giannisinsm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 παιδες καλησπερα...προσφατα αγορασα καινουργιο Pc+ την LG 24MP58VQ(24αρα IPS) καρτα γραφικων nvidia geforce 1050 2gb oc εχω παρατηρησει οτι οταν βλεπω βιντεο σε 1080p(youtube η σειρα/ταινια) σε πολλες σκηνες στο κεντρο της οθονης σαν να laggarei/freezarei για 1-2 sec(μια γραμμη συγκεκριμενα περιπου στο κεντρο της οθονης) πηρα καινουργιο hdmi Καλωδιο μπας και φταιει αυτο...αλλα δεν αλλαξε κατι εχω κατεβασει ολους τους drivers τι μπορει να φταιει(υποτιθεται οτι πηρα ips μοντελο κιολας για να εχω τελεια εικονα)
jeandoumpier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά, δοκίμασες και σε άλλο browser να δεις αν σου κάνει το ίδιο ''πάγωμα'' στα βίντεο του youtube; Το πάγωμα ελάχιστων δευτερολέπτων κάτι μου θυμίζει, μου έχει τύχει παλαιότερα-η γραμμή στο κέντρο όχι για να είμαι ειλικρινής. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Δες (π.χ. αν έχεις chrome) στις τελευταίες ρυθμίσεις η ''χρήση επιτάγχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη'' είναι τσεκαρισμένη ή όχι;
giannisinsm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά, δοκίμασες και σε άλλο browser να δεις αν σου κάνει το ίδιο ''πάγωμα'' στα βίντεο του youtube; Το πάγωμα ελάχιστων δευτερολέπτων κάτι μου θυμίζει, μου έχει τύχει παλαιότερα-η γραμμή στο κέντρο όχι για να είμαι ειλικρινής. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Δες (π.χ. αν έχεις chrome) στις τελευταίες ρυθμίσεις η ''χρήση επιτάγχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη'' είναι τσεκαρισμένη ή όχι; Χρησιμοποιω chrome η επιλογη η ''χρήση επιτάγχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη'' ηταν τσεκαρισμενη να την βγαλω? επισης σε καποιες σειρες που βλεπω μου εχει τυχει της βλεπω με bs player παιζει να εχει θεμα με τα codecs?και αν ναι ποια πρεπει να κατεβασω?
jeandoumpier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Χρησιμοποιω chrome η επιλογη η ''χρήση επιτάγχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη'' ηταν τσεκαρισμενη να την βγαλω? επισης σε καποιες σειρες που βλεπω μου εχει τυχει της βλεπω με bs player παιζει να εχει θεμα με τα codecs?και αν ναι ποια πρεπει να κατεβασω? Για τους codes του bs player δεν ξέρω, χρησιμοποιώ vlc και έχω βρει την υγειά μου. Όσον αφορά στο chrome, τότε που είχα παρόμοιο ζήτημα είχα δοκιμάσει με και χωρίς την επιλογή αυτή να δω μήπως παίζει ρόλο. Κάνε μια δοκιμή, μπορεί και να μην έχεις αποτέλεσμα, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάντως, σε ξένα forums γράφεται πως καμιά φορά έχει να κάνει και με την έκδοση του chrome. Δοκίμασες με άλλο browser να δεις τα βίντεο στο youtube? Δοκίμασε με τον edge (άν έχεις windows 10) ή τέλος πάντων με τον explorer τα ίδια ακριβώς βίντεο και δες αν ''παγώνει'' και εκεί η εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα