Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αρα λες να χτυπησω αυτο το Site: MinixX5 στα 40 ευρω;Αξιζει; Δεν ξέρω. Εγώ πάντως με το X8 h-plus δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος μιας και το xbmc/kodi χτυπούσε κάτι crash-αρίσματα που και που...
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οποτε κανενα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το kodi χωρις κανενα προβλημα ε;Μονο αν βρω καποιον που να εχει ηδη καποιο δοκιμασμενο και να μου πει αν παιζει σωστα!Χμμ...Βρηκα και αυτα στην ιδια περιπου τιμη 40-60 ευρω απο ελλαδα σε αγγελιες. Site: M8 Site: M8SII Site: X96 Site: XiaoMi3 Αξιζει κανενα καλυτερα απο το Minix X5 λες;
Feregorn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οποτε κανενα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το kodi χωρις κανενα προβλημα ε;Μονο αν βρω καποιον που να εχει ηδη καποιο δοκιμασμενο και να μου πει αν παιζει σωστα!Χμμ...Βρηκα και αυτα στην ιδια περιπου τιμη 40-60 ευρω απο ελλαδα σε αγγελιες. Site: M8 Site: M8SII Site: X96 Site: XiaoMi3 Αξιζει κανενα καλυτερα απο το Minix X5 λες; Εγώ παρέλαβα πριν λίγο καιρό το Alfawise S92 και μου δουλεύει μια χαρά με το Kodi Jarvis. Κανένα κρασάρισμα μέχρι στιγμής.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα ειναι απο εξωτερικο κι εγω το χρειαζομαι αμεσα!Γι'αυτο και ειπα να βρω καποιο καλο απο εδω εστω και μεταχειρισμενο. Αυτα που βρηκα δεν κανουν;
notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Έχει ένα beelink gt1 στις αγγελίες που το δίνει.Χτύπα το.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Που το ειδες φιλε μου;Εχω φαει τις αγγελιες (αναζητηση) και δεν μου βγαζει κατι. Μονο 2-3 beelink αλλα αλλα μοντελα. Βρηκα και αυτα απο αγγελιες.Αξιζει καποιο λετε; Site: SunvellT95Z Plus Site: BeelinkZ83 Site: BEELINKBT3 Site: XiaoMi3 Site: AmazonFireTV Site: X96 Site: MiniM8S II Απο ολα αυτα ομως εγω ξεχωριζω το 1ο που εχει αρκετα καλα χαρακτηριστηκα και ειναι και 8πυρηνο!!!
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα.Για αυτό που ψάχνεις θα πηγαίνεις gadgets αποκωδ./δέκτες η στην ίδια ενότητα διάφορα.Στην πρώτη ενότητα 10η αγγελία στη σειρά είχε το beeling gt1 που σου είπα αλλά πουλήθηκε λέει.Εκεί θα κοιτάζεις.Εγώ από εκεί πήρα το δικό μου.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα φιλε μου.Ναι πριν λιγο το ειδα κι εγω.Ομως απ'οτι διαβαζω στο σκρουτζ δεν εχει και τις καλυτερες κρητικες.Τεσπα.Απο αυτα που εχω βαλει γνωριζεις πιο αξιζει καλυτερα;
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Κοίταξε 4,4 στα 5 δεν το λες και άσχημη κριτική.Εγώ έχω το alfawise s92 που είναι ίδιο με το beelink gt1 με περασμένο custom firmware superceleron v5 και πάει σφαίρα.Ούτε κολλήματα ούτε κρασαρίσματα.Το δικό του kodi-ftmc δουλεύει σωστά.Αν έχω καταλάβει εσύ το kodi σε ενδιαφέρει η κάτι άλλο?Τι θες ακριβώς?Από αυτά που έχεις βάλει δεν έχω δοκιμάσει κάποιο να σου πω,αλλά θα κοιτάξεις σίγουρα με νέο επεξεργαστή s912 και 2gb ram 16gb μνήμη.Επίσης να έχει υποστήριξη.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μονο για kodi το θελω ομως ειδα πολυ καλα χαρακτηριστικα και σχολια για το 1ο.Οτι τρεχει τα παντα πολυ καλα οπως πχ τα παιχνιδια android,kodi,skype κτλ.Αν μπορει να τα τρεξει ολα αυτα γιατι να μη τα χρησιμοποιησω αν χρειαστει;Ας εχω ενα τουμπανο μηχανακι και ποτε δεν ξερεις ποτε και σε τι αλλο θα χρειαστει;!!!Και ειναι μονο 60 ευρω!!!!
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σωστός.Χτύπα το τότε.Πουλάει ένας στις αγγελίες,σετερισμένο λέει kodi αλλά το δίνει 90€.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα για να ειναι σεταρισμενο το kodi σημαινει πως ειναι μεταχειρισμενο ενω εγω το βρηκα 60 ευρω και σφραγισμενο!!!
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι ok.Από κίνα εννοείς?Επειδή νομίζω είπες το θες άμεσα να μην περιμένεις 1 μήνα.Εγώ παρακολουθώ τις αγγελίες επειδή το δικό μου είναι root και δεν παίζει ote tv go που θέλω,και αν βρω κάποιο που δεν είναι root θα το πάρω.Για αυτό σου είπα 2 αγγελίες παιδιών εδώ.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ δεν τους γνωρίζω.Φιλικά Νότης.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οχι βρε'συ απο εδω ελλαδα το βρηκα στα 60 ευρω και καινουριο,σφραγισμενο! Ναι ok.Από κίνα εννοείς?Επειδή νομίζω είπες το θες άμεσα να μην περιμένεις 1 μήνα.Εγώ παρακολουθώ τις αγγελίες επειδή το δικό μου είναι root και δεν παίζει ote tv go που θέλω,και αν βρω κάποιο που δεν είναι root θα το πάρω.Για αυτό σου είπα 2 αγγελίες παιδιών εδώ.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ δεν τους γνωρίζω.Φιλικά Νότης. Ενας ειναι φιλε μου.
basiliose Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πάρε το alfawise ή το beelink gt1 ( Εγώ αυτό έχω) από Κίνα μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης και θα το έχεις σε 3 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα