baggeo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Το πρόβλημα μου ειναι η χαμηλη ταχύτητα σε μια 24αρα σύνδεση hol/vodafone. Είχα μια 6αρα και επιανα 3,8-4,5mbps περίπου. Κάποια στιγμή η ταχύτητα έπεσε στα 2,5mbps. Παρατήρησα ότι το router είχε ημικαεί, έβαλα άλλο και η ταχύτητα ανέβηκε ξανά. Πριν 1 χρόνια την άλλαξa σε 24αρα. Η ταχύτητα ανεβηκε ελαφρως από 4 που έπιανε το πολύ στα 5. Μετα από λίγο καιρό σταδιακά άρχισε να μειωνεται με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμη να φτανει τα 2,8-3,1mbps. Αλλαξα το ρουτερ αλλα η ταχυτητα εμεινε σε αυτά τα επίπεδα. Τα στοιχεία της γραμμής είναι: Καμία ιδέα;
petroudis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Είσαι πολύ μακριά από το dslam και σαφώς και οι ταχύτητες σου χαμηλές, μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις να σου χαμηλώσουν το SNR MARGIN από 10 στα 7 τότε θα συγχρονίζεις περίπου 0.5-1mbps παραπάνω, αλλά το γενικό πρόβλημα σου είναι η απόσταση και λογικά οι χάλια γραμμές, Ελλαδιστάν φίλε μου, είχα το διο θέμα με χάλια γραμμή χρόνια ώσπου μια μέρα νέκρωσε εντελώς το τηλέφωνο και αναγκάστηκαν να με βάλουν σε άλλη γραμμή και ανέβηκα 3mbps από τότε.
baggeo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Με βαση την απόσταση μου (3,2 χιλ) θα έπρεπε να πιάνω γυρω στα 7,2mnps. Το θέμα είναι οτι σταδιακά από 5 πήγε στα 2,8-3 mbps. Κατι με τις γραμμες πρεπει να γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα