Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και θα παρακαλέσω  να με βοηθήσετε άμεσα γιατι δεν μπορω να κάνω καμια εργασια.

Πήγα να ανοιξω ένα αρχειο .exe και κατά λάθος του έδωσα εντολη να ανοιξει με winrar

Τωρα όλα τα αρχεια και οι εφαρμογες πανε να ανοιξουν με winraR αλλα δεν ισχυει η εφαρομογη αυτή και μου λεει ότι είναι κατεστραμμενο  αρχειο  κλπ.

Ουτε το Office δεν ανοιγει  πηγαινει σε winrar.

Υπάρχει σωτηρία

Ουτε καν επαναφορά μου επιτρέπει να κάνω , όταν παω να του δωσω εντολη να επανελθει σε συγκεριμμενη ημερομηνια μου βγαζει παλι winrar...

Μια βοήθεια σας μου είναι απολυτως απαραιτητη.

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Άνοιξε το σημειωματάριο των Windows και κανε επικολληση το παρακατω.

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids]
"exefile"=hex(0):

Πάτα "αποθηκευση ως", δωσε για ονομα οτιδηποτε και για καταληξη βαλε reg (πχ. arxeio.reg) και απο κατω στην μορφοποιηση σιγουρεψου οτι ειναι προεπιλεγμενο το "unicode". Αποθηκευσε το και κλεισε το σημειωματαριο. Πηγαινε και κανε διπλο κλικ σε αυτο το αρχειο και επετρεψε του να τρεξει.

Κανε μια επανεκκινηση στον υπολογιστη.

Έτοιμος.

Δημοσ.

Σωστα, ξεχασα απο ταχυτητα να σου πω οτι το σημειωματαριο θα το ανοιξεις γραφοντας "notepad" στην εκτελεση.

Η εκτελεση εμφανιζεται πατώντας το πλήκτρο με το σημα των Windows στο πληκτρολόγιο, συν το πληκτρο R.

run-notepad.png

Όπου θες αποθηκευεις το αρχειο, δεν εχει σημασια (βάλε το στην επιφάνεια εργασίας για ευκολία), απλα μετα θα πας εκει που το αποθηκευσες και θα κανεις διπλο κλικ επανω του για να το τρεξεις.

Δημοσ.

Ναι το βρηκα αλλα οταν παω να το αποθηκευσω στο system 32 μου λεει οτι δεν εχω το δικαιωμα και αν θελω να το αποθηκευσω στα εγγραφα.Τι γινεται εδώ;

Δημοσ.

Γιατι να το αποθηκευσεις στο System32?

Ενα απλο εγγραφο ειναι, πετα το καπου προχειρα, επιφανεια, εγγραφα, downloads, εικονες, βιντεο!

Το θεμα ειναι να κανεις διπλο κλικ επανω του να περασει στην registry αυτα που σου ειπα στο πρωτο μου post.

Μετά μπορεις να το σβησεις, δεν θα το χρειαστεις αλλο.

Μην ξεχασεις να του εχεις καταληξη reg, ωστε να τρεξει με την registry οταν το διπλοκλικάρεις.

Δημοσ.

μισο σε παρακαλω μεινε on line να κανω μια επανεκκινηση

Μου επιτρεπεις να σου στειλω ενα  μηνυμα;

Μου επιτρεπεις να σου στειλω ενα  μηνυμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...