atrwtos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να μάθω καταρχήν αν γίνεται αυτό..Δηλαδή θέλω στους συνδέσμους από το youtube συγκεκριμένα που βάζω στην σελίδα μου σε ένα άρθρο να κάνω κλικ και να εμφανίζεται σε στυλ πλαισίου το βίντεο(διαστάσεις να τις ορίζω εγώ) και να εμφανίζετε εκείνη τη στιγμή μέσα στο άρθρο χωρίς την ανάγκη να μεταβαίνει σε άλλη καρτέλα(ξέρω υπάρχει και η ενσωμάτωσει αλλά θέλω να μάθω αν γίνετε και αυτό) και να εξαφανίζετε το βίντεο κάνοντας κλικ οπουδήποτε μέσα στην σελίδα μου όταν θες να το κλείσεις...υπάρχεις κάποιος τρόπος;
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για δώσε λινκ απο σελίδα του plasioυ που να παίζει video για να καταλάβουμε τι εννοείς 1
atrwtos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπαρχει στην πράξη δεν το έχω κάνει θεωρητικά ρωτάω αν γίνετε και πως.....Για να καταλάβετε... π.χ "Για να δεις το βίντεο κάνε κλικ Site: " Όταν κάποιος θα κάνει κλικ στο εδώ να εμφανίζετε το βίντεο ακριβώς στην μέση πάνω απ' τον σύνδεσμο κάτω τεσπα όπου το τοποθετήσω εγώ τέλος πάντων να εμφανίζετε όμως μόνο αυτό το πλαίσιο ο player του youtube δηλαδή όπως το βλέπετε και όταν κάνεις κλικ οπουδήποτε μέσα στην σελίδα ο player toy youtube να κλείνει.
tzotzosgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αυτό λέγεται αναδυόμενο παράθυρο "popup" bootstrap http://getbootstrap.com/javascript/#live-demo http://lab.abhinayrathore.com/jquery_youtube/ 1
atrwtos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτό ακριβώς έψαχνα σε ευχαριστώ πολύ tzotzosgr...αν και με την δεύτερη σελίδα που μου πρότεινες είναι πιο εύκολα τα πράγματα να το πω...δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με Web Design - Development αλλά εφάρμοσα αυτά στο blog μου που λέει αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πρέπει να τα προσθέσεις κάπου συγκεκριμένα;..ή μπορείς να μου δώσεις κάποιο έτοιμο κώδικα ώστε να το προσθέσω απευθείας στο blog αλλάζοντας το url του youtubevideo και το id.Και επίσης δεν θέλω να το εφαρμόσω σε όλη την σελίδα μου μόνο σε κάποια συγκεκριμένα άρθρα-συνδέσμους που έχω.
tzotzosgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γειά σου, Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είναι τίποτα Απλά τώρα είμαι εκτός pc, και δεν μπορώ απο το κινητό να σου γράψω κώδικα Αν θες στείλε μου το url της ιστοσελίδα σου η εδώ η σε pm και θα δω τι εκανες λαθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα