JimasGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, χθες ενω ημουν στο laptop καποια στιγμη εγινε υπερβολικα αργο. Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι ειχα γεμισει αρκετα τον σκληρο δισκο. Απελευθερωσα χωρο και τωρα εχω 63/465gb ελευθερα. Ωστοσο εξακολουθει να ειναι αργος τοσο στο browsing οσο και σε ενα παιχνιδι που επαιζα συχνα ενω την μια στιγμη επαιζα 60+ fps πλεον σε οποιαδηποτε ρυθμιση εχω χαμηλο framerate το οποιο παρουσιαζει συχνα drops. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εκτος απο format? Ευχαριστω πολυ
xristos97 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Defragmentation πιστευω πως θα βοηθησει αρκετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δες και την υγεία του σκληρού δίσκου με το hd sentinel.
JimasGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 100% υγιες. Εκανα και ανασυγκρωτηση αλλα και παλι δεν σωθηκε η κατασταση. Γενικα το laptop σερνεται και αυτο εγινε απο την μια στιγμη στην αλλη. Εντωμεταξυ χθες ο σκληρος γεμισε αρκετα παλι και εσβησα μερικα αρχεια.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 αν γεμίζει ο δίσκος χωρις να κάνεις κάτι,μάλλον τσίμπησες ιό από κάπου. κάνε ενα σκανάρισμα με malwarebytes και μετά με κάποιο online αντιβιωτικό(πχ eset online scanner) και δες τι βγεί. επίσης,δες τους πόρους του λαπτοπ,οταν ειναι σε αδράνεια,υπάρχει κάτι που να χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών η τον επεξεργαστή; δες θερμοκρασίες του λαπτοπ επίσης(speccy)
panakart Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 έλεγξε και την θερμοκρασια. Ισως θελει καθαρισμα
Chrisgs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κατεβασε κανα antivirus για να κανεις σκαν,defrag τον δισκο,το registry κτλ,πατα του και κανα καλο καθαρισμα αν μπορεις γιατι παιζει τον ρολο του,αν ακομα κολλας τοτε κανε defrag,επισης τσεκαρε μην εκανε κανα update που το βαρυνε (εμενα πχ το πισι μου τα'χε παιξει με το anniversary update)
ss13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να τρέχουν διεργασίες , έτσι να εμποδίζει την σωστή λειτουργία του μηχανήματος , ποιον browser χρησιμοποιείς ; Το καρτελάκι στην βάση του έχει το μοντέλο του laptop , τρέξε αυτό https://www.eset.com/us/home/online-scanner/ αλλά η καλύτερη λύση είναι http://www.adslgr.com/forum/threads/450261-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Avira-Rescue-CD εδώ
JimasGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμασω όλα. Το λάπτοπ έχει i5 2450m,8gb ram και 610m. Σε firefox κάνω browsing έκανα σκαν με malwarebytes είχα κάτι θεματακια τα αφαίρεσα. Χθες έβγαλε και 2 φορές bsod. Error bad_pool_header 0x00...019 άλλαξα σε universal πληκτρολόγιο πριν 3 τουλάχιστον εβδομάδες με τους ίδιους drivers αλλά δν ξέρω αν φταίει πουθενά αυτό. Πάστα φοράει arctic silver 2 ετών. Θερμοκρασία cpu σε browsing μεταξύ 50-60 συνήθως χωρίς την βάση. [εντιτ] κατω απο 50'C ο cpu για την ακριβεια απο οτι ξαναβλεπω σε χαλαρο browsing οποτε δεν εχω θεμα εκει. Μου εχει σπασει τα νευρα γραφω κατι στο google και τα γραμματα "γραφονται" μετα απο μερικα δευτερολεπτα ή αλλαζω καρτελα και κανει 1-2 δευτερολεπτα να μεταβει... Στο game να μην το σχολιασω καλυτερα... Η εποπτεια πορων δεν εβγαλε κατι το ανυσηχητικο νομιζω. Η χρηση της ram κυμαινεται περι των 3gb απο τα 8gb και η cpu τις περισσοτερες φορες γυρω στο 20-30% με ελαχιστα σταδιακα ανεβασματα στο 50-60%. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από JimasGR
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Όταν σου βγάλει ξανά bsod , βγάλε μια φωτογραφία να δούμε τους παραμέτρους της , τι μοντέλο είναι το laptop ( τι λειτουργικό φοράει ( 32 ή 64 bit ) ;
LambisElef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν μπορείς να στείλεις και ένα screen από τον task manager (με τη χρήση CPU από τις ανάλογες διεργασίες να φαίνεται κυρίως), ωστόσο μια καλή ιδέα θα ήταν ένα format, αν έχει γίνει εδώ και καιρό, θα σου φάει μερικές ώρες για να ξαναβάλεις αρχεία-προγράμματα, ωστόσο η κατάσταση θα διορθωθεί κατά 99% αφού ο δίσκος και οι θερμοκρασίες είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα