zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 για άπειρους λόγους με βασικότερο την φορητότητα. έχεις λογκάρει ποτέ μηνιαίο traffic για να δεις πόσο καταναλώνεις πραγματικά ? Εμένα λογικά θα μου φτάνανε γιατί δεν κατεβάζω, αλλά και πάλι δεν θα το προτιμούσα. Για το κινητό δεν το συζητώ, δεν θα τα τελείωνα ούτε σε ένα χρόνο! Αλλά σίγουρα κάποιους θα τους βολεύει!
dreamkiller777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ειναι πολυ λιγα τα 30gb παιδιά. Τοσα ειχα το 2009 καλα ηταν τωρα ομως ειναι χαλια. Κανονικα επρεπε με 30€ να εχεις 80-100gb.
FKLDS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Για κάποιον που αναζητά internet αλλά δεν θέλει ή δεν έχει τηλεφωνική γραμμή για να αποκτήσει DSL, το mobile broadband είναι μονόδρομος, αρκεί να έχει καλές ταχύτητες στην περιοχή που το θέλει. Η φορητότητα επίσης είναι μεγάλο προσόν, ειδικά έτσι όπως χρεώνουν τα δεδομένα στα καρτοκινητά. Προσωπικά το χρησιμοποιώ 3 χρόνια, και έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα 30 Gb/μήνα ακόμα και για πολύωρο, καθημερινό σερφάρισμα είναι υπεραρκετά, αλλά αν κάποιος ψάχνει να κατεβάζει ταινίες ή του αρέσει το youtube ή το live streaming, τότε πρέπει να ψάξει άλλη λύση. Και εννοείται πως αν προτιμήσει κάποιος το mobile broadband, πρέπει να έχει (πλέον) 4G router, ώστε να έχει ικανοποιητικές ταχύτητες. 2
dreamkiller777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 4.40€ τα 4gb στο frog δεν το λες κ λιγα πάντως
dreamkiller777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εκανα αίτηση αλλα δεν μου έχουν στειλει καποιο μήνυμα email ουτε με εχουν παρει τηλέφωνο ενω στη επιβεβαίωση έγραφε οτι σύντομα θα λάβω επιβεβαιωτικο email...
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 4.40€ τα 4gb στο frog δεν το λες κ λιγα πάντως Τα λεφτά η τα gb δεν τα λες λίγα; Γιατί από τιμή τζάμπα είναι!
Nino_90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 4.40€ τα 4gb στο frog δεν το λες κ λιγα πάντως Θα μπορουσες να ενημερωσεις πως προκυπτει αυτο,γιατι με μια συντομη αναζητηση δεν βρηκα κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα