ekriksi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιά ερώτηση sos μου δώσε μια ξαδέρφη μου ένα ulefone u007 για να το φτιάξω έβγαζε privacy protection password όποτε κατέβασα το official rom το κάνα flash με το sp tool όλα κομπλέ άνοιξε κανονικά της και έστειλα στο νησί. βάζει την micro-sim βάζει και το PIN της sim και δεν έχει σήμα μου λέει, επίσης βγάζει πάνω πάνω κάτι για το imei τι να παίζει άραγε?
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν κρατησες μπακαπ τον efs φακελο... Δεν εκανες και σωστο φλασαρισμα(τα εκενες ολα wipe) και χαθηκε ο οριτζιναλ efs. Αν ειναι mediatek based ψαξε για ρουτ και chamelefon apk και θα το φτιαξεις Τσεκαρε: αν παει ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κατασταση, δεν θα δει ιμει..
ekriksi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ωχ οτι να ναι έκανα δηλαδή? mediatek based δεν ξέρω καν τι είναι φιλε μου (γαμησετα) chamelefon apk αυτό αν το κατεβάσει από google store θα κάνει δουλειά?
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον,κοιταξα και ειναι mediatek based(επεξεργαστης mediatek). Το chamelefon απο το play store κανει δουλεια,αρκει να ειναι rooted η συσκευη. Αν ειναι ,μπορω να σου πω πως θα χρησιμοποιησει το chamelefon
ekriksi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι root και δεν το χω και μπροστά μου να το rootaro ωστόσο αν δε σου κάνει κόπο πες μου πως δουλεύει το chamelefon γιατί βρήκα και έναν άλλο τρόπο να δω 2 σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephon Αυτη ειναι η εφαρμογη... Πολυ απλη.. Την τρεχεις,σου ζηταει δικαιωμα root,της το δινεις και μετα στα δυο πλαισια γραφεις τα 2 ιμει σου που ειναι στο κουτι ή κατω απο την μπαταρια. Επειτα πατας apply new imeis και εισαι οκ. Restart και εχεις ιμει
ekriksi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οκ φίλε ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα σου πω να σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα