najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, activex είπε Ειναι Cross play με xbox ; χτες είδα κατι 83 lvl Μεγάλη υπόθεση να παίζει ικανοποιητικά με μοχλό. Το είχα άγχος, τωρα στα δύσκολα δε ξέρω Οχι αλλα ειπανε οτι παιζει και να το δουμε
activex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Παιδιά εχει κανένας κανένα καλο Ελληνικό οδηγό σχετικά ενημερωμένο; έχω χρόνια που έπαιζα και τωρα στο ps4 ουσιαστικά βλέπω αλλο game οποτε θέλω κατι γενικό για beginners Ευχαριστώ!
fytotech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, activex είπε Παιδιά εχει κανένας κανένα καλο Ελληνικό οδηγό σχετικά ενημερωμένο; έχω χρόνια που έπαιζα και τωρα στο ps4 ουσιαστικά βλέπω αλλο game οποτε θέλω κατι γενικό για beginners Ευχαριστώ! Στο forum τους έχει τα πάντα στα Αγγλικά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Τα περισσότερα τα έχει με φωτογραφίες. Αν θες κάτι συγκεκριμένο μπορώ να βοηθήσω.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Tsino είπε θέλει PS Plus για online? Οχι
babality Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στις 29/3/2019 στις 2:10 ΜΜ, najinblue3 είπε Οχι θελει. οταν πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε μηνυμα οτι θες psplus για αυτην την υπηρεσια.
fytotech Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, babality είπε θελει. οταν πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε μηνυμα οτι θες psplus για αυτην την υπηρεσια. Δε θέλει λένε στο forum τους. Εγώ έχω PS Plus, οπότε δεν μπορώ να δω τι γίνεται αν δεν έχεις αλλά μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος; Υπάρχει ένα PS Plus pack που δίνει σε όσους έχουν PS Plus αλλά μέχρι εκεί. Κυριολεκτικά όλα τα free to play παιχνίδια δε χρειάζονται PS Plus. Δε βρίσκω το λόγο εδώ να είναι διαφορετικά.
babality Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, fytotech είπε Δε θέλει λένε στο forum τους. Εγώ έχω PS Plus, οπότε δεν μπορώ να δω τι γίνεται αν δεν έχεις αλλά μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος; Υπάρχει ένα PS Plus pack που δίνει σε όσους έχουν PS Plus αλλά μέχρι εκεί. Κυριολεκτικά όλα τα free to play παιχνίδια δε χρειάζονται PS Plus. Δε βρίσκω το λόγο εδώ να είναι διαφορετικά. θα ξανατσεκαρω
Tsino Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 το κατάβασα, βλέπω άλλους παίχτες στην πόλη.. δεν έχω κάνει group όμως.. Οπότε δεν είμαι σίγουρος
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, babality είπε θελει. οταν πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε μηνυμα οτι θες psplus για αυτην την υπηρεσια. Δε νομιζωνα θελει, εχει ενα πακετο με extra καλουδια που αυτο οντως θελει plus, μηπως πηγες να κατεβασεις εκεινο κατα λαθος ?
babality Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε Δε νομιζωνα θελει, εχει ενα πακετο με extra καλουδια που αυτο οντως θελει plus, μηπως πηγες να κατεβασεις εκεινο κατα λαθος ? ισχυει αυτο πηγα να κανω. ελεγε free και πατησα σα τον νουμπα. εντωμεταξυ δεν ξερω γιατι το κατεβαζω. τοχω pc και παιζω απο κει. παει για ακυρο δεν εχω και χωρο στο σκληρο. οτιναναι
fytotech Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Επειδή κι εγώ το έχω λιώσει στο PC, έχω να πω πως έχουν κάνει τιμιότατη μεταφορά. Έχω ένα τεράστιο backlog και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά με αυτό. Αγόρασα το Frozen Wilds στο Horizon Zero Dawn και ίσα ίσα που το έκανα εγκατάσταση. 1
activex Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2019 στις 8:58 ΜΜ, fytotech είπε Στο forum τους έχει τα πάντα στα Αγγλικά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Τα περισσότερα τα έχει με φωτογραφίες. Αν θες κάτι συγκεκριμένο μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ φιλος, επαιξα μπας και μαζεψω απορίες αλλα τα παω αρκετα καλα. λιγο με τα memory nexus μπερδεύομαι ποτε είναι σταθερά ποτε κλείνουν αλλα τη βρισκω την ακρη. (αν θες εδω πες δυο λογια τι παίζει με τις γέφυρες) και δυο ερωτησεις, μπορουμε να πουλήσουμε οπλα εκτος απο npc sellers ωστε να πιάσει τιποτα καλύτερο; ειδα οτι πουλάνε και real character αλλα δε ξερω πως το κανουν. και δευτερο ειδα οτι οι npc traders δέχονται και κάποιους συνδιασμους, πχ 3 ιδια ενεργειακά βάζα κανουν ενα μεγαλυτερο ή ενα iron ring και ενα gem δινει ενα resistant ring, υπάρχει καποια λιστα με αυτούς τους συνδιασμους; γενικα υπάρχουν αρκετοί τετοιοι; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από activex 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, activex είπε Ευχαριστώ φιλος, επαιξα μπας και μαζεψω απορίες αλλα τα παω αρκετα καλα. λιγο με τα memory nexus μπερδεύομαι ποτε είναι σταθερά ποτε κλείνουν αλλα τη βρισκω την ακρη. (αν θες εδω πες δυο λογια τι παίζει με τις γέφυρες) και δυο ερωτησεις, μπορουμε να πουλήσουμε οπλα εκτος απο npc sellers ωστε να πιάσει τιποτα καλύτερο; ειδα οτι πουλάνε και real character αλλα δε ξερω πως το κανουν. και δευτερο ειδα οτι οι npc traders δέχονται και κάποιους συνδιασμους, πχ 3 ιδια ενεργειακά βάζα κανουν ενα μεγαλυτερο ή ενα iron ring και ενα gem δινει ενα resistant ring, υπάρχει καποια λιστα με αυτούς τους συνδιασμους; γενικα υπάρχουν αρκετοί τετοιοι; Ευχαριστώ! Recipes
fytotech Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, activex είπε Ευχαριστώ φιλος, επαιξα μπας και μαζεψω απορίες αλλα τα παω αρκετα καλα. λιγο με τα memory nexus μπερδεύομαι ποτε είναι σταθερά ποτε κλείνουν αλλα τη βρισκω την ακρη. (αν θες εδω πες δυο λογια τι παίζει με τις γέφυρες) και δυο ερωτησεις, μπορουμε να πουλήσουμε οπλα εκτος απο npc sellers ωστε να πιάσει τιποτα καλύτερο; ειδα οτι πουλάνε και real character αλλα δε ξερω πως το κανουν. και δευτερο ειδα οτι οι npc traders δέχονται και κάποιους συνδιασμους, πχ 3 ιδια ενεργειακά βάζα κανουν ενα μεγαλυτερο ή ενα iron ring και ενα gem δινει ενα resistant ring, υπάρχει καποια λιστα με αυτούς τους συνδιασμους; γενικα υπάρχουν αρκετοί τετοιοι; Ευχαριστώ! Αυτό με τις γέφυρες είναι καινούργια προσθήκη και δεν υπήρχε όταν έπαιζα στο PC, οπότε ό,τι ξέρεις• ξέρω. Ένας φίλος μου είπε πως ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για καλό loot, μέχρι να τελειώσεις την ιστορία, καθώς το πραγματικό loot, γίνεται όταν τελειώσει η ιστορία, σε maps. Υπάρχει ένας πίνακας που γράφει Marketplace. Εκεί είναι ουσιαστικά Auction house. Αν βιάζεσαι για κάτι έχει την επιλογή να βλέπεις μόνο παίκτες που είναι online εκείνη τη στιγμή. Το πιο όμορφο όμως στο PoE είναι πως πρόκειται για ανταλλακτική οικονομία. Δεν υπάρχουν χρήματα. Οπότε για να πάρεις κάτι, πρέπει να δώσεις κάτι άλλο που χρειάζεται ο άλλος. Συνήθως αν δεν έχεις αυτό που χρειάζεται, τότε δίνεις orbs. Στην αρχή του παιχνιδιού είναι σχεδόν απίθανο να σηκώσεις κάτι ενδιαφέρον αλλά επειδή έχει πολλούς noobs ίσως πάρεις κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά πιστεύω είναι ανούσιο να ασχοληθείς τώρα. Recipes, σου έβαλε πολύ αναλυτικό link από πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα