PunishedSnake Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πόση ώρα πέρνει συνήθως το intel burn test? Γιατι απο οτι ξέρω στο prime95 αλλοι λένε 1 ωρα αλλοι 3 αλλο 8 και αλλοι 24?? Εγω το αφήνω γύρω στις 2-3 συνηθως.. Παίρνει ανάλογα με πόσα passes το βάζεις να κάνει και πόσο μνήμη θα χρησιμοποιεί.Αν και απλά με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να κάνεις τεστ μια χαρά θα είσαι..Και σίγουρα κάνει πολύ λιγότερο από το prime95,στα προεπιλεγμένα κοντά στα 2 λεπτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siomio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Παίρνει ανάλογα με πόσα passes το βάζεις να κάνει και πόσο μνήμη θα χρησιμοποιεί.Αν και απλά με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να κάνεις τεστ μια χαρά θα είσαι..Και σίγουρα κάνει πολύ λιγότερο από το prime95,στα προεπιλεγμένα κοντά στα 2 λεπτά.. Λοιπόν ανέβηκαααα στα 4.3 ,στα 1.272 πέρασε το intel burn test 10 passes με τις προεπιλογες, πέρασε μια ωρα occt κομπλε , αλλα σε μια ώρα prime95 τα κακάρωσεε... να το αφήσω η να ανεβάσω τάση σε 1.284 ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το load line calibration(llc) σε τι το εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siomio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το load line calibration(llc) σε τι το εχεις; To llc το έχω στο medium και είδα οτι μου δίνει ότι πιο κοντινό στη τιμη πoυ βάζω στα bios πχ βαζω 1.3000 τοτε σε idle εχώ 1.296 και σε full load 1.284! Στα 4.3 και 1.29375 (bios) δηλαδη σε full load 1.284 ενω πέρασε intel burn test, occt μια ώρα στο prime που πεταξε ερρορ ο 2ος σε 1 ωρα. Τώρα ανέβηκα σε 1.3 (bios) αλλα πάλι μου δείχνει 1.284 αλλα καποιες φορες πάει 1.296 ! Θα το αφήσω κανα 3ωρακι στο prime και αμα δε βγάλει πρόβλημα ειμαστε κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Απο nb δεν έχω πειράξει τιποτα , δε το έχω ψάξει κι ολας , τι θα κερδίσω αν αλλάξω αυτές τις συχνότητες??? Κακώς δεν το διευκρίνισα, δεν εννοούσα την συχνότητα αλλά την τάση του cpu/nb. Αν και έχεις μόνο 2x4gb που είναι η πιο εύκολη εκδοχή για oc στους fx, υπάρχει περίπτωση να θέλει λίγο ρεύμα παραπάνω ο imc και εσύ να το δίνεις στον πυρήνα. Δες πόση τάση δίνει auto στο cpu/nb και δώσε δύο -τρία κλικ παραπάνω. Υπάρχει καλή πιθανότητα να σταθεροποιηθεί. Επίσης αν το m/b σου έχει επιλογή για cpu/nb llc βάλτο ένα κλικ κάτω από το llc του πυρήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα