Προς το περιεχόμενο

Tv box?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλα μολις μιλησα με ενα παλικαρι εδω μεσα που εχει το apple tv 4 αλλα λεει οτι εβαλε το kodi με την μεθοδο του sideloading,με το προγραμμα x-code αλλα μετα απο 10 μερες σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη. 

Το ξαναπερασε απο την αρχη αλλα και παλι μετα απο καποιες μερες σταματησε να λειτουργει. 

Ισως λεει κατι να παιζει με μια ψηφιακη υπογραφη της apple που περνας ωστε να γινει το sideloading και μετα απο καποιες μερες σε πεταει εκτος.Αν ειναι ετσι δεν λεει να ρισκαρω να το αγορασω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα μολις μιλησα με ενα παλικαρι εδω μεσα που εχει το apple tv 4 αλλα λεει οτι εβαλε το kodi με την μεθοδο του sideloading,με το προγραμμα x-code αλλα μετα απο 10 μερες σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη. 

Το ξαναπερασε απο την αρχη αλλα και παλι μετα απο καποιες μερες σταματησε να λειτουργει. 
Ισως λεει κατι να παιζει με μια ψηφιακη υπογραφη της apple που περνας ωστε να γινει το sideloading και μετα απο καποιες μερες σε πεταει εκτος.Αν ειναι ετσι δεν λεει να ρισκαρω να το αγορασω.

Οπως ειχε ειπωθει και προηγουμενως, η λυση του apple tv για αυτο που θελεις ειναι μπελαλιδικη και ακριβη.

Γενικοτερα για αυτο που θελεις(θεαση κατεβασμενων ταινιων που εχεις στον υπολογιστη), η λυση του apple tv ειναι αρκετα μπελαλιδικη και ακριβη.

Κοιτα για ενα android box που ειναι πιο ευχρηστο για αυτα που θελεις.

Μαλιστα με τα χρηματα του apple tv μπορεις να παρεις και το κορυφαιο nvidia shield.

Δεν ειναι ευχρηστη η λυση του apple tv.

Δημοσ.

Βρηκα μεταχειρισμενο Link.png Site: αυτο στα 40 ευρω.Θα τρεχει απροβληματιστα το κodi η plex μονο;

Αρκετοι νομιζω χρησιμοποιουν αυτο το player για kodi/plex.

Δημοσ.

Οκ το χτυπαω τοτε φιλε μου!Ευχαριστω!

Και πανω που πηγαινα να το παρω τι βλεπω στα specs και ξενερωσα;Οτι εχει μονο 1GB :-(  και ολοι προτεινετε τουλαχιστον με 2GB.

Φτου και πανω που ειπα βρηκα μια φτηνη λυση!!!!! :-D

Δημοσ.

Οκ το χτυπαω τοτε φιλε μου!Ευχαριστω!

Και πανω που πηγαινα να το παρω τι βλεπω στα specs και ξενερωσα;Οτι εχει μονο 1GB :-(  και ολοι προτεινετε τουλαχιστον με 2GB.

Φτου και πανω που ειπα βρηκα μια φτηνη λυση!!!!! :-D

Και εχει και πολυ παλια εκδοση android οπως ειδα τωρα...

Δημοσ.

Οποτε δεν αξιζει ε;  :-( Δεν παιρνει αλλη αναβαθμιση;

Παιδια αναβαθμιζονται οι μνημες απο 1GB σε 2-4+GB σε αυτα τα android box?Γιατι βλεπω στο ebay πως τα δινουν με μεγαλυτερη μνημη! :confused: Γινεται;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο τίτλος του topic ...είναι πλέον άσχετος με τη συζήτηση! :P

Πάντως εγώ εχω πλεον δίπλα δίπλα και το apple tv 4 και το νέο shield. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του. :)

Δημοσ.

Ε,ναι αλλα ειπαμε να βρουμε καποιο που να παιζει απροβληματιστα το kodi ωστε να μην εχω συνδεδεμενες πολλες συσκευες στη τηλεοραση.Ηδη εχω συνδεδεμενα ps3,mac mini,ηχεια και θα πρεπει κατι να βγαλω.Αν ειναι να βαλω και 2-3 tv box για να βλεπω ποιο παιζει καλυτερα και να αλλαζω καθε τοσο στη τηλεοραση τα καλωδια hdmi ειναι σπαστικο!!!!! :-D

Αληθεια βρε παιδια,να ρωτησω κατι αλλο.Στα android tv box αν καποια στιγμη σταματησουν να το υποστηριζουν/αναβαθμιζουν τι κανουμε;Ειναι αχρηστο μετα;Γιατι ετσι,αν δεν μπορεις να το δουλεψεις ουτε θα μπορεις να το πουλησεις μετα σωστα;

Αρα δεν αξιζουν αυτα!!!!Αρα μονο τελικα ενα καλο,φτηνο mini pc ειναι η καλυτερη λυση σωστα;!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε,ναι αλλα ειπαμε να βρουμε καποιο που να παιζει απροβληματιστα το kodi ωστε να μην εχω συνδεδεμενες πολλες συσκευες στη τηλεοραση.Ηδη εχω συνδεδεμενα ps3,mac mini,ηχεια και θα πρεπει κατι να βγαλω.Αν ειναι να βαλω και 2-3 tv box για να βλεπω ποιο παιζει καλυτερα και να αλλαζω καθε τοσο στη τηλεοραση τα καλωδια hdmi ειναι σπαστικο!!!!! :-D

Αληθεια βρε παιδια,να ρωτησω κατι αλλο.Στα android tv box αν καποια στιγμη σταματησουν να το υποστηριζουν/αναβαθμιζουν τι κανουμε;Ειναι αχρηστο μετα;Γιατι ετσι,αν δεν μπορεις να το δουλεψεις ουτε θα μπορεις να το πουλησεις μετα σωστα;

Αρα δεν αξιζουν αυτα!!!!Αρα μονο τελικα ενα καλο,φτηνο mini pc ειναι η καλυτερη λυση σωστα;!!!!

Εντάξει δεν καταστρέφεται αν δεν αναβαθμιστεί ξανά! Οι εφαρμογές εξακολουθούν να δουλεύουν και βλέπεις κανονικά το multimedia περιεχόμενό σου. Απλά δεν θα τρέχουν κάποια apps ή υπηρεσίες που θα εμφανιστούν στις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Και με το kodi τι γινεται;Παιζει να υπαρχει περιπτωση καποια addons να μη τα δεχεται αν δεν ειναι ενημερωσμενο το android?

Για να γίνει κάτι τέτοιο με όλα τα addons κλπ θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός! Η κάθε νέα έκδοση του kodi δεν χρειάζεται πάντα την τελευταία έκδοση του android, πόσο μάλλον τα addons. Σκέψου πως ακόμη και στο minix που είχα και ξέμεινε στο android 4, έτρεχε κανονικά εκτός από τη δική του customized έκδοση του παλιού XBMC και την τελευταία έκδοση του Kodi. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...