jkapas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω ένα νέο σύστημα για εμένα, το θέλω για Casual Gaming και λίγο Photoshop λοιπόν ο υπολογιστής θα γίνει από το vision studio και θα ήθελα τα προϊόντα που θα μου συστήνεται να είναι από εκεί. Θα ήθελα να μου προτείνεται και εσείς builds. Θα ήθελα επίσης να μου πείτε πχ για ποιον λόγο δεν είναι καλός αυτός ο επεξεργαστής επειδή είμαι άπειρος και θέλω να γνωρίζω. Θέλω να δω και τις δύο εταιρίες (AMD-Intel). Κάρτα γραφικών έχω την Asus GeForce 650 1gb (θα γίνει αργότερα αναβάθμιση).
life is music Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω ένα νέο σύστημα για εμένα, το θέλω για Casual Gaming και λίγο Photoshop λοιπόν ο υπολογιστής θα γίνει από το vision studio και θα ήθελα τα προϊόντα που θα μου συστήνεται να είναι από εκεί. Θα ήθελα να μου προτείνεται και εσείς builds. Θα ήθελα επίσης να μου πείτε πχ για ποιον λόγο δεν είναι καλός αυτός ο επεξεργαστής επειδή είμαι άπειρος και θέλω να γνωρίζω. Θέλω να δω και τις δύο εταιρίες (AMD-Intel). Κάρτα γραφικών έχω την Asus GeForce 650 1gb (θα γίνει αργότερα αναβάθμιση). κουτι εισαι εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52454&cat=1&sub=362&pmanuf=101&sort=undefined&step=undefined μιτρικη εισαι εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54352&cat=3&sub=404&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49039&cat=2&sub=403&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ραμ εισαι εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51409&cat=4&sub=395&pmanuf=14&sort=undefined&step=undefined τροφοδοτικο εισαι εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17&sub=0&pmanuf=18&sort=undefined&step=undefined ssd eisai edw http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40909&cat=6&sub=318&pmanuf=52&sort=undefined&step=undefined
tanasen01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τροφοδοτικό θα πρότεινα κάποιο με 5 χρόνια εγγύηση όπως αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52534&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 το οποίο το έχω πάρει και εγώ. 400W είναι υπεραρκετά για τη χρήση που θες και σηκώνουν άνετα μέχρι και GTX 1060 για μελλοντική αναβάθμιση. Επίσης περίμενε μήπως φέρουν τον G4560 γιατί θα είναι φθηνότερος από τον 6100.
Kostas.karras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω ένα νέο σύστημα για εμένα, το θέλω για Casual Gaming και λίγο Photoshop λοιπόν ο υπολογιστής θα γίνει από το vision studio και θα ήθελα τα προϊόντα που θα μου συστήνεται να είναι από εκεί. Θα ήθελα να μου προτείνεται και εσείς builds. Θα ήθελα επίσης να μου πείτε πχ για ποιον λόγο δεν είναι καλός αυτός ο επεξεργαστής επειδή είμαι άπειρος και θέλω να γνωρίζω. Θέλω να δω και τις δύο εταιρίες (AMD-Intel). Κάρτα γραφικών έχω την Asus GeForce 650 1gb (θα γίνει αργότερα αναβάθμιση). Συμπληρωσε την φορμα: i) Το ποσό που διαθέτουμε: ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Kακος ο life is music προτεινει χωρις να εχουν συμληρωσει την φορμα, μην προτρεχεις ρε Σωτηρη.. 1
jkapas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Συμπληρωσε την φορμα: i) Το ποσό που διαθέτουμε: ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Kακος ο life is music προτεινει χωρις να εχουν συμληρωσει την φορμα, μην προτρεχεις ρε Σωτηρη.. i)450€ ii)casual gaming κυριότερα League of Legends και CS:GO άλλα και άλλους ωραίους τίτλους. iii)Photoshop iv)Όχι, άλλα αργότερα θα γίνει μια αναβάθμιση. v)Όχι. vi)Ναι από το Vision Studio, περιοχή Ξάνθη. vii)Ναι, επειδή δεν γνωρίζω. viii)Όχι. ix)Παραπάνω RAM και άλλη κάρτα γραφικών. x)Όχι. xi)Όχι. xii)Ναι υπάρχει η κάρτα γραφικών η οποία θα αλλαχτεί αργότερα Asus GeForce GTX650 1gb
Kostas.karras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μια ερωτηση ακομα, Θα σε εξυπηρετουσε το eshop? Επισης βιαζεσαι για το συστημα? Διοτι αυτο τον καιρο προτασεις που αξιζουν ειναι μονο απο ιντελ αλλα σε 2-3 μηνες θα υπαρχουν νεες αφιξεις απο amd αρα και μεγαλυτερη ποικιλια απο hardware.
jkapas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μια ερωτηση ακομα, Θα σε εξυπηρετουσε το eshop? Επισης βιαζεσαι για το συστημα? Διοτι αυτο τον καιρο προτασεις που αξιζουν ειναι μονο απο ιντελ αλλα σε 2-3 μηνες θα υπαρχουν νεες αφιξεις απο amd αρα και μεγαλυτερη ποικιλια απο hardware. Δεν έχω θέμα με το e-shop απλά κοίταξα στο Vision Studio και μου φάνηκε καλό (και σαν τιμές). Επίσης εάν αξίζει περισσότερο τότε θα κάνω λίγο παραπάνω υπομονή.
cabdik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 AN δεν υπαρχει πιεση χρονου, θα συμφωνουσα κι εγω με το "λιγο υπομονη". ειμαστε πια πολυ κοντα σε νεα πραματα. ειναι κριμα να αγορασεις κατι τωρα που σε 2 μηνες θα το μετανιωσεις....!!!!
Kostas.karras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω θέμα με το e-shop απλά κοίταξα στο Vision Studio και μου φάνηκε καλό (και σαν τιμές). Επίσης εάν αξίζει περισσότερο τότε θα κάνω λίγο παραπάνω υπομονή. Kανε λιγη υπομονη.βαλε και κανα φραγκο ακομα στην ακρη να υπαρχει και σε κανα δυο μηνες εδω ειμαστε παλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα