έχω ένα τεράστιο backlog και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά με αυτό. Αγόρασα το Frozen Wilds στο Horizon Zero Dawn και ίσα ίσα που το έκανα εγκατάσταση.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2019 στις 8:58 ΜΜ, fytotech είπε

Στο forum τους έχει τα πάντα στα Αγγλικά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Τα περισσότερα τα έχει με φωτογραφίες.

Αν θες κάτι συγκεκριμένο μπορώ να βοηθήσω.

Ευχαριστώ φιλος, επαιξα μπας και μαζεψω απορίες αλλα τα παω αρκετα καλα. λιγο με τα memory nexus μπερδεύομαι ποτε είναι σταθερά ποτε κλείνουν αλλα τη βρισκω την ακρη. (αν θες εδω πες δυο λογια τι παίζει με τις γέφυρες) 

και δυο ερωτησεις, μπορουμε να πουλήσουμε οπλα εκτος απο npc sellers ωστε να πιάσει τιποτα καλύτερο; ειδα οτι πουλάνε και real character αλλα δε ξερω πως το κανουν. 

και δευτερο ειδα οτι οι npc  traders δέχονται και κάποιους συνδιασμους, πχ 3 ιδια ενεργειακά βάζα κανουν ενα μεγαλυτερο ή ενα iron ring και ενα gem δινει ενα resistant ring, υπάρχει καποια λιστα με αυτούς τους συνδιασμους; γενικα υπάρχουν αρκετοί τετοιοι; 

Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από activex
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, activex είπε

Ευχαριστώ φιλος, επαιξα μπας και μαζεψω απορίες αλλα τα παω αρκετα καλα. λιγο με τα memory nexus μπερδεύομαι ποτε είναι σταθερά ποτε κλείνουν αλλα τη βρισκω την ακρη. (αν θες εδω πες δυο λογια τι παίζει με τις γέφυρες) 

και δυο ερωτησεις, μπορουμε να πουλήσουμε οπλα εκτος απο npc sellers ωστε να πιάσει τιποτα καλύτερο; ειδα οτι πουλάνε και real character αλλα δε ξερω πως το κανουν. 

και δευτερο ειδα οτι οι npc  traders δέχονται και κάποιους συνδιασμους, πχ 3 ιδια ενεργειακά βάζα κανουν ενα μεγαλυτερο ή ενα iron ring και ενα gem δινει ενα resistant ring, υπάρχει καποια λιστα με αυτούς τους συνδιασμους; γενικα υπάρχουν αρκετοί τετοιοι; 

Ευχαριστώ! 

Recipes

Δημοσ.
7 ώρες πριν, activex είπε

Ευχαριστώ! 

Αυτό με τις γέφυρες είναι καινούργια προσθήκη και δεν υπήρχε όταν έπαιζα στο PC, οπότε ό,τι ξέρεις• ξέρω. Ένας φίλος μου είπε πως ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για καλό loot, μέχρι να τελειώσεις την ιστορία, καθώς το πραγματικό loot, γίνεται όταν τελειώσει η ιστορία, σε maps.

Υπάρχει ένας πίνακας που γράφει Marketplace. Εκεί είναι ουσιαστικά Auction house. Αν βιάζεσαι για κάτι έχει την επιλογή να βλέπεις μόνο παίκτες που είναι online εκείνη τη στιγμή. Το πιο όμορφο όμως στο PoE είναι πως πρόκειται για ανταλλακτική οικονομία. Δεν υπάρχουν χρήματα. Οπότε για να πάρεις κάτι, πρέπει να δώσεις κάτι άλλο που χρειάζεται ο άλλος. Συνήθως αν δεν έχεις αυτό που χρειάζεται, τότε δίνεις orbs. Στην αρχή του παιχνιδιού είναι σχεδόν απίθανο να σηκώσεις κάτι ενδιαφέρον αλλά επειδή έχει πολλούς noobs ίσως πάρεις κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά πιστεύω είναι ανούσιο να ασχοληθείς τώρα.

Recipes, σου έβαλε πολύ αναλυτικό link από πάνω. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...