Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα αγορασα το παραπανω κινητο , και ενω ειμαι ικανοποιημενος αρκετα το δαχτυλικο αποτυπωμα η δεν δουλευει η εγω κατι δεν κανω καλα .το εχω τεσταρει και βλεπω  οτι  οτι μπορει να το ξεκληδωσει ο καθενας , εχω βαλει μοτιβο προσπαθησα και με κωδικο αλλα τιποτα . μπορει καποιος να με βοηθησει;

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι από ποιο κατάστημα το πήρες; είναι το international από info quest ;; βάλε ένα screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε

Δημοσ.

μαλλον θα το παω αυριο για αλλαγη γιατι δεν βγαζω ακρη ,προσπαθησα να κανω και αναβαθμισεις αλλα τιποτα

Δημοσ.

καλησπερα και παλι τελικα λυθηκε το προβλημα  το πηγα εκει που το πηρα και  μου το αλλαξαν μιας και ειχε θεμα ..τελικα  ολα  οκ ..μια απορια ακομα ,επειδη της εφαρμογες που κατεβαζω  θελω να της αποθηκευω απευθειας στην sd πως  μπορω να το κανω; γιατι παω στης ρυθμισεις και δεν βλεπω επιλογη για μετακινηση στην sd

Δημοσ.

καλησπερα και παλι τελικα λυθηκε το προβλημα το πηγα εκει που το πηρα και μου το αλλαξαν μιας και ειχε θεμα ..τελικα ολα οκ ..μια απορια ακομα ,επειδη της εφαρμογες που κατεβαζω θελω να της αποθηκευω απευθειας στην sd πως μπορω να το κανω; γιατι παω στης ρυθμισεις και δεν βλεπω επιλογη για μετακινηση στην sd

Δεν γίνεται.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...