4saken Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Βγαινει στους κινηματογραφους αυριο, φαινεται καλη προσπαθεια και τουλαχιστον κατι διαφορετικο απο οτι μας εχει συνηθισει ο ελληνικος κινηματογραφος. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Έχει αφιέρωμα η ΕΡΤ1 αυτή την ώρα. Για να δούμε. 1
cyrax2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 παρα πολυ καλη την ειδα με την κοπελα μου σημερα> 9 στα 10 απο εμενα.. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ψάχνω κατά καιρούς να διαβάσω κριτικές για ταινίες και πέφτω πάνω στο Αθηνόραμα. Οι άνθρωποι εκεί είναι για κλάματα. π.χ. Το Anonymous το είχαν 2/5 που το θεωρώ ταινιάρα. Αντίστοιχα το Έτερος εγώ το έχουν θάψει. 2
desperados Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ψάχνω κατά καιρούς να διαβάσω κριτικές για ταινίες και πέφτω πάνω στο Αθηνόραμα. Οι άνθρωποι εκεί είναι για κλάματα. π.χ. Το Anonymous το είχαν 2/5 που το θεωρώ ταινιάρα. Αντίστοιχα το Έτερος εγώ το έχουν θάψει. Αστα να πανε! Ειδικα αυτος ο Χρηστος Μητσης ειναι γελοιος.. Εβαλε 1 αστερι στο Hacksaw Ridge και 2 στο Assassin's Creed.. Να ξερα μονο που τους βρισκουνε αυτους.. Το χειροτερο ειναι οτι και πληρωνονται και βλεπουν δωρεαν ταινιες καθε Πεμπτη... 3
V for Vagelis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Φαν του Hannibal οι σεναριογράφοι της ταινίας;
gdriver Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δε χρειάζεται αν πούμε και πολλά για τους κριτικούς του αθηνόραμα. 2/5 για την τελευταία έξοδο.(!!!!!) είναι πασιφανες πως βάζουν την όποια βαθμολογία επίτηδες , για να τραβήξουν προσοχή και να προκαλούν τα σχόλια του κοινού. 1
Edel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο Αθηνόραμα γράφουν κλόουν, άσχετοι, καμένοι. Του βάλανε 2 αστέρια. Ακόμα γελάω με τη παρωδία κριτική που γράψανε. Σχεδόν φωσκολική τη χαρακτήρισαν. Είναι ταινιάρα, όσοι πάτε κινηματογράφο στηρίξτε τη, αξίζει τα 4 ευρώ τις ημέρες προσφορών και με το παραπάνω. Είχα δει και πέρυσι του Τσαφούλια το "κοινό παρανομαστή", πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης, φέτος πιστεύω εκτοξεύτηκε 3
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 πολυ καλη παραγωγη και πλοκη για ελληνικα δεδομενα στο αστυνομικο θριλλερ οπου το εντασσω εγω, πολυ καλες σκηνες και ''γριφοι'' μεχρι να καταλαβουμε τι παιζει... αξιζε η ταινια
fylatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τελικά τι πεχτηκε; Δε τη βρίσκω πουθενά http://www.protothema.gr/greece/article/664087/o-skinothetis-tou-eteros-ego-aposurei-tin-tainia-tou-pou-feretai-na-mimithike-o-dolofonos-ton-taxitzidon/
liakos18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έλα ντε! Κι εγώ θα θελα να τη δω αλλά πήρα χαμπάρι την ύπαρξη της όταν έγινε η δολοφονία και αποσύρθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα