dreamkiller777 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC1-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118457.html Εδω ειμαστε! 3A με ποιοτητα blitzwolf Τέλος Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από dreamkiller777 καθαρισμα συνδεσμου 7
gkarabid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Κάνει ρε παιδιά για το xiaomi redmi pro; Πάντως από απλά usb της ίδιας εταιρίας έχω καμία 10 κομάτια και αναφέρω απλά ότι είναι κοριφαια τουλάχιστον για τα χρήματα που ζητάνε 1
alexxxer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Κάνει ρε παιδιά για το xiaomi redmi pro; Πάντως από απλά usb της ίδιας εταιρίας έχω καμία 10 κομάτια και αναφέρω απλά ότι είναι κοριφαια τουλάχιστον για τα χρήματα που ζητάνε φυσικά και δεν κάνει! Είναι για κινητά που έχουν βύσμα φόρτισης type-c και όχι micro-usb!
zacharias99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Κάνει ρε παιδιά για το xiaomi redmi pro; Πάντως από απλά usb της ίδιας εταιρίας έχω καμία 10 κομάτια και αναφέρω απλά ότι είναι κοριφαια τουλάχιστον για τα χρήματα που ζητάνε Φίλε μου κάνει κανονικά για το Redmi pro! Μάλλον διάβασε κάτι λάθος ο φίλος μας alexxxer. 1
1ceman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Κάνει για redmi pro ,ίσως μπερδεύτηκε ο φίλος με redmi note 3 pro ,έχω και εγώ κάποια προϊόντα τους και είναι αρκετά καλά ,πολύ καλά για τα λεφτά τους .Ευχαριστω και τον ts παρήγγειλα και εγώ .
Genatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος! Και εναν φορτιστη για να φορτιζουμε απο την πριζα τωρα και ειμαστε κομπλε!
xristoslet Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πήρα κι εγώ ένα, έχω δοκιμάσει κι εγώ μερικά προϊόντα της και είναι πολύ ποιοτικά.
Zandim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 πηρα κι εγω, ας ελπισουμε να μην αργησουν πολυ να ερθουν!
gkarabid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 πηρα κι εγω, ας ελπισουμε να μην αργησουν πολυ να ερθουν! Πιστεύω καμία 45 ημέρες να κάνουν. Τώρα τελευταία πολλά παραπάνω (και δικά μου ) για της αποστολές από αυτό το μαγαζί. Βάζουν δωρεάν αν θυμάμαι καλά τα Ελβετικά ταχυδρομικά που είναι ποιο αργά και από χελώνα. Νομίζω κιόλας ότι τα καλώδια είναι προπαραγγελια ,έτσι δεν είναι ;
cabdik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 φυσικά και δεν κάνει! Είναι για κινητά που έχουν βύσμα φόρτισης type-c και όχι micro-usb! φιλε μου προτρεχεις....!! και το Redmi Pro Type-C θυρα εχει...,αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι.....!!!!! αρα λογικα θα κανει, και ειναι και Blitzwolf...!!! Thanks TS... ! κατοχος RedMi Pro κι εδω...!!
enterhere Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τα πήρατε όλα. Βγάζει under restocking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα