Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εχω ενα σετ ασύρματο πληκτρολογιο ποντικι Logitech MK220 και απο λάθος μου εκαψα τον usb δεκτη. Μηπως γνωρίζετε που θα βρω καινουριο, η κάποιον συμβατό; 

Δημοσ.

Καλημέρα εχω ενα σετ ασύρματο πληκτρολογιο ποντικι Logitech MK220 και απο λάθος μου εκαψα τον usb δεκτη. Μηπως γνωρίζετε που θα βρω καινουριο, η κάποιον συμβατό; 

δες εδώ αν και δεν αξίζει γιατί 20€ έχει ολόκληρο επικοινώνησε με την Logitech μπορεί να στείλει δωρεάν δεν ξέρεις ποτέ 

Δημοσ.

Υπάρχει και πιο φθηνός ο οποίος λειτουργεί μια χαρά (είχα αγοράσει πριν κανα 2 χρόνια). Το κακό είναι ότι από Κίνα θα περιμένεις κανα μήνα+ να σου έρθει.

πχ http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-Logitech-Unifying-Wireless-Nano-USB-Receiver-Dongle-for-Mouse-Keyboard-/142248360774?hash=item211ea9bb46:g:Q8oAAOSwxKtX~1ml

Στην πρώτη χρήση,  θα πρέπει να κατεβάσεις και να τρέξεις το Unifying software από την Logitech για να δει το mouse. 

Δημοσ.

Υπάρχει και πιο φθηνός ο οποίος λειτουργεί μια χαρά (είχα αγοράσει πριν κανα 2 χρόνια). Το κακό είναι ότι από Κίνα θα περιμένεις κανα μήνα+ να σου έρθει.

πχ http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-Logitech-Unifying-Wireless-Nano-USB-Receiver-Dongle-for-Mouse-Keyboard-/142248360774?hash=item211ea9bb46:g:Q8oAAOSwxKtX~1ml

Στην πρώτη χρήση,  θα πρέπει να κατεβάσεις και να τρέξεις το Unifying software από την Logitech για να δει το mouse. 

To είχες δοκιμάσει σε mk220 γιατι στην σελιδα υποστηριξης με τα συμβατα μοντελα δεν το γράφει το δικό μου

Δημοσ.

όχι το είχα δοκιμάσει σε άλλο (αν θυμάμαι καλά το m190). απ'ότι κατάλαβα εσύ έχεις combo (με keyboard). Ίσως όντως να μην είναι συμβατό αφού δεν υπάρχει και στην λίστα. sorry για το ποστάρισμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αφού έστειλα κάποια στοιχεία και φωτογραφίες του δέκτη στο support της logitech όπως μου ζητήσανε μου απαντησαν οτι θα μου στείλουν καινούριο δέκτη.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί προς μεγάλη μου έκπληξη αφού περίμενα ότι θα μου στείλουν μόνο τον δεκτη, μου έφερε η ups σφραγισμένο καινούριο σετ MK220 πλήρες με πληκτρολόγιο ποντίκι. Πολλά μπράβο στην logitech .

• Like 3
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ίσως, είναι λίγο παλιό το ποστ αλλά θεώρησα σωστό να μην κάνω καινούργιο thread. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Κ220 και στη logitech δεν έχουν ανταλλακτικό για τον δέκτη. Το λινκ που βάλατε στο ebay δεν υπάρχει....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχει βγάλει η Logitech ένα δέκτη για όλα τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια μπορείτε να το αγοράσετε απο Κίνα Logitech ubifying usb receiver απλώς κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμα unifying και αναγνωρίζει το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...