Προς το περιεχόμενο

XP κολληματα....

MetalHead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και καιρο εβαλα τα WinXP Pro Gr SP1. Σε καποια φαση αφου συνδεόμουν στο internet μετα απο καποια ωρα (5 λεπτα με μιση ωρα) το PC κολλαγε (παγωνε - μονο restart επαιρνε). Οταν εμπαινα με αλλη συνδεση το προβλημα λυνονταν. Τωρα εκανα format και μετα απο καποιο καιρο μου ξαναεμφανηστηκε. Μονο που τωρα κολλαει και σε ασχετες στιγμες χωρις να ειμαι net. Και να ηταν το μονο κολλημα. Το τρελλο ειναι οτι οταν κανω connect πολλες φορες δεν μπορω να κανω click πουθενα. Πρεπει πρωτα να κανω alt+ctrl+del και μετα απλως να κλεισω τον task manager που εμφανιζεται χωρις να πειραξω τιποτα αλλο. Μετα ολα στρωνουν. Α... και τις περισσοτερες φορες οταν ειμαι net δεν μπορω να χρησιμοποιηισω το down πληκτρο για να κανω scroll down μια σελιδα. Απλως δεν κανει τιποτα. Για να τελειωσω με τα περιεργα κολληματα οταν βγω απο το net πρεπει να κανω και restart αλλιως τις περισσοτερες φορες το pc τρελλαινεται. Δηλαδη αν ανοιξω καποιο προγραμμα αλλου κανω click και αλλο γινεται, ή δεν μπορω να κανω copy-paste, αν κανω δεξι κλικ καπου δεν ανοιγει το box με τις επιλογες.

Δεν ξερω τι μπορω να κανω για αυτα το μονο σιγουρο ειναι οτι μου την σπανε. Οπου και να εχω πει τα παραπανω μενουν με ανοιχτο το στομα. Και το καλυτερο ειναι οτι δεν φταιει η εκδοση. Αλλοι δυο φιλοι βαλαν απο το ιδιο cd και ειναι μια χαρα. Wormδεν μπορει να ειναι γιατι εχω τα norton2004 και zone alarm τελευταια εκδοση. Δεν μπορω να πιστεξω οτι η συγκεκριμενη εκδοση εχει προβλημα μονο με το δικο μου συστημα αν και πολλα εχουν δει τα ματια μου(εχω AMD 1400). Δεν πιστευω κανεις να εχει καμια ιδεα για τα παραπανω.... απλω ηθελα να τα πω. Αν παντως μπορειτε να βοηθησετε καλως. (Kαι ειχα αρχισει να συμπαθω τα XP...... παμε για 98 παλι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προβλημα με το modem εχεις, ισως να μην εχουν εγκατασταθει καλα οι drivers.

επισης οπως πολυ σωστα επισημανε ο nikos_m2002 το netmod σε usb παρουσιαζει τα παραπανω συμπτωματα, αλλαξε το σε σειριακη

Δεν εχω Netmod. Εχω κατεβασει τους νεους drivers για το modem αλλα και παλι, εστω οτι φταιει το modem, για ποιο λογο κανει τα κολληματα μετα απο την αποσυνδεση?

Avysos i psixi tou...PC. mporei episeis (an einai to modem pou eythinetai) na lithoun ola sou ta problems an apla vgaleis, kseskoneiseis tin PCI kai to ksanavaleis!!! Emena ksafnika den evlepe modem, to evgala, to fisiksa kai to ksanaevala kai ta poulakia ksanakelaidousan xaroumena... to provlima eksafanistike!!!

tha sou po kati alllo kai isos skefetis ligo diaforetika. Pos sou fainetai me to idio cd xp na ta kaneis setup se 3 upologistes kai na douleoun tzami kai se ena mono na mi ginetai?

Telika gia na min polilogo auto pou eftaige itan mia suskeui se pci ,sugkekrimena to modem! gia koitaxe tis sukeues pano stin motherboard kai genika tis siskeues sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...