Προς το περιεχόμενο

Tv box?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρα λες να χτυπησω αυτο το Link.png Site: MinixX5 στα 40 ευρω;Αξιζει;

Δεν ξέρω. Εγώ πάντως με το X8 h-plus δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος μιας και το xbmc/kodi χτυπούσε κάτι crash-αρίσματα που και που... 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε κανενα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το kodi χωρις κανενα προβλημα ε;Μονο αν βρω καποιον που να εχει ηδη καποιο δοκιμασμενο και να μου πει αν παιζει σωστα!Χμμ...Βρηκα και αυτα στην ιδια περιπου τιμη 40-60 ευρω απο ελλαδα σε αγγελιες.

Link.png Site: M8

Link.png Site: M8SII

Link.png Site: X96

Link.png Site: XiaoMi3

Αξιζει κανενα καλυτερα απο το Minix X5 λες;

Δημοσ.

Οποτε κανενα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το kodi χωρις κανενα προβλημα ε;Μονο αν βρω καποιον που να εχει ηδη καποιο δοκιμασμενο και να μου πει αν παιζει σωστα!Χμμ...Βρηκα και αυτα στην ιδια περιπου τιμη 40-60 ευρω απο ελλαδα σε αγγελιες.

Link.png Site: M8

Link.png Site: M8SII

Αξιζει κανενα καλυτερα απο το Minix X5 λες;

Εγώ παρέλαβα πριν λίγο καιρό το Alfawise S92 και μου δουλεύει μια χαρά με το Kodi Jarvis. Κανένα κρασάρισμα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι απο εξωτερικο κι εγω το χρειαζομαι αμεσα!Γι'αυτο και ειπα να βρω καποιο καλο απο εδω εστω και μεταχειρισμενο.

Αυτα που βρηκα δεν κανουν;

Δημοσ.

Που το ειδες φιλε μου;Εχω φαει τις αγγελιες (αναζητηση) και δεν μου βγαζει κατι.

Μονο 2-3 beelink αλλα αλλα μοντελα.

Βρηκα και αυτα απο αγγελιες.Αξιζει καποιο λετε;

Link.png Site: SunvellT95Z Plus

Link.png Site: BeelinkZ83

Link.png Site: BEELINKBT3

Link.png Site: AmazonFireTV

Link.png Site: MiniM8S II

Απο ολα αυτα ομως εγω ξεχωριζω το 1ο που εχει αρκετα καλα χαρακτηριστηκα και ειναι και 8πυρηνο!!!

Δημοσ.

Καλημέρα.Για αυτό που ψάχνεις θα πηγαίνεις gadgets αποκωδ./δέκτες η στην ίδια ενότητα διάφορα.Στην πρώτη ενότητα 10η αγγελία στη σειρά είχε το beeling gt1 που σου είπα αλλά πουλήθηκε λέει.Εκεί θα κοιτάζεις.Εγώ από εκεί πήρα το δικό μου.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.Ναι πριν λιγο το ειδα κι εγω.Ομως απ'οτι διαβαζω στο σκρουτζ δεν εχει και τις καλυτερες κρητικες.Τεσπα.Απο αυτα που εχω βαλει γνωριζεις πιο αξιζει καλυτερα;

Δημοσ.

Κοίταξε 4,4 στα 5 δεν το λες και άσχημη κριτική.Εγώ έχω το alfawise s92 που είναι ίδιο με το beelink gt1 με περασμένο custom firmware superceleron v5 και πάει σφαίρα.Ούτε κολλήματα ούτε κρασαρίσματα.Το δικό του kodi-ftmc δουλεύει σωστά.Αν έχω καταλάβει εσύ το kodi σε ενδιαφέρει η κάτι άλλο?Τι θες ακριβώς?Από αυτά που έχεις βάλει δεν έχω δοκιμάσει κάποιο να σου πω,αλλά θα κοιτάξεις σίγουρα με νέο επεξεργαστή s912 και 2gb ram 16gb μνήμη.Επίσης να έχει υποστήριξη.

Δημοσ.

Μονο για kodi το θελω ομως ειδα πολυ καλα χαρακτηριστικα και σχολια για το 1ο.Οτι τρεχει τα παντα πολυ καλα οπως πχ τα παιχνιδια android,kodi,skype κτλ.Αν μπορει να τα τρεξει ολα αυτα γιατι να μη τα χρησιμοποιησω αν χρειαστει;Ας εχω ενα τουμπανο μηχανακι και ποτε δεν ξερεις ποτε και σε τι αλλο θα χρειαστει;!!!Και ειναι μονο 60 ευρω!!!!

Δημοσ.

Ναι ok.Από κίνα εννοείς?Επειδή νομίζω είπες το θες άμεσα να μην περιμένεις 1 μήνα.Εγώ παρακολουθώ τις αγγελίες επειδή το δικό μου είναι root και δεν παίζει ote tv go που θέλω,και αν βρω κάποιο που δεν είναι root θα το πάρω.Για αυτό σου είπα 2 αγγελίες παιδιών εδώ.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ δεν τους γνωρίζω.Φιλικά Νότης.

Δημοσ.

Οχι βρε'συ απο εδω ελλαδα το βρηκα στα 60 ευρω και καινουριο,σφραγισμενο!

Ναι ok.Από κίνα εννοείς?Επειδή νομίζω είπες το θες άμεσα να μην περιμένεις 1 μήνα.Εγώ παρακολουθώ τις αγγελίες επειδή το δικό μου είναι root και δεν παίζει ote tv go που θέλω,και αν βρω κάποιο που δεν είναι root θα το πάρω.Για αυτό σου είπα 2 αγγελίες παιδιών εδώ.Το λέω για να μην παρεξηγηθώ δεν τους γνωρίζω.Φιλικά Νότης.

Ενας ειναι φιλε μου. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...