Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαινει στους κινηματογραφους αυριο, φαινεται καλη προσπαθεια και τουλαχιστον κατι διαφορετικο απο οτι μας εχει συνηθισει ο ελληνικος κινηματογραφος.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω κατά καιρούς να διαβάσω κριτικές για ταινίες και πέφτω πάνω στο Αθηνόραμα.

Οι άνθρωποι εκεί είναι για κλάματα.

π.χ. Το Anonymous το είχαν 2/5 που το θεωρώ ταινιάρα.

Αντίστοιχα το Έτερος εγώ το έχουν θάψει.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω κατά καιρούς να διαβάσω κριτικές για ταινίες και πέφτω πάνω στο Αθηνόραμα.

Οι άνθρωποι εκεί είναι για κλάματα.

π.χ. Το Anonymous το είχαν 2/5 που το θεωρώ ταινιάρα.

Αντίστοιχα το Έτερος εγώ το έχουν θάψει.

Αστα να πανε! Ειδικα αυτος ο Χρηστος Μητσης ειναι γελοιος.. Εβαλε 1 αστερι στο Hacksaw Ridge και 2 στο Assassin's Creed.. Να ξερα μονο που τους βρισκουνε αυτους.. Το χειροτερο ειναι οτι και πληρωνονται και βλεπουν δωρεαν ταινιες καθε Πεμπτη...

• Like 3
Δημοσ.

δε χρειάζεται αν πούμε και πολλά για τους κριτικούς του αθηνόραμα. 

2/5 για την τελευταία έξοδο.(!!!!!) είναι πασιφανες πως βάζουν την όποια βαθμολογία επίτηδες , για να τραβήξουν προσοχή και να προκαλούν τα σχόλια του κοινού.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Αθηνόραμα γράφουν κλόουν, άσχετοι, καμένοι. Του βάλανε 2 αστέρια. Ακόμα γελάω με τη παρωδία κριτική που γράψανε. Σχεδόν φωσκολική τη χαρακτήρισαν. 

Είναι ταινιάρα, όσοι πάτε κινηματογράφο στηρίξτε τη, αξίζει τα 4 ευρώ τις ημέρες προσφορών και με το παραπάνω.

Είχα δει και πέρυσι του Τσαφούλια το "κοινό παρανομαστή", πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης, φέτος πιστεύω εκτοξεύτηκε 

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολυ καλη παραγωγη και πλοκη για ελληνικα δεδομενα στο αστυνομικο θριλλερ οπου το εντασσω εγω,

πολυ καλες σκηνες και ''γριφοι'' μεχρι να καταλαβουμε τι παιζει...

αξιζε η ταινια 

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...