Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα άσχημη εμπειρία με το πρώτο Fenix,μου το αντικατέστησαν 2 φορές (πέρασαν 3 από τα χέρια μου) γιατί κολλούσε,έσβηνε και μετά ούτε άνοιγε,ούτε και δέχονταν κανένα reset.

Μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά στην Αγγλία και πίεση από μέρους μου δέχτηκαν να γίνει αντικατάσταση με ένα Forerunner 910xt.(ησύχασε το κεφάλι μου αν και αυτό κόλλησε 2 φορές αλλά ευτυχώς το reset πιάνει).

Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχε βγάλει άπειρα updates τα οποία υποτίθεται ότι διόρθωναν διάφορα bugs,αυτό έδειχνε ότι εξαιτίας της βιασύνης τους να το κυκλοφορήσουν φάνηκαν απρόσεκτοι στο θέμα του λογισμικού.

Καλό είναι και σε αυτά να περιμένουμε να περάσουν οι "παιδικές αρρώστιες" πριν τα αγοράσουμε.

Δημοσ.

Αν και περισσότερο έβλεπα προς Suunto για το νέο Spartan όταν ανακοινώθηκε, διαβάζοντας τα προβλήματα και τη "σιγή ασυρμάτου" από την εταιρία στα παράπονα πελατών το άφησα, μετά περίμενα να δω τι θα βγάλει και η Garmin, ε άλλη μία απογοήτευση κι εκεί! Αφήστε δε και τα παράπονα που αναφέρουν σε ανάλογα φόρουμ χρήστες του Fenix 3. Τι να πει κανείς… failure το 2016, τα ίδια και το 2017… wtf… στην ρότα όλων των εταιριών (βλέπε και Apple με το νέο Macbook) πλασάρουν είτε ψιλοfacelift είτε beta προϊόντα και πιο ακριβά κάθε φορά!!!

Δημοσ.

Ίσως σας φανεί παράξενο, αλλά νομίζω ότι έχετε μπερδέψει τα smartwatch με τα fenix.

:D

Δημοσ.

Ως κατοχος του 3 hr sapphire, απλα δεν υπαρχει κανενας λογος να πας στο 5. Μονο αμα σε ενδιαφερει  να εχεις παντα το τελευταιο gadget.

Γενικοτερα, τετοιο ρολοι εχει περιορισμενο κοινο, ειναι καθαρα tri-outdoor watch. Αμα απλα θες fitness watch υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...