Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Service local host process    η διεργασία αυτί  καταναλώνει  όλο  το bandwidth μου  και  σερνεται  όλο  το  ίντερνετ  μετά  παρακαλώ  πολύ και ευχαριστώ εκ των προτέρων οποίον μπορεί να βοηθήσει 

Δημοσ.

Ένα screenshot με τις δραστηριότητες της υπηρεσίας θα βοηθούσε.

Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών, πήγαινε επιδόσεις και πάτα στην εποπτεία πόρων. Επέλεξε το δίκτυο και βρες την υπηρεσία που λες και πάρε ένα screenshot. Ανέβασε το κάπου ή κάνε επικόλληση στο https://snag.gy, κόψε το κομμάτι που σε ενδιαφέρει με το crop tool και δώσε το λινκ της εικόνας το οποίο θα πάρεις πατώντας στο εικονίδιο με τα δύο φυλαράκια.

Κάνε όμως και έναν καθαρισμό με το adwcleaner και αν θέλεις κατέβασε το Process explorer (free) να δεις περισσότερα για τις υπηρεσίες.

Δημοσ.

Μαλλον κατεβαζει ενημερωσεις...

Δεν μπλοκάρουν το internet οι ενημερώσεις. Δεσμεύουν ένα μικρό μέρος του bandwidth μόνο. Κάτι άλλο συμβαίνει γι αυτό και ζήτησα τις υπηρεσίες και έναν καθαρισμό και το process explorer που είναι ποιο αναλυτικό από την διαχείριση της ms.

Δημοσ.

Δεν μπλοκάρουν το internet οι ενημερώσεις. Δεσμεύουν ένα μικρό μέρος του bandwidth μόνο. Κάτι άλλο συμβαίνει γι αυτό και ζήτησα τις υπηρεσίες και έναν καθαρισμό και το process explorer που είναι ποιο αναλυτικό από την διαχείριση της ms.

Μην εισαι τοσο απολυτος, εμενα προσωπικα μου εχει τυχει αρκετες φορες να "σερνεται" το ιντερνετ λογο ενημερωσεων. ηδικα οταν η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι μικρη,( δεν εχουν ολοι 24ρες+) Και δεν ειπε οτι μπλοκαρει, απλα σερνεται, εχει διαφορα. Ενταξει εννοειται αυτο που λες περι υπηρεσιων υσχυει,θα πρεπει να το δεις λιγο εις βαθος το θεμα για να εισαι σιγουρος.  Εγω απλα ειπα μια πιθανη αιτια. thats all.

Δημοσ.

Όταν κατεβάζει ενημερώσεις απλά σέρνεται το σύμπαν. Είτε σε 7 ή 10, ακόμα και με φρέσκια εγκατάσταση χωρίς τίποτε άλλο. Τέλος.

Δημοσ.

Λογικά κατεβάζει με τέρμα ταχύτητα αλλά αν υπάρχει άλλη χρήση μειώνετε η ταχύτητα στο κατέβασμα των αναβαθμίσεων αυτών.

Τώρα αν έχει αρχίσει η εγκατάσταση μερικών μπορεί να δεσμεύει αρκετούς πόρους και να κάνει τη λειτουργία προβληματική.

Αναμονή για να τελειώσει τη διαδικασία φαίνεται θα υπάρχουν πολλές στη σειρά από τότε που έκανε ο κατασκευαστής το φόρτωμα του συστήματος.

Ίσως έβαλες και microsoft account θα αργήσει λιγάκι η διεκπεραίωση όλων.

Δημοσ.

Εγώ σε 10άρια δεν έχω δει σημαντική καθυστέρηση όταν κατεβάζει ενημερώσεις ούτε στο λάπτοπ ούτε στο σταθερό. Έχω 4Mbps down γραμμή (αν και πληρώνω για 24άρα).

Εκεί που σέρνεται το σύμπαν είναι στα 7άρια όταν ψάχνει για ενημερώσεις με τις μέρες και δεν βρίσκει τίποτα.

Δημοσ.

To 80% του bandwidth δεσμευουν τα 10. Για αυτο και προτεινεται παντα αλλαγη απο το gpedit. To κανεις ενεργο και το δηλωνεις 0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...