Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου,

Στατικη σελιδα ειναι html css js την φτιαχνεις μια φορα και τελος και οχι cms

Αν δεν γνωριζεις, μην λες οτι θελω να πουλησω το προιον μου!

Μα είπα ότι θέλω να μπορεί ο φίλος να αλλάζει περιεχόμενο, να προσθέτει νέα κλπ.

Εν τω μεταξύ, πώς να μη λέω ότι θες να μου πουλήσεις το προϊόν σου όταν απαντάς και μου λες να το αγοράσω και μετά μου στέλνεις και pm ?

Ξαναλέω ότι ρώτησα κάτι συγκεκριμένο στο τελευταίο μου post και θα ήθελα σας παρακαλώ απάντηση σε αυτό.

Δημοσ.
φίλε μου,
δεν είπα να αγοράσεις, απλά σου το πρότεινα, γιατί είπες ότι θες δωρεάν σέρβερ
όσο αφορά το pm (γιατί έχω τα @@ να τα λέω έξω από τα δόντια) σε ρώτησα τι ιστοσελίδα θέλετε να κάνετε για το ιατρείο και τι theme έχετε του wordpress 
αν με αυτό που σου είπα είναι ότι σε παρακαλάω να πουλήσω το προϊόν μου, τότε... τι να πω 
και πραγματικά δεν είδα πουθενά να λες

Μα είπα ότι θέλω να μπορεί ο φίλος να αλλάζει περιεχόμενο, να προσθέτει νέα κλπ.

για αυτό και σου είπα για στατική σελίδα, δεν σημαίνει πως αν κάποιος πει την γνώμη του, ότι ο άλλος πρέπει να το κάνει!
από εκεί και πέρα αν δεν θες να ακούς την γνώμη του καθενός, μην κανείς ερωτήσεις σε forum 
όλοι σου είπαν να αγοράσεις σέρβερ και εσύ, κόλλησες ότι επιμένω, και θέλω να σου πουλήσω το προϊόν μου!
τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα...!!!
Δημοσ.

Ζήτησα συγκεκριμένα για wordpress.

Τη γνώμη του καθενός την ακούω ευχαρίστως, αλλά όταν λέω ότι θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο, δε με βοηθά το να μου προτείνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ για την πρότασή σου, αλλά επειδή πρόσφατα είχαμε ασχοληθεί με συγκεκριμένο theme του wordpress, θα πορευτούμε με αυτό.

Ρωτάω κάτι συγκεκριμένο, δε ζητώ προτάσεις πώς θα κάνω μια σελίδα δωρεάν . Μου το είπες ήδη για τη στατική σελίδα και το απέρριψα, καταλαβαίνω ότι θες να κάνεις πωλήσεις στο προϊόν σου αλλά μην επιμένεις σε παρακαλώ.

Θέλω να φτιάξουμε μία απλή δυναμική σελίδα σε wordpress. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Πολύ ασχολήθηκες όντως, άσε σε παρακαλώ το topic μήπως κάποιος μου απαντήσει σε αυτό που ρωτάω. Καλή συνέχεια και καλές πωλήσεις με την πλατφόρμα σου.

Δημοσ.

Πολυ αγενεια... Οταν ρωταμε καλο θα ηταν να ειμαστε ευγενικοι

Αλλιως και να ξερουν καποιοι δεν απαντανε

Ενας απο αυτους ειμαι και γω. Δεν γουσταρω τααμπουκαδες...

Καλη συνεχεια

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ αγενεια... Οταν ρωταμε καλο θα ηταν να ειμαστε ευγενικοι

Αλλιως και να ξερουν καποιοι δεν απαντανε

Ενας απο αυτους ειμαι και γω. Δεν γουσταρω τααμπουκαδες...

Καλη συνεχεια

Δεν διάβασα κάτι υπερβολικό. Τώρα ορισμενες φορές οταν μεταφέρεις αυτα που θα έλεγες στο γραπτο λόγο μπορεί να το διαβάσεις με λάθος νόημα. Άποψή μου βέβαια αλλά... μη κατέβω με το κουτσό πόδι και τα σπάσω όλα.:P  :-D  

Δημοσ.

γεια σας . εγω εδω και 5 χρονια εχω ανεβασμενες σελιδες μου στο hostinger και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος .host  βγαινει καπου στα 86 ευρω  καθε 3 χρονια. και domain καπου στα 10-15 ευρω το χρονο.μπορεις να δοκιμασεις και εκει.το support τους δουλευει παρα πολυ καλα.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά πάρε κάποιο απλό φτηνό hosting με cpanel μέχρι το black friday/cyber monday, και εκεί μπορείς να πετύχεις ΤΡΕΛΕΣ τιμές, αρκεί να είσαι διατεθιμένος για ένα cpanel migration.

Ενημερωτικά τέλη '15 πήρα τριετία στο baby plan hostgator ("unlimited" addon domains, databases etc) στα $88 τελική με ΦΠΑ (ήταν κάπου στα 77 ευρώ με την τότε ισοτιμία, ούτε 1 καφές τον μήνα δηλαδή). Απλά έφαγα 1 μέρα να καταφέρω το migration και τα πάντα όλα από τον αντίστοιχο λογαριασμό bluehost που είχα. Τέλη '18 θα χτυπήσω αντίστοιχη προσφορά από κανά bluehost πάλι ή κάποιο άλλο που υποστηρίζει cpanel και πιστεύω αξίζει 1 μέρα ταλαιπωρία στην τριετία για να γλυτώνεις αρκετά λεφτά.

ΥΓ: Δεν λέω πως οι παραπάνω πάροχοι είναι καλοί, κάθε άλλο, προς μέτριους θα τους κατέτασα, αλλά είναι φτηνοί και υποστηρίζουν κάποια βασικά όπως ssh access που τα χρειάζεσαι αν σε περίπτωση ανάγκης σου γίνει επίθεση στον server και πρέπει να τον καθαρίσεις (γιατί αν περιμένεις από το support τους καλή τύχη).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...