Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για άπειρους λόγους με βασικότερο την φορητότητα.  έχεις λογκάρει ποτέ μηνιαίο traffic για να δεις πόσο καταναλώνεις πραγματικά ?

Εμένα λογικά θα μου φτάνανε γιατί δεν κατεβάζω, αλλά και πάλι δεν θα το προτιμούσα. Για το κινητό δεν το συζητώ, δεν θα τα τελείωνα ούτε σε ένα χρόνο! :D

Αλλά σίγουρα κάποιους θα τους βολεύει!

Δημοσ.

Για κάποιον που αναζητά internet αλλά δεν θέλει ή δεν έχει τηλεφωνική γραμμή για να αποκτήσει DSL, το mobile broadband είναι μονόδρομος, αρκεί να έχει καλές ταχύτητες στην περιοχή που το θέλει. Η φορητότητα επίσης είναι μεγάλο προσόν, ειδικά έτσι όπως χρεώνουν τα δεδομένα στα καρτοκινητά. Προσωπικά το χρησιμοποιώ 3 χρόνια, και έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα 30 Gb/μήνα ακόμα και για πολύωρο, καθημερινό σερφάρισμα είναι υπεραρκετά, αλλά αν κάποιος ψάχνει να κατεβάζει ταινίες ή του αρέσει το youtube ή το live streaming, τότε πρέπει να ψάξει άλλη λύση. Και εννοείται πως αν προτιμήσει κάποιος το mobile broadband, πρέπει να έχει (πλέον) 4G router, ώστε να έχει ικανοποιητικές ταχύτητες.  

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα αίτηση αλλα δεν μου έχουν στειλει καποιο μήνυμα email ουτε με εχουν παρει τηλέφωνο ενω στη επιβεβαίωση έγραφε οτι σύντομα θα λάβω επιβεβαιωτικο email...

Δημοσ.

4.40€ τα 4gb στο frog δεν το λες κ λιγα πάντως

Θα μπορουσες να ενημερωσεις πως προκυπτει αυτο,γιατι με μια συντομη αναζητηση δεν βρηκα κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...