saul32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα προσφατα αγορασα το παραπανω κινητο , και ενω ειμαι ικανοποιημενος αρκετα το δαχτυλικο αποτυπωμα η δεν δουλευει η εγω κατι δεν κανω καλα .το εχω τεσταρει και βλεπω οτι οτι μπορει να το ξεκληδωσει ο καθενας , εχω βαλει μοτιβο προσπαθησα και με κωδικο αλλα τιποτα . μπορει καποιος να με βοηθησει; 1
saul32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 η ρομ ειναι ελληνικη μιας και την πηρα απο ελληνικο καταστημα
chios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι από ποιο κατάστημα το πήρες; είναι το international από info quest ;; βάλε ένα screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε
saul32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 α οκ συγνωμη εδω ειναι το λινκ http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169784-xiaomi-redmi-3s-gold-dual-sim
chios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν σου έχει βγάλει αναβάθμιση κάνε την αν δεν βγάλεις άκρη πήγαινε το για αλλαγή
saul32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 μαλλον θα το παω αυριο για αλλαγη γιατι δεν βγαζω ακρη ,προσπαθησα να κανω και αναβαθμισεις αλλα τιποτα
saul32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και παλι τελικα λυθηκε το προβλημα το πηγα εκει που το πηρα και μου το αλλαξαν μιας και ειχε θεμα ..τελικα ολα οκ ..μια απορια ακομα ,επειδη της εφαρμογες που κατεβαζω θελω να της αποθηκευω απευθειας στην sd πως μπορω να το κανω; γιατι παω στης ρυθμισεις και δεν βλεπω επιλογη για μετακινηση στην sd
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και παλι τελικα λυθηκε το προβλημα το πηγα εκει που το πηρα και μου το αλλαξαν μιας και ειχε θεμα ..τελικα ολα οκ ..μια απορια ακομα ,επειδη της εφαρμογες που κατεβαζω θελω να της αποθηκευω απευθειας στην sd πως μπορω να το κανω; γιατι παω στης ρυθμισεις και δεν βλεπω επιλογη για μετακινηση στην sdΔεν γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα