idomeneas26 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα εχω ενα σετ ασύρματο πληκτρολογιο ποντικι Logitech MK220 και απο λάθος μου εκαψα τον usb δεκτη. Μηπως γνωρίζετε που θα βρω καινουριο, η κάποιον συμβατό;
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα εχω ενα σετ ασύρματο πληκτρολογιο ποντικι Logitech MK220 και απο λάθος μου εκαψα τον usb δεκτη. Μηπως γνωρίζετε που θα βρω καινουριο, η κάποιον συμβατό; δες εδώ αν και δεν αξίζει γιατί 20€ έχει ολόκληρο επικοινώνησε με την Logitech μπορεί να στείλει δωρεάν δεν ξέρεις ποτέ
epsilon7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και πιο φθηνός ο οποίος λειτουργεί μια χαρά (είχα αγοράσει πριν κανα 2 χρόνια). Το κακό είναι ότι από Κίνα θα περιμένεις κανα μήνα+ να σου έρθει. πχ http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-Logitech-Unifying-Wireless-Nano-USB-Receiver-Dongle-for-Mouse-Keyboard-/142248360774?hash=item211ea9bb46:g:Q8oAAOSwxKtX~1ml Στην πρώτη χρήση, θα πρέπει να κατεβάσεις και να τρέξεις το Unifying software από την Logitech για να δει το mouse.
idomeneas26 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και πιο φθηνός ο οποίος λειτουργεί μια χαρά (είχα αγοράσει πριν κανα 2 χρόνια). Το κακό είναι ότι από Κίνα θα περιμένεις κανα μήνα+ να σου έρθει. πχ http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-Logitech-Unifying-Wireless-Nano-USB-Receiver-Dongle-for-Mouse-Keyboard-/142248360774?hash=item211ea9bb46:g:Q8oAAOSwxKtX~1ml Στην πρώτη χρήση, θα πρέπει να κατεβάσεις και να τρέξεις το Unifying software από την Logitech για να δει το mouse. To είχες δοκιμάσει σε mk220 γιατι στην σελιδα υποστηριξης με τα συμβατα μοντελα δεν το γράφει το δικό μου
epsilon7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 όχι το είχα δοκιμάσει σε άλλο (αν θυμάμαι καλά το m190). απ'ότι κατάλαβα εσύ έχεις combo (με keyboard). Ίσως όντως να μην είναι συμβατό αφού δεν υπάρχει και στην λίστα. sorry για το ποστάρισμα.
idomeneas26 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Επικοινωνισα με το support της logitech αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει.
kousman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 εγω παντως ειχα στειλει στο support της logitech και ενω ειχα τα mouse 5+ χρονια μου εστειλαν δωρεαν ενα δεκτη.
idomeneas26 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά αφού έστειλα κάποια στοιχεία και φωτογραφίες του δέκτη στο support της logitech όπως μου ζητήσανε μου απαντησαν οτι θα μου στείλουν καινούριο δέκτη. 1
idomeneas26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα το πρωί προς μεγάλη μου έκπληξη αφού περίμενα ότι θα μου στείλουν μόνο τον δεκτη, μου έφερε η ups σφραγισμένο καινούριο σετ MK220 πλήρες με πληκτρολόγιο ποντίκι. Πολλά μπράβο στην logitech . 3 1
antmagn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ίσως, είναι λίγο παλιό το ποστ αλλά θεώρησα σωστό να μην κάνω καινούργιο thread. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Κ220 και στη logitech δεν έχουν ανταλλακτικό για τον δέκτη. Το λινκ που βάλατε στο ebay δεν υπάρχει....
Neegan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 έχει βγάλει η Logitech ένα δέκτη για όλα τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια μπορείτε να το αγοράσετε απο Κίνα Logitech ubifying usb receiver απλώς κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμα unifying και αναγνωρίζει το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα